Keičiantis sezonams vienas odos priežiūros įprotis turi likti visuomet

Pavasaris pagaliau atėjo, o tai reiškia, kad turi keistis kasdienė grožio rutina. Kartu su pavasariu atėjo laikas pakeisti riebius kremus į lengvesnės tekstūros ir atnaujinti plaukų priežiūros priemones.

Žiemą naudojamos priemonės šiltesniu metų sezonu gali nebepadėti veido odai, todėl pavasarį reikėtų pakeisti grožio rutiną, suteikiant odai bei plaukams žavesio ir pasinaudojant 5 grožio patarimais, kuriuos siūlo „Dove“ prekinio ženklo vadovė Kertu-Kai Põldvere.

Nepamirškite odos šveitimo

Keičiantis sezonams, vienas įprotis turi likti visuomet – tai odos šveitimas. Jis padeda atsikratyti išsausėjusių odos vietų, likusių iš žiemos. Ši procedūra padeda minkštinti odą, stimuliuoja kraujotaką, padidina ląstelių atsinaujinimą ir padeda sumažinti celiulitą. Odos šveitimą atlikite kelis kartus per savaitę.

Džiaukitės žvilgančiais plaukais

Plaukai tikriausiai yra didžiausia žiemos sezono auka. Jie buvo veikiami atšiaurių oro sąlygų keletą mėnesių ir tikriausiai atrodo gana sausi, lyg negyvi. Dabar puikus metas naudoti giliai drėkinančias plaukų priemones, kurios pripildys plaukus drėgmės ir padės sugrąžinti jų blizgesį.

Įgaukite sveiką įdegį

Norint įdegusios odos, geriau naudoti savaiminio įdegio kremą vietoj per ilgo deginimosi prieš saulę ar lankymosi soliariume, tačiau prisiminkite, kad savaiminio įdegio kremas palieka tamsias dėmes ant išsausėjusios odos, o jos atrodo itin nenatūraliai. Įdegis atrodys lyg natūralus, jeigu prieš procedūrą oda bus nušveista ir giliai sudrėkinta.

Išbandykite naujus kvapus

Ieškote naujų, gaivių kvapų atėjus šiltesniems orams? Pavasaris – puikus metas ne tik naujiems kvapams atrasti, bet ir išmėginti kūno priežiūros produktus, kuriuose jaučiamos vaisių, gėlių aromatų natos. Pavyzdžiui, kriaušių ir alijošiaus ar levandų kvapas pakels nuotaiką ir privers užuosti ne tik pavasarį, bet ir artėjančią vasarą.

Nepamirškite gerti vandens

Kasdien reikėtų gerti daug vandens, kad būtų išvengta dehidratacijos ir oda atrodytų skaisti bei jaunatviška. Taip pat, vanduo suteikia organizmui papildomų medžiagų, kurios padeda išlikti sveikiems ir energingiems.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis