Jei norite džiaugtis spindinčia oda, naudokite šiuos veido priežiūros žingsnius. KONKURSO laimėtojai

„Kiekvienas „L'Occitane“ veido priežiūros produktas atskleidžia augalų išskirtines savybes ir pasakoja tikras istorijas. Mes nieko nekuriame, viskas ateina iš gamtos,“- pasakoja „L’Occitane“ įkūrėjas Olivier Baussan.

„L'Occitane“ augalų pažinimas yra pirmas žingsnis, kuriant naujas veido odos priežiūros linijas. Kiekvienais metais efektyvumo testai ir įregistruoti patentai „L'Occitane“ laboratorijose pasakoja, kokią galią turi Provanso augmenija. Visi produktai atsiskleidžia subtiliais kvapais, kurie nukelia į Korsikos laukus, ir maloniomis tekstūromis. „L'Occitane“ produktai ne tik malonūs naudoti, – tai ir Pietų Prancūzijos krašto dvasia bei efektyvumas, kuris įveikia veido odos problemas ir patenkina jūsų lūkesčius.

L'Occitane nuotr.

„L'Occitane“ veido priežiūros linijos skirtos riebiai, mišriai, sausai ir normaliai veido odai. Svarbu įvertinti ne tik odos tipą, bet ir stebėti jos būklę. „L'Occitane“ veido priežiūros produktai yra papildyti turtingais augaliniais komponentais, kurie grąžina odai gyvybingumą, elastingumą, švytėjimą, natūralų odos spindesį, nuramina jautrią odą, o jauninamieji produktai stangrina ir atkuria odos ląsteles. Kremų tekstūros ir kvapai sužadina malonius pojūčius, o „L'Occitane“ mums perduoda dalelę Provanso patirties, tradicijų ir kvapų. Grožio paslaptys „auga“ laukuose ir kiekvienas produktas pasakoja savo tikrąją Istoriją.

Jeigu jūs norite džiaugtis spindinčia oda, pirmiausia turite naudotis pagrindiniais veido priežiūros žingsniais. Per visą dieną jūsų oda, veikiama žalingo aplinkos poveikio, tampa pavargusi. Bėgant metams ji keičiasi, todėl jai būtina ypatinga priežiūra bei lepinimas. Atraskite mūsų grožio patarimus, kurie padės tinkamai puoselėti jūsų odą.

1. Prausimas.

L'Occitane nuotr.

Ryte švelniai nuplaukite veido odą prausikliu, o vakare pašalinkite makiažo likučius makiažo valikliu. Šiuo žingsniu jūs pašalinsite nešvarumus, atkimšite poras, oda taps gaivi, sveika bei spindinti. Rinkitės jums labiausiai patinkančią veido priežiūros priemonę: pienelį, aliejų, muilą ar putas. Nepamirškite ir kaklo bei dekoltė srities, jas taip pat veikia žalinga aplinka.

2. Tonizavimas.

L'Occitane nuotr.

Kai jūsų oda tampa švari, jai reikia spindesio! Naudokite veido toniką, kad atgaivintumėte veido odą ir pašalintumėte nešvarumų likučius. Tepkite veidą bei kaklą ryte ir vakare. Po tonizavimo oda pasiruošia įsisavinti efektyvias veikliąsias veido kremo ar fluido medžiagas. Norėdami suteikti odai daugiau spindesio, naudokite CC kremus, kurių sudėtyje yra perlų dalelių.

3. Šveitimas.

L'Occitane nuotr.

Vieną ar du kartus per savaitę masažuokite odą šveitikliu, kuris padės pašalinti negyvas odos ląsteles bei nešvarumus, taip pat paskatins mikrocirkuliaciją. Nušveista oda tampa švelni ir glotni. Norėdami efektyvesnio poveikio, naudokite veido kaukes.

4. Puoselėjimas kauke.

L'Occitane nuotr.

Kaukės yra labai naudingos odai ir padeda greitai pajusti teigiamus rezultatus. Naudojant tinkamai parinktą kaukę 2-3 kartus per savaitę, odos grožiu galėsime džiaugtis nepalyginamai ilgiau. Kartą per savaitę naudokite veido kaukę gulėdamos karštoje vonioje. Šilti garai atvers poras, todėl oda geriau įsisavins veikliuosius kaukės ingredientus.

5. Paakių priežiūra.

L'Occitane nuotr.

Paakių oda yra pati jautriausia, todėl ji greičiausiai sensta, yra labiausiai pažeidžiama ir labai greitai reaguoja į nuovargį. Norėdami apsaugoti paakių sritį, naudokite kremą, kuris sumažins raukšles, patinimus bei patamsėjimus. Norėdami stimuliuoti paakių sritį, masažuokite ją 5 minutes.

6. Stiprinimas serumu/esencija ar koncentratu.

L'Occitane nuotr.

Stipriai koncentruoti produktai skverbiasi į gilesnius odos sluoksnius ir akimirksniu pagerina odos būklę. Šios priemonės padeda sustabdyti senėjimo procesus, odos dehidrataciją ar sausumą. Šiuos produktus naudokite siekdami efektyviausio poveikio.

7. Maitinimas ar drėkinimas kremu ar fluidu.

L'Occitane nuotr.

Šios priemonės apsaugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, stiprina epidermio sluoksnį, drėkina ar maitina odą. Naudokite veido kremą, kuris puikiai tinka jūsų odai. Nepamirškite kremu tepti ne tik kaklo, bet ir dekoltė srities! Drėkinkite veido odą ryte, būtinai prieš makiažą, ir vakare. Pasirinkite veido kremą pagal jūsų odos poreikius: suteikiantį spindesio, jauninamąjį ar maitinamąjį. Tinkamai parinktas veido kremas leis ilgai džiaugtis nuostabia veido oda.

Susikurk savo veido grožio ritualą bei naudokis specialiais veido priežiūros programos pasiūlymais:

1. Kelioninio dydžio veido produktų priežiūros rinkiniai už specialią kainą.
2. Veido priežiūros duetas: prausiklis ir tonikas -20%.
3. Perkant standartinio dydžio veido kremą, kaukė arba šveitiklis už PUSĘ KAINOS.
4. Perkant paakių kremą, serumas arba ekstraktas – UŽ PUSĘ KAINOS.

Naudokitės šiais „L'Occitane“ veido odos priežiūros pasiūlymais bei mėgaukitės spindinčia, lygia, sveika bei glotnia veido oda. Būkite žavios, spinduliuokite grožiu bei gera energija!
Produktų galite įsigyti internetu arba „L‘Occitane“ salonuose.

KONKURSAS

Atsakykite į klausimą ir 2 konkurso dalyviams įteiksime šlamučių veido putas.

Laiminguosius skelbsime kovo 29 dieną, prizą prašysime atsiimti redakcijoje Vilniuje.

***

Laimėtojai

Laura Cecevičienė

Danutė Vaičiulionienė

El. laišku pranešime, kaip atsiimti prizą.

Užsakymo nr.: PT_70706152

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis