Estetinės medicinos specialistė išdavė gražios odos paslaptį

„Dažniausia moterų problema – senstanti ir glembanti, papilkėjusi oda, odos tonuso praradimas, pirmosios raukšlės”, – sako Estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė. Pasak specialistės, norint to išvengti praktiškai visoms klientėms specialistai rekomenduoja papildomai vartoti kolageną.

Kolagenas – celiulitui mažinti ir odos jaunystei sugrąžinti

Kolagenas yra elastinas, t.y. baltymas, svarbiausia medžiaga tokiose audiniuose, kaip kremzlėse, sausgyslėse, raiščiuose, raumenyse, taip pat – dantyse ir dantenose, akies ragenoje, kraujagyslėse, vidaus organuose. Plaukai yra sudaryti iš kolageno ir elastinio pluošto. Net 70 proc. odos masės sudaro kolagenas. Todėl kolagenas ypač svarbus odai, plaukams, regai, sąnariams, dantenų būklei.

„Kolagenas yra odos jaunystę išlaikanti medžiaga,“ – teigia Estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė
„Kolagenas yra odos jaunystę išlaikanti medžiaga,“ – teigia Estetinės medicinos specialistė Rasa Marozienė
Gamintojo archyvas

Pirmoji tipo kolagenas formuoja į virvę panašų audinį, kurio dėka raiščiai ir sausgyslės gali pakelti stiprų tempimą. Antrojo tipo kolagenas labai svarbus sportuojantiems žmonėms, nes jis sudaro iki 70 proc. kremzlinės masės, taigi, ją stiprina. III–o tipo kolagenas būdingas akies tinklainei, smulkiems kapiliarams. Deja, sulaukus 30–ies organizmo svarbiausių baltymų yra net 15 proc. mažiau, nei pas aštuoniolikmetį, o kolageno mažėti pradeda jau nuo dvidešimties.

Kiekvienam reikia kolageno. Vis dėlto, seniai visiems žinoma tiesa, kad medžiagų pasisavinimas per odą yra sudėtingesnis, todėl svarbu jomis papildyti organizmą „iš vidaus”. Kolageno yra gausu žuvyje, jūros gėrybėse, visokių rūšių drebučiuose. Deja, norint maitintis subalansuotai, praktiškai neįmanoma per dieną suvalgyti šių produktų tiek, kad užtektinai papildyti savo kolageno rezervą. To pasekmes išduoda gilėjančios raukšlės, papilkėjusi ir suglebusi oda. Tai pirmieji pastebi mūsų Estetinės medicinos specialistai.

„Kolagenas yra odos jaunystę išlaikanti medžiaga. Jis būtinas, norint pagerinti odos kokybę, stangrumą”, – pastebi R. Marozienė ir priduria, kad pati vartoja kolageną jau net 4 metus. Estetinės medicinos specialistė pastebėjo teigiamus pokyčius ne tik veido srityje, bet ir viso kūno odos srityse. Oda jau pirmaisiais kolageno vartojimo mėnesiais tapo stangresnė, lygesnė, sumažėjo iki šiol galvos skausmą kėlęs celiulitas. Kita vertus, specialistė ragina būti atidžias ir itin atsakingai pasirinkti tinkamus preparatus.

Preparatų sudėtis gali skirtis

R.Marozienė vartoja ir klientėms rekomenduoja maisto papildą „Tri-Collagen peptide“ dėl puikios sudėties, akivaizdžiai matomų rezultatų ir patrauklios kainos.

Gamintojo archyvas

„Kol nebuvo analogų neturinčio papildo „Tri-Collagen peptide” klientėms siūlydavau kelis alternatyvius produktus, bet jie dėl kainos nebuvo prieinami daugeliui. Kita vertus, alternatyvių preparatų sudėtis irgi keldavo įvairių diskusijų. „Tri-Collagen peptide” – puiki sudėtis, švediška kokybė, kruopščiai atrinktos sudedamosios dalys ir patraukli kaina”, – išduoda savo pasirinkimą specialistė. Ji taip pat džiaugiasi, kad klientės grįžta dėkodamos, nes poveikį odai, plaukams, nagams pajaučia jau po pirmosios pakuotės suvartojimo.

Maisto papildas „Tri-Collagen peptide” sudarytas iš trijų komponentų grupių, t.y. I, II ir III tipo kolageno bei hialurono rūgšties, biologiškai aktyvių medžiagų ir antioksidantų, augalų ekstraktų, vitaminų. Taip užtikrinamas geras kolageno įsisavinimas, stiprus antioksidacinis poveikis (lėtina senėjimo procesus organizme). Taigi, šis preparatas ne tik papildo organizmo kolageno rezervą, bet ir skatina vidinę jo gamybą.

Gamintojo archyvas

Ne mažiau svarbu ir vienos paros koncentruoto kolageno kiekis. Buvęs Kauno medicinos universiteto ir Vilniaus universiteto lektorius, farmacininkas ir maisto papildo „Tri-Collagen peptide” kūrėjas Mantas Jakimavičius pasakoja, kad dažniausiai preparatuose hidrolizuoto kolageno yra tik nuo kelių miligramų iki kelių šimtų miligramų. Nustebsite sužinoję, kad “Tri-Collagen peptide“ produkto dienos dozėje yra net 8 tūkst. mg. kolageno! Kodėl toks akivaizdus skirtumas? Todėl, kad daugelis kolageną gamina kapsulėmis, tabletėmis. Tačiau šias formas lėčiau įsisavina organizmas, nei skystos formos medžiagas. Būtent todėl buvo pasirinkta skysta trikolageno forma.

Skandinaviška kokybė

Įtaką rezultatui daro ne tik tinkamai suderinti komponentai, kurie reikalingi mūsų odai bei visam organizmui, bet ir jų kilmė. M. Jakimavičiaus atvirauja, kad „Tri-Collagen peptide“ buvo sukurtas kartu su partneriais iš Švedijos.

Švedijos farmacija yra lyderiaujanti pasaulyje ir sparčiai besivystanti. Skandinavijoje itin didelis dėmesys skiriamas ekologinėms idėjoms. Ekologinėmis idėjomis grįstas verslas padeda sukurti ne tik produktą, kuris prisitaiko bei padeda natūraliais organizmo procesais pasiekti Jūsų norimo rezultato, bet ir kurio gamyba organizuojama taikant darnios aplinkos principus.

Gamintojo archyvas

„Itin lengva pasitikėti preparatu, kurio rezultatai matomi pabaigus vos pirmą pakuotę. Juolab, jį labai paprasta vartoti – vos vienas buteliukas per dieną, kurį dažniausiai moterys, dėl puikaus skonio vartoja kaip desertą, taip pat kompaktišką, kelių mililitrų talpos buteliuką labai patogu įsimesti į rankinę. Taigi, viskas iki mažiausių smulkmenų sukurta moters patogumui, sveikatai ir grožiui”, – sako R.Marozienė.

Maisto papildo „Tri-Collagen peptide” įsigykte:

www.trikolagenas.lt
https://www.facebook.com/trikolagenas/

Užsakymo nr.: PT_76436131

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis