K. Ivanova: atliekant makiažą svarbiausia – nepersistengti

Garsios Lietuvos moterys neliko abejingos grožio naujienoms.

Žymios Lietuvos moterys nuolatos rūpinasi savo išvaizda, stengiasi neatsilikti nuo naujausių grožio ir mados tendencijų. Atlikėjos Oksana Pikul-Jasaitienė, Ineta Puzaraitė-Žvagulienė, Vaida Genytė ir Kristina Ivanova, stilistė Viktorija Šaulytė, grožio ir mados blogerės susitiko vienoje vaistinėje, kur buvo pristatomos dekoratyvinės kosmetikos naujienos.

Organizatorių nuotr.

Garsios moterys ne tik susipažino su makiažo naujovėmis, bet ir paryškino savo veido bruožus naujos kosmetikos priemonėmis.

Organizatorių nuotr.

Svarbiausia – nepersistengti

Renginyje dalyvavusios Lietuvoje žymios moterys neslepia, jog makiažas yra labai svarbi jų gyvenimo dalis. Pasak grupės „Yva” narės ir grožio studijos savininkės Kristinos Ivanovos, makiažas yra neatsiejama jos darbo ir gyvenimo dalis. „Dirbant gožio sferoje labai svarbu atrodyti tvarkingai, tačiau svarbiausia, kad su makiažu jausčiausi komfortabiliai”, – įsitikinusi žinoma moteris.

Organizatorių nuotr.

Renginyje dalyvavusi visažistė Oksana Pikul-Jasaitienė, kuri teigia, jog jos makiažo kiekis ir ryškumas labai priklauso nuo to, kokia dienotvarkė yra suplanuota. „Makiažas skiriasi nuo to, ką tą dieną veiksiu: ar laukia darbiniai susitikimai, ar važiuosiu filmuotis, ar dirbsiu visažiste“, – sako visažistė.

Organizatorių nuotr.

Kokybė už patrauklią kainą

Grožio studijos savininkės K. Ivanovos teigimu, nereikia aklai tikėti, jog brangi kosmetikos priemonė bus tinkama.

Organizatorių nuotr.

„Iš tikrųjų, galiu pasakyti, kad negalioja šita taisyklė, kad brangi priemonė – būtinai gera priemonė. Mano kosmetikos krepšelyje galima atrasti įvairiausių priemonių, kurių, pavyzdžiui, pieštuko kaina gali siekti ir pusę euro ar net eurą ir jis bus nuostabus, niekuo nesiskirs nuo to, kuris kainuoja apie 30 eurų ar daugiau. Aš mėgstu eksperimentuoti, ieškoti naujų kosmetikos priemonių“, – teigia K. Ivanova.

Organizatorių nuotr.

Renginyje dalyvavusios Lietuvoje garsios moterys neslepia, kad kosmetikos priemones perka ir vaistinėse.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis