Italų kosmetikos kūrėja: ką daryti, kai norisi išsiskirti iš minios

„Makiažas nėra kaukė, tai – mūsų būsenos tąsa. O pasidažius raudonais lūpų dažais jaučiuosi taip, kad galėčiau ir į karą eiti,“ - pristatydama naują kosmetiką kalbėjo italė Andrea Brambilla.

„Kada, jei ne dabar. Kada,“ – nejučia ateina mintis klausantis uždegančios Andrea Brambilla kalbos. Temperamentingoji italė – kosmetologijos technologijų mokslų daktarė – yra „Nouba“ grožio namų partnerė ir kuria šio prekės ženklo produktus.

Organizatorių archyvas

Prieš 40 metų „Nouba“ buvo grožio prekių parduotuvė Bergamo mieste. Tačiau parduotuvės savininkei trūko produktų. Tad ėmėsi kurti pati. Po kurio laiko šioje komandoje atsidūrė ir Andrea, o nuo 2015 metų tapo partnere.

Kuriant „Nouba“ produktus A. Brambilla tikslas – suteikti džiaugsmą atliekant makiažą, dovanoti spalvas. Šie produktai skirti šiuolaikinei moteriai, kuri nebijo spalvų, ieško profesionalios kosmetikos, tačiau nori ją naudoti pati, namuose. Tokiu tikslu ir sukurti visi „Nouba“ produktai.

Organizatorių archyvas

„Juos labai lengva naudoti, jie dengiasi ryškiai ir ilgai išlieka“, – trumpai apibūdina Andrea. „Nouba“ produktai rikiuojasi greta tokių prekės ženklų kaip „MAC“, „Bobbi Brown“, „Make Up Forever“ ir yra parduodami tik išskirtinėse parduotuvėse kaip „Kristiana“.

Organizatorių archyvas

Pristatydama naujausią kolekciją, A. Brambilla įspėja: „Kai moteris pirmą kartą dengia šiuos produktus, būna nustebusi dėl spalvos, dėl jos ryškumo – pakuotėje ji atrodo kitaip. Tačiau kiek patrynus ar sumaišius su kita spalva, ar padrėkinus, galima gauti visiškai naujus atspalvius. Tai – lyg žaidimas.“

Organizatorių archyvas

Lūpoms skirti produktai užima didžiausią „Nouba“ kosmetikos produktų dalį, toliau rikiuojasi priemonės akims, produktai veidui, rankoms.

Organizatorių archyvas

Per metus sukuriamos dvi kolekcijos sulaukia didelio susidomėjimo, mat vartotojai jau laukia inovatyvių grožio priemonių, kokiomis garsėja „Nouba“. Naujausioji – pavasariui ir vasarai skirta – „Unconventional“ kolekcija.

Organizatorių archyvas

„Tačiau šiandien nebėra didelės takoskyros tarp žiemos ir vasaros kolekcijų. Kaip jaučiamasi, taip ir gražinamasi. Eksperimentuokite“, – atsiduoti spalvoms ragina italė.

Organizatorių archyvas

Ir tikrai – kada, jei ne dabar!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis