Kad persikinė oda jus džiugintų ilgai

Į Lietuvą atkeliaujanti naujovė hialurono rūgšties preparato „Juvéderm Volite“ injekcijos į odą turėtų sukelti tikrą revoliuciją, nes tai – pirmoji procedūra, taip akivaizdžiai patempianti ir išlyginanti odą be chirurgo įsikišimo.

„Akys, dantys ir oda – būtent į tai pirmiausia krypsta mūsų žvilgsnis. Kompanijos „Allergan“ atlikti tyrimai rodo, kad net 56 proc. moterų daugiausia dėmesio skiria savo odai. Tai suprantama. Juk ji išduoda viską – amžių, gyvenimo būdą, sveikatos būklę“, – sako gydytoja dermatovenerologė Julija Mozūraitienė.

Šiuo metu gydytoja ne tik su savo klientėmis išbando naująjį grožio atradimą – hialurono rūgšties (HA) preparato „Juvéderm Volite“ injekcijas į odą, bet ir moko tai daryti koleges. Ji sutiko papasakoti, kuo ši naujovė skiriasi nuo mums jau žinomų injekcijų.

„Jei galėtume jas suskirstyti pakopomis, galima būtų teigti, kad mezoterapija yra pirmosios pakopos, biorevitalizacija – antrosios, o „Juvéderm Volite“ – trečiosios pakopos procedūra, – sako ji. – Mezoterapijos metu į paviršinį odos sluoksnį suleidžiame vitaminų ir veikliųjų medžiagų kokteilį, ši procedūra dažnai pasitelkiama spręsti specifinėms problemoms – pigmentacijai ar raudoniui mažinti.

Biorevitalizacijos procedūros metu naudojama hialurono rūgštis skirta odai atgaivinti, pridrėkinti, suteikti švytėjimo. „Juvéderm Volite“ injekcijos skirtos suglebusiai odai pastebimai pastangrinti. Iki šiol estetinė medicina negalėjo pasiūlyti procedūrų visai odos būklei pagerinti, visa buvo labiau skirta tam tikrai problemai spręsti. Deja, jei išlyginsime mimikos raukšles, pakelsime vokus, o likusi veido, taip pat kaklo oda liks suglebusi, bendras vaizdas bus nekoks. Laimė, dabar galime šią problemą išspręsti.“

3 esminiai skirtumai

Gydytoja dermatovenerologė Julija Mozūraitienė atsako, kuo preparatas „Juvéderm Volite“ skiriasi nuo biorevitalizacijos procedūros, nors abiem atvejais atliekamos HA injekcijos į odą.

Asmeninio albumo nuotr.

1. Šioms procedūroms atlikti naudojami skirtingi preparatai. Biorevitalizacijos metu naudojamos HA molekulės yra nesurištos, todėl atlikusi savo darbą – sudrėkinusi odą ir suaktyvinusi fibroblastus – rūgštis greitai suyra. Preparatas „Juvéderm Volite“ unikalus tuo, kad HA struktūra primena užpildus – molekulės yra surištos, tad ilgam suformuoja vientisą patvarų sluoksnį, jis užpildo nelygumus, išlygina ir patempia odą.

2. „Juvéderm Volite“ leidžiamas ne į paviršinį, o į gilesnį odos sluoksnį. Tai puiku dėl kelių priežasčių. Pirmiausia būtent tame sluoksnyje yra kolageno ir elastino skaidulos, tad oda ne tik pridrėkinama, bet ir suaktyvinama šių skaidulų veikla. Tai atjaunina odą. Kitas pliusas – nelieka papulių odos paviršiuje, šios sukelia nepatogumų po biorevitalizacijos. Suleidus preparatą „Juvéderm Volite“, trumpai gali matytis tik dūrių vietos, bet ir jos nėra ryškios, nes procedūra atliekama plonesne adata.

3. Preparatas „Juvéderm Volite“ leidžiamas kartą ir veikai ilgai. Biorevitalizacijos rezultatai matyti greičiau, bet ši procedūra veikia trumpiau, ją tenka kartoti. Preparato „Juvéderm Volite“ poveikį pastebėsite tik po 2–4 savaičių, bet rezultatu galėsite džiaugtis 6–9 mėnesius. Net tuomet, kai hialuronas ištirpsta, naujos kolageno skaidulos niekur nedingsta. Kompanijos „Allergan“ atlikti tyrimai rodo, kad, suleidus šį preparatą, po 6 mėnesių gerokai padidėjo odos tankis; 91 proc. apklaustų moterų teigė, kad vis dar yra patenkintos odos būkle. Oda išties tampa pastebimai putlesnė, stangresnė, maloni liesti – pasak klienčių, „persikinė“. Beje, šį preparatą galima leisti ir į kaklą bei iškirptės zoną – pastaroji ypač pagražėja, pokyčiai akivaizdūs.

Užsakymo nr.: PT_74581654

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis