Jolita (46 m.): po pokyčių jaučiuosi gerokai laimingesnė - visiems linkiu nebijoti rizikuoti!

Pristatome antrąją projekto „Pasikeisk su Bogomolov Image School“ dalyvę. Moters stilių ir įvaizdį keitė mokyklos absolventai.

46 metų Jolita - medikė, anesteziologė. Aktyvi, pozityvi, su puikiu jumoro jausmu, mylinti laisvę, turinti tikslų, kūrybiška asmenybė. Ištekėjusi, turi dukrą ir du sūnus. Daugiausiai laiko praleidžia su šeima. Moteris turi įdomių užsiėmimų – gėlės, muzika, literatūra, piešimas.

Organizatorių nuotr.

Kadangi Jolita vertina laisvę bei nenori rengtis klasikiniais drabužiais, stilistės pasiūlė laisvos miestietės įvaizdį su navy, boho ir šiek tiek laisvamaniškumo elementų.

Organizatorių nuotr.

Pirminė Jolitos plaukų spalva – kaštoninė. Plaukai tankūs, blizgantys ir prižiūrėti. Stilistės pasiūlė pakeisti kirpimą, kuris labiau išreikštų Jolitos dinamiškumą, suteiktų lengvumo ir jaunatviškumo.

Organizatorių nuotr.

Jolitai atliktas natūralus manikiūras, pašviesinta veido oda, o gražios ir išraiškingos akys pabrėžtos dūminiu makiažu.

Organizatorių nuotr.

Štai kaip pokyčius vertina pati Jolita:

"Dalyvavimas šiame projekte nuspalvino mano pasaulį naujomis spalvomis. Projekto metu susipažinau su nuostabiais žmonėmis, kurie mane įkvėpė, sužinojau naujų dalykų. Pokyčių dėka mano dienos prisipildė pozityvo, ėmiau daugiau šypsotis, jaučiuosi gerokai laimingesnė ir visiems linkiu nebijoti rizikuoti! Nes rizika ir pokyčiai, vienokie ar kitokie, praskaidrina gyvenimą ir atneša laimę."

Organizatorių nuotr.

Naujas garderobas buvo parinktas remiantis Jolitos motyvacija ir asmeninėmis savybėmis.

1 komplektas

Vilnonis mėlynas pončo su dirbtinės odos elementais, „H&M“ Trikotažinė tamsiai mėlyna palaidinė, „SG“ Simona Conti Mėlyni odiniai butiljonai, „Zara“ Auskarai su aukso dulkėmis, „Fashion Zone“ Žiedas su aukso dulkėmis ir emale, „Fashion Zone“
Organizatorių nuotr.

2 komplektas

Palaidinė jūreiviška, „Zara“ Tamsiai mėlynas kardiganas iš bukle siūlų, „Zara“ Tamsiai mėlynos klasikinės kelnės su kantu, „Zara“ Mėlyni odiniai butiljonai „Zara“ Kolje-grandinė, stilistų nuosavybė Akiniai nuo saulės, stilistų nuosavybė Žiedas, stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

3 komplektas

Berankovė kūno spalvos palaidinė su kutais „Bershka“ Žalia šilkinė tunika su gėlių printu „Zara“ Mėlyni kliošiniai džinsai „H&M“ Mėlyni odinia butiljonai „Zara“ Geltonai ruda dirbtinės odos rankinė “shopper” „Zara“ Kolje-grandinė, stilistų nuosavybė Kaklo papuošalas, stilistų nuosavybė Odinė apyrankė su “dygliukais” stilistų nuosavybė
Organizatorių nuotr.

Komanda:

Organizatorių nuotr.

Įvaizdžio dizainas: Julia Terentyeva, Natallia Lazukova (Bogomolov’ Image School Lithuania, Vilnius)
Šukuosena: Loreta Povilavičiūtė
Makiažas: Katažyna Kondratovič
Manikiūras: Teresa Zarnovska
Nuotrauka: Andrius Zigmantas (studija PIX)
Darbo vadovas: Evita Ormane (Ryga)

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis