Įvaizdį pakeitusi Edita (32 m.): labai norėjau tapti moteriškesnė

Moteris.lt pradeda spausdinti įvaizdžio pokyčius, kuriuos konkurso „Grožio ir įvaizdžio pokyčiai“ laimėtojoms atlieka visa profesionalų komanda.

Populiariausi straipsniai:
- R. Polanskis: tragiška žmonos ir negimusio kūdikio netektis, kaltinimai satanizmu ir 13-metės išprievartavimu
- Horoskopas spalio 9-16: laukia nelengva savaitė
- Kokius megztukus rinksimės šį sezoną
- Varškės apkepas kiek kitaip
- Tinginių „Napoleonas“

„Labai norėjau sudalyvauti šiame konkurse! Vis bėgu, lekiu, vis rūpinuosi kitais, o sau laiko lieka mažiausiai. O taip noriu būti graži: graži žmona, graži mama, graži kolegė! Labai norėjau pokyčių!“ - kalbėjo iš Šiaulių į Vilnių atvykusi moteris.

Jaunatviškai atrodanti 32 metų Edita dirba administratore, su vyru augina vaikus, mėgsta aktyvų gyvenimą ir dalyvauja įvairiuose projektuose.

Edita PRIEŠ pokyčius

Pokyčius atlikusi įvaizdžio specialistė Jekaterina Cyvilko žaismingai ir tvirto charakterio moteriai suteikė stilingos damos įvaizdį. Edita neslėpė, kad jai patinka ivairios spalvos bei drąsūs pasikeitimai. Tačiau jos pačios įvaizdis neatitinkąs šiuolaikiško madingo stiliaus, todėl ji atrodanti jaunesnė.

Edita PRIEŠ pokyčius ir PO

Šukuosena

Šiek tiek ištęsto ovalo veidui parinktas nerūpestingas iškarpytų plaukų kirpimas, o patiems plaukams suteikta ryški ir šalta vario spalva. Nauja šukuosena suteikia veidui proporcingo ovalo formą.


Makiažas

Veido odos tipas - šaltas, tad ir makiažui parinktos šaltos spalvos. Veidas padengtas skysta tonuojančia pudra, rausvesnes odos dėmeles paslepiant šaltesnio tono korektoriumi. Tvarkant antakius suformuotas lengvas kampas antakio viduryje - tai Editos veidui suteikia charakteringumo, manieringumo. 

Akys paryškintos šaltų tonų - rudos, pilkos, kreminės, baltos - šešėliais, ilgos ir tankios blakstienos - juodu tušu. Lūpos padažytos rožiniu pieštuku bei rausvu lūpų blizgesiu. Skruostams - šalto atspalvio rausvi skaistalai.

Siūlomas garderobas

Atsižvelgdiant į charakterio ypatumus buvo nuspręsta Editai suteikti laisvo stiliaus moterišką, grožį ir individualumą pabrėžiantį stilių. Todėl parinkti tamsios, vienspalvės rūbų detalės, klasikinio stiliaus avalynė. Parinkti garderobo komplektai tinkami darbui ir laisvalaikiui, dienai ir vakarui, pasivaikščiojimui ir kokteilių vakarėliui. Editai taip pat buvo įteiktas „Deichmann“ dovanų kuponas norimai batų porai įsigyti.

Taškuota palaidinė - „Gina Laura “, PC „Akropolis”
Juodos kelnės - „Next“, PC „Akropolis”
Pilkas švarkelis - „Next“, PC „Akropolis”
Pilkas šalikas - „Next“, PC „Akropolis”
Bateliai - „Deichmann“, PC „Panorama“

Suknelė -  „Next“, PC „Akropolis
Švarkelis - „Next“, PC „Akropolis”
Rankinė - „Next“, PC „Akropolis”
Bateliai - „Deichmann“, PC „Panorama“

Mėlyna palaidinė - „Gina Laura“, PC„Akropolis”
Sijonas - „Next“, PC „Akropolis”
Pilkas paltukas - „Silver Fox“, PC „Akropolis”
Bateliai - „Deichmann“, PC „Panorama“


Edita ir įvaizdžio specialistė J. Cyvilko

Įvaizdžio pokyčius atliko: 

Įvaizdžio dizainas - Jekaterina Cyvilko („Jstyle“, Lithuania)
Makiažas – Brigita Šaropovaitė
Nuotraukos – Fotostudija “Visimato”

Sekite įvaizdžio pokyčius kiekvieną penktadienį - tik portale moteris.lt.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis