Kokie yra svarbiausi spindinčios išvaizdos „ingredientai“

Rytas kiekvienam žmogui ypatingas metas – pasiruošimas naujai dienai.

Neatsitiktinai ketvirtadienio rytą žinomos moterys rinkosi ir į grožio pusryčius – čia joms savo srities ekspertai atskleidė patarimus, kaip visos dienos iššūkius įveikti švytinčiomis ir be nuovargio ženklų akimis. Grožio paslapčių renginyje sėmėsi Laura Vagonė, Agnė Grigaliūnienė, Eglė Daugėlaitė, Aušra Štukytė, Agnė Pačekajė, Valda Bičkutė, Rima Olberkytė-Stankus, Akvilina Ubartaitė bei daugelis kitų.

Agnė Grigaliūnienė
Agnė Grigaliūnienė
DELFI / Kiril Čachovskij

Renginio pradžioje savo patarimais dalijosi mitybos specialistė Vaida Kurpienė. Ji pabrėžė tris esminius geros savijautos ir veido spindesio „ingredientus“: kokybišką miegą, kai užmiegama dar gerokai prieš vidurnaktį – būtent tuo metu organizmas gamina „jaunėjimo“ hormoną; tinkamus pusryčius – specialistė rekomenduoja vietoje saldžių produktų rinktis grūdinės kilmės produktus, pavyzdžiui, košę, pagardintą šviežiomis daržovėmis, uogomis ar riešutais; organizmui būtiną vandenį – pasak V. Kurpienės, tokios frazės kaip „organizmas neprašo vandens“ ar „negaliu gerti vandens“ yra įrodymas, kad organizmas dehidratavęs, o vanduo yra būtinas grožio elementas.

DELFI / Kiril Čachovskij

Renginio kulminacija tapo gyvas eksperimentas. Jo metu profesionali vizažistė Aušra Malakauskienė, prieš darydama vienai iš renginio svečių makiažą, išbandė naują pajuodusių ratilų ir maišelių po akimis problemą naikinantį kremą „Remescar“. Žinomos moterys savo akimis galėjo stebėti, kaip per kelias minutes po akimis buvę maišeliai sumažėja.

Organizatorių nuotr.

Viena pirmųjų kremo efektyvumu spėjo įsitikinti Agnė Grigaliūnienė. „Tai pirmas kremas, kuris veikia taip greitai, kad net sunku patikėti. Auginu mažą vaiką, per naktį keliuosi kelis kartus, o dieną laukia begalė susitikimų – turiu kiekvieną rytą atrodyti žvali ir tokia išlikti visą dieną. Šis kremas tikrai tai leidžia pasiekti. Ypač kai visi skuba, lekia ir kiekviename žingsnyje laukia greito veikimo“, – įspūdžiais dalijosi A. Grigaliūnienė.

Vizažistė A. Malakauskienė atkreipė moterų dėmesį, kad naujasis kremas gali tapti išsigelbėjimu daugeliui moterų: „Maišeliai ir juodi ratilai po akimis gali būti signalas dėl prastos sveikatos būklės, bet vis dažniau – tai neatsiejama visur skubančio, nuolat stresą patiriančio žmogaus išvaizdos dalis. Be to, sulaukus 30 metų, moters oda pradeda keistis: tampa sausesnė, praranda stangrumą. Ypatingai jautri yra akių sritis – ten oda suplonėja, neretai susidaro tamsūs ratilai ir maišeliai po akimis“. Pasak specialistės, atliekant akių zonos makiažą, svarbiausia neapsunkinti paakių zonos – jos maskavimui netinka veido odai skirtos dekoratyvinės kosmetikos priemonės, o prieš atliekant makiažą, paakius reikėtų padrėkinti ir tepti specialias priemones.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis