Kokia šukuosena tinka, kai jums – 30+, 40+, 50+ ar 60+

(1)

Bet kokiame amžiuje moteris nori atrodyti jaunesnė. Ir dėl to naudoja visas priemones: makiažą, drabužius, be abejo, ir plaukus. Kaip teisingai parinkti šukuoseną, norint pabrėžti moteriškumą ir pasijusti nepakartojama, pasitikinčia savimi, nesvarbu, kiek metų.

Šukuosena 35-metei


Fiziologiškai tokio amžiaus moteriai keičiasi veido ovalas, pamažu formuojasi antra pasmakrė, pagurklis, todėl stilistai rekomenduoja šukuosenas, kurios slėptų trūkumus.


Katie Holmes, 35 m.
Katie Holmes, 35 m.
Vida Press


Pavyzdžiui, jei renkatės trumpų plaukų šukuoseną, vertėtų atminti, kad toks kirpimas pabrėžia veido ovalą, o tuo pačiu ir pagurklį.


Elizabeth Olin
Elizabeth Olin
Vida Press


Tokio amžiaus moteriai puikiai tiks bob stiliaus plaukų kirpimai, taip pat asimetriški kirpimai šonuose. Jei plaukai ilgi, galima rinktis laiptuotą šukuoseną arba garbanas.


Camila Alves, 31 m.
Camila Alves, 31 m.
Vida Press


Jaunatviškumo ir elegancijos suteiks į vadinamą arklio uodegą surišti plaukai ar tiesiog susuktos gijos. Kaip parinkti šukuoseną, kai tau 40+


Stilinga trumpų plaukų šukuosena jums tiks, jei:


* tai leidžia veido forma (nėra pernelyg išplatėjęs veidas, nėra pagurklio),

* jei jūsų veido bruožai smulkūs ar, priešingai, gana stambūs,

* jei jūsų smakras aiškiai išreikštas, aiškios jo linijos, gražus jūsų kaklas, taisyklinga ir graži galvos forma, gražūs sutvarkyti antakiai.


Cate Blanchet, 44 m.
Cate Blanchet, 44 m.
Scanpix


Trumpų plaukų šukuosena itin harmoningai žiūrisi su madingais drabužiais, tvarkingu manikiūru. Labiausiai tinkantis kirpimas, dėl kurio neteks graužtis – daugiasluoksnis. Pirma, tai atrodo labai stilingai ir efektingai, antra, jis suteiks apimties bet kokiems, net itin retiems plaukams.


Taip pat tokio amžiaus moteriai tiks lengvos garbanos, netvarkingų plaukų šukuosena – tai atrodo itin patraukliai, jaunatviškai, suteikia šviežumo. Jei jums - kiek per 40, pabandykite plaukus padažyti keliomis spalvomis.

Viena spalva dažyti plaukai vizualiai netenka apimties, o oda – spindesio. Norėdami atgaivinti plaukus, dažykite juos, pavyzdžiui, trimis atspalviais. Tiesa, tik viena spalva turi būti ryški, kiti atspalviai – ne.


Heidi Klum, 40 m.
Heidi Klum, 40 m.
Vida Press

Šukuosena, jei jums – per 50


Daugumo tokio amžiaus moterų – jau močiutės. O tai dar labiau verčia atrodyti pasitempusiai, elegantiškai ir madingai.


Sharon Stone, 55 m.
Sharon Stone, 55 m.
Vida Press


Rinkitės vidutinio plaukų ilgio šukuosenas (iki pečių), nes tai patogu (plaukus galima nešioti tiek surištus, tiek palaidus), be to, tokios šukuosenos šiame amžiuje atrodo įdomiai ir patraukliai.


Kim Basinger, 60 m.
Kim Basinger, 60 m.
Vida Press


Nepamirškite daugiasluoksnių kirpimų: taip kirptus plaukus lengva sutvarkyti fenu, jie puikiai rėmina veidą, sėkmingai paslėpdami nedidelius trūkumus.


Christine Ebersole, 60 m.
Christine Ebersole, 60 m.
Scanpix


Rinkitės stilingus, tačiau paprastus kirpimus ir šukuosenas.

Ieškodami spalvų atminkite, kad šviesūs tonai jaunina, o tamsūs sendina.


Scanpix


Šukuosena, kai tau - 60+Idealiausia tokio amžiaus moteriai - trumpi, ant šono sušukuoti plaukai (tik nepamirškite patarimų, kas kokiam veidui tinka). Tokia šukuosena gana paprasta rūpintis.


Helen Mirren, 68 m.
Helen Mirren, 68 m.
Vida Press


Jei nepatinka trumpi plaukai, rinkitės pečius siekiančių šukuoseną. Toks ilgis 60-metei leidžia kurti įvairias šukuosenas. Kuodelis, kriauklė ar mazgas - tai pabrėš moters energiją, gyvumą.


Itin gražias šukuosenas galima kurti iš sidabrinių plaukų, tik gaila, kad dauguma moterų skuba žilus plaukus nudažyti, ir dažniausiai – šviesiai. Deja, toli gražu ne kiekvienai moteriai tai tinka. Palikus plaukams natūralią spalvą, galima daugeliu atvejų išlošti.


Meryl Streep, 64 m.
Meryl Streep, 64 m.
Scanpix


Tikime, kad mūsų patarimai, kokią šukuoseną pasirinkti, padės jum silgiau likti jaunai, elegantiškai ir patraukliai, nepriklausomai nuo jūsų amžiaus.


jane Fonda, 76 m.
jane Fonda, 76 m.
Scanpix


Charlize Theron, 38 m.
Charlize Theron, 38 m.
Vida Press


Sandra Bullock, 49 m.
Sandra Bullock, 49 m.
Vida Press


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis