Kai reikia greito rezultato: 3 dienų gražios odos programa

Lygi, spindinti oda yra ne tik kokybiškos kosmetikos, bet ir daugybės kitų sudedamųjų dalių rezultatas. Tam, kad nekankintų raukšlės, papilkėjusi oda, bėrimai ar sausumas reikia nemenko grožio priemonių arsenalo ir bent šešių-aštuonių savaičių toms priemonėms suveikti. Bet ką daryti jei turite vos tris dienas? Ši programa padės prireikus greito ir akivaizdaus rezultato.

LIKUS TRIMS DIENOMS


Iš raciono išbraukite pieno produktus. Pieno vartojimas vis dar kelia audringas diskusijas, bet didelė dalis sveikatos bei grožio specialistų rekomenduoja pieno produktus vartoti saikingai. O norinčioms džiaugtis tobulai gražia oda siūloma apskritai jų atsisakyti! Jei neįsivaizduojate savo gyvenimo be latte kavos, bent jau rinkitės pieną be laktozės – tai gali dramatiškai pagerinti jūsų odos situaciją.


Padvigubinkite odos drėkinimą. Jei jūsų oda papilkėjusi, išsausėjusi ar dehidratuota, intensyvus drėkinimas jai suteiks efektingą rezultatą. Prieš drėkinamąjį kremą pabandykite naudoti dar ir intensyvų serumą su hialurono rūgštimi. Jis padės drėgmei prasiskverbti ir į gilesnius odos sluoksnius, o tai odai suteiks švytėjimo.


Vida Press


Per dieną vartokite dvi porcijas produktų, turinčių omega 3 riebalų rūgščių. Maistas turi neįtikėtinai žymų poveikį mūsų odos grožiui. Produktai, turtingi omega 3 riebalų rūgščių, yra itin naudingi mūsų odai. Mat šios riebalų rūgštys, patekusios į organizmą, skatina jį gaminti priešuždegiminius junginius, o tai gali sumažinti odos raudonį, paburkimą bei bėrimus. Produktai, kuriuos reikėtų įtraukti į savo dietą: lašiša, silkė, skumbrė, kaimiški vištų kiaušiniai, linų sėmenų aliejus.


LIKUS DVEJOMS DIENOMS


Paprakaituokite sporto salėje. Bet koks sportas, pagreitinantis jūsų širdies ritmą ir trunkantis bent 60 minučių turės geros įtakos ne tik sveikatai, bet ir grožiui. Užsiimkite joga, pilatesu, lengvai pabėgiokite ir džiaukitės ne tik tvirtesniu kūnu, bet ir šviesesniu veidu. Pasirodo, sportas kūne gerina kraujo cirkuliaciją ir skatina toksinų šalinimą, o tai gražina odą, nes ląsteles pripildo deguonies ir maistinių medžiagų.


Dietą papildykite vaisiais ir daržovėmis. Perkame kosmetikos produktus, pilnus vertingų medžiagų, tad kodėl turėtumėme daryti išimtis maisto produktams? Tam, kad sumažintumėte raukšleles ir užkirstumėte kelią naujų gamybai, valgykite daug morkų, moliūgo ir tamsių lapinių daržovių – jos turi daug vitamino A, kuris kovoja su odos senėjimu. Mėlynės, kiviai ir saldžiosios bulvės yra puikūs vitamino C šaltiniai, tad valgydama šiuos produktus skatinsite kolageno gamybą bei spuogelių gijimą. Špinatai bei avokadas, pilni vitamino E, tad valgykite juos tam, kad mažintumėte uždegimus ir skatintumėte drėgmės odoje atgavimą.


Vida Press


Pamasažuokite savo akių zoną. Net jei galite pasigirti gražia veido oda, gali būti, kad esate viena iš daugelio moterų, besiskundžiančių maišeliais po akimis. Jų atsiradimas gali būti nulemtas genetiškai, rašo portalas elle.com, taip pat įtakos gali turėti įvairios alergijos, nuovargis, stresas. Šiai zonai turėtų būti skiriamas išskirtinis dėmesys, itin naudingas būtų paakių serumas su kofeinu – jis sumažins paburkimą. Puikų efektą duos masažas: pirmiausiai atremkite savo nykštį į zoną tarp antakių ir 10 sekundžių pamasažuokite. Tada, pradėdama nuo vidinių akių kampučių, bevardžiu pirštu pieškite lengvus ratukus aplink antakius bei akis. Kartokite du-tris kartus.


LIKUS VIENAI DIENAI


Pabandykite suvaldyti stresą. Stresas turi labai didelę ir neigiamą reikšmę odos grožiui. Kai jaučiate stresą, jūsų organizmas pradeda gamini adrenaliną bei kortisolį, kuris gali paskatinti aknės atsiradimą, odos suerzinimą bei dilgelinę. Su stresu padės kovoti meditacija, fizinė veikla. Taip pat geras būdas – raminanti arbata su magniu (išbandykite baltąją arba raudonąją „Rooibos“ arbatą). Ji padės reguliuoti nervų sistemą ir atpalaiduos.

Panaudokite naktinę kaukę. Nakčiai palikite drėkinančią kaukę, kurios sudėtyje būtų glicerino bei hialurono rūgšties. Dar stipresnį poveikį kaukė turės, jei prieš ją užtepdama nušveisite veidą šveitikliu. Atsibudusi išvysite sudrėkintą, nuramintą, švytinčią odą.


Vida Press


Gerkite itin daug vandens. Jau skyrėte nemažai dėmesio odos drėkinimui, tik ar nepamiršote kūno drėkinti ir iš vidaus? Jei negeriate pakankamai vandens, tai gali lemti naujų raukšlelių atsiradimą. Ir atvirkščiai, nedehidratuotas organizmas reiškia jaunatvišką, minkštą ir gražią odą.


Makiažo pagrindą papildykite lašeliu aliejaus. Sumaišykite vieną aliejaus lašelį su šiek tiek skysto makiažo pagrindo ir paskirstykite ant odos su plokščių šepetėliu arba drėgna kempinėle. Šia gudrybe prieš raudonojo kilimo pasirodymus mėgsta pasinaudoti ir Holivudo žvaigždės, mat aliejus sukuria švelnesnį makiažo pagrindo padengimą ir priverčia odą dar labiau švytėti. Permatoma pudra švelniai papudruokite savo T zoną ir džiaukitės tobulai atrodančia oda.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis