Kokia yra patrauklumo, kuriam neįmanoma atsispirti, paslaptis? KONKURSAS

Ne visi ypatingai patrauklūs žmonės yra idealiai gražūs, tobulos figūros ar sukaupę milijonus banko sąskaitose, tačiau visi jie puikiai kvepia. Taip yra todėl, kad smegenyse esančios zonos, atsakingos už kvapus ir emocijas yra persipynusios ir priklausomos viena nuo kitos.

O kokį kvapą pasirinkti, kad apibrėžtumėte savo įvaizdį, sustiprintumėte savo patrauklumą ir išsiskirtumėte iš minios? Atsakymą žino „L‘Occitane“.

Gamintojo nuotr.

Magiški aromatai iš Provanso

Kiekvienais metais prancūzų kosmetikos įmonė „L‘Occitane“ žiemos šventes apglėbia naujais aromatais iš Provanso. Šie metai ypatingi – 40-mečio proga „L‘Occitane“ pristatė dvi išskirtines aromatų kolekcijas: aistringą ir paslaptingą „Arlésienne“ moterims, ir veržliam, nepriklausomam vyrui dedikuotą „L'Homme Cologne Cédrat“. Šių aromatų pamiršti neįmanoma, kaip ir žmogaus, kuris jais kvepia.

„Arlésienne“ – tai ritualas

Šis kvapas atskleidžia unikalios moters charakterį ir gilias Arles miesto tradicijas. Tai istorija apie kaspino ceremoniją, kuri prasidėjo XX a. pradžioje ir iki šiol vyksta kiekvienais metais Arles mieste. Šios ceremonijos metu mama savo dukrai į plaukus įriša nepaprastą juostelę – lyg meno kūrinį, specialia technika, skirtingais raštais ir spalvomis išaustą kaspiną, kuris simbolizuoja, jog mergina jau pasirengusi tekėti. Būtent todėl naująją „L‘Occitane“ kolekciją lydi kaspinas – išraiškingos asmenybės simbolis.

Šiandieninė Arlésienne – laisva ir paslaptinga, unikali, turinti šarmo ir spalvų moteris. Aromatas, įkvėptas šios moters, atskleidžia tikrąją jos asmenybę: eleganciją dovanoja aksominės rožės, paslaptį – subtiliosios našlaitės, kurias praturtina prieskonių atspalvį turintis šafranas.

Gamintojo nuotr.

Pristatydami naują kolekciją „L‘Occitane“ sako, kad kiekviena iš jūsų gali tapti laisva ir savimi pasitikinčia Arlésienne. Kolekciją sudaro ne tik nepakartojamo aromato tualetinis vanduo, bet ir malonūs produktai dušui, odą puoselėjantis kūno pienelis, aksominio švelnumo rankų kremas, lūpų balzamas, švelni dulksna jūsų plaukams.

„L'Homme Cologne Cédrat“ – tolimųjų horizontų šauksmas

Kokį vyrą galime išvysti šalia paslaptinos, išraiškingos, viliojančios ir savimi pasitikinčios moters? Be abejo ne mažiau savimi pasitikintį, charizmatišką, laisvą ir nepriklausomą vyrą, kvepiantį „L‘Occitane“ būtent jam sukurtu aromatu - „L'Homme Cologne Cédrat“.

Arles miestas garsus dideliu uostu, kurį skalauja beribė ir audringa jūra. Šio miesto vyrai turėjo gilias, suformuotas šeimos tradicijas, kurias perduodavo savo sūnums. Kartu su patirtimi, tėvai perduodavo ir nenumaldomą laisvės pojūtį, beribes jūrų platybes ir neatrastus tolius. Ši istorija įkvėpė „L‘Occitane“ sukurti aromatą, kuris išlaisvintų ir padėtų pabėgti į dar neatrastus, beribius horizontus. . Tai besimaišantis jūros gaivumas ir citrono kibirkščiavimas, energingas aromatas, kuriame susipina citrusinių vaisių ir vandens natos. Aromatą vainikuoja bazinės medienos natos.

Gamintojo nuotr.

Kvepalų pakuotės dizainas, primenantis gertuvę, kiekvienam vyrui leisis jaustis nepriklausomam ir laisvam. Šią kolekciją sudaro kvapnusis tualetinis vanduo, balzamas po skutimosi, subtiliai prausianti dušo želė kūnui ir plaukams bei rankas puoselėjantis rankų kremas. Tai puiki dovana kiekvienam vyrui, kurio širdis jaučia nepasotinamą beribių tolių troškulį.

Gamintojo nuotr.

Tobulos dovanos kiekvienam

„Arlésienne“ ir „L'Homme Cologne Cédrat“ kolekcijos – nepriekaištingos, tačiau ne vienintelės Kalėdų dovanų idėjos. „L‘Occitane“ nuolat stebina ryškiomis, dailiomis pakuotėmis ir iki smulkmenų apgalvotais dovanų rinkiniais. Dailios juostelės, pakuotės, kurios primena saldainių dėžutes, akį traukiantys ryškiaspalviai burbulai, kuriuose slepiasi net trijų kolekcijų produktai tikrai padės jums nuoširdžiai nudžiuginti kiekvieną artimąjį. „L‘Occitane“ parduotuvėse ir internetinėje parduotuvėje galima rasti įvairių kūno priežiūros priemonių ir kvepalų rinkinių moterims ir vyrams, taip pat žvakių, namų kvapų, sukuriančių jaukumą ir gerą nuotaiką, o jūsų dovanos kruopščiai ir dailiai supakuojamos. Džiugiausia žinia ta, kad dovanų pakavimas nemokamas!

Naująsias šventines kolekcijas, jau pamėgtas veido bei kūno priežiūros priemones, dovanų rinkinius galite atrasti „L‘Occitane“ salonuose ir internetinėje parduotuvėje www.loccitane.lt

KONKURSAS

Atsakykite į klausimą ir 2 konkurso dalyviams įteiksime vonios ir dušo želė „Arlésienne“.

Gamintojo nuotr.

Kokie 2 pagrindiniai ingredientai dominuoja „Arlésienne“ kolekcijoje?

Laimėtojai: Renata Barzdeikienė ir Vaida Birutavičiūtė.

Kaip atsiimti prizus, parnešime el. laišku.

Užsakymo nr.: PT_72736626

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis