Ir garsenybės ryžtasi kardinaliems šukuosenų bei plaukų spalvos pokyčiams

Kol svarstote, ar verta pasikirpti plaukų galiukus, ar geriau išsaugoti tuos 2 centimetrus, garsenybės toliau eksperimentuoja su savo išvaizda. Vienos žvaigždės keičia šukuoseną dėl vaidmens filme, kitos – tiesiog šiaip. Nauji įvaizdžiai šmėžuoja „Instagram“ tinkle ir ant raudonojo kilimo. „Elle“ pristato naujausius žvaigždžių pokyčius.

Skaitomiausi savaitės straipsniai:
- Norintiems sulieknėti - naujausios mitybos sistemų tendencijos, žadančios ir -13 kg per 2 mėn.
- Marie Stopes: moteris sterilizavo, o sūnų pavertė bandomuoju triušiu
- Specialistai pataria, kaip rūpintis grožiu, kai tau: 30+, 40+, 50+, 60+
- Marti už mane vyresnė 40 metų (FOTO)
- Ilgametės onkologės patarimai besibaiminantiems vėžio
- R. Lukoševičiūtė: dėl -14,5 kg pakeista ir mityba, ir gyvenimo būdas
- Grietininiai rageliai

Naujosios blondinės

Filmuodamasi antroje „Nuodėmių miesto“ dalyje Jessica Alba ilgai buvo brunetė. Praeitą savaitę paparaciai užfiksavo aktorę, kuri vaikščiojo su dukra Haven. Iš po aktorės skrybėlės matėsi gerokai pašviesėjusios sruogos.

Jessica Alba
Vida Press

Naujoji žvaigždė Shailene Woodley suvaidino pagrindinę veikėją Beatrisę Prior-Tris filme „Divergentė“ (angl. „Divergent“). Filme ji figūravo ilgais, į arklio uodegą surištais, sruogomis dažytais plaukais. Po filmo ji nusikirpo visiškai trumpai (vaidmeniui filme „ „Dėl mūsų likimo ir žvaigždės kaltos“), nusidažė natūralia spalva, o vėliau nusišviesino kelias sruogas.

Shailene Woodley
Vida Press

Šatenė su bangomis krentančiais ilgais plaukais Kristen Wiig, kuri suvaidino filmuose „Pagirios Las Vegase“ ir „Volterio Mičio slaptas gyvenimas“, dar šių metų pradžioje nusirėžė plaukus iki smakro, o pavasarį virto blondine ir atrodo gerokai jaunesnė nei 40 m.

Kristen Wiig
Vida Press

Maggie Gyllenhaal ryžosi panašiems pokyčiams, tačiau pasiekė visiškai priešingą rezultatą: su trumpais platininiais plaukais aktorė atrodo vyresnė nei 36-erių.

Maggie Gyllenhaal
Vida Press

Naujosios brunetės

Elizabeth Olsen paliko blondinių gretas dėl vaidmens filme „Godzila“. Dėl radikaliai pakeistos plaukų spalvos Elizabeth tapo dar mažiau panaši į savo vyresnes seseris dvynes.

Elizabeth Olsen
Vida Press

Jennifer Aniston iš pradžių nustebino gerbėjas nusikirpusi plaukus iki pečių, o dabar ji dar ir „patamsėjo“ (tiesa, ne pirmą kartą). Šie pokyčiai nesumenkino J. Aniston statuso kaip „gražiausių Holivudo plaukų savininkės“. Šiais ir ateinančiais metais žiūrovai pamatys filmus su brunete Jennifer ir tikėtina, kad savo kirpėjų prašys „padaryti tokius pačius plaukus“.

Jennifer Aniston
Vida Press

Naujosios rudaplaukės

Per šių metų „Oscarų“ teikimo ceremoniją australų aktorė Margot Robbie buvo pastebėta ne iš karto – filme „Volstrito vilkas“ suvaidinusi blondinė ceremonijoje pasirodė fatališkos tamsiaplaukės įvaizdžiu. Įprastą įvaizdį australė pakeitė dėl vaidmens fantastinėje kovinėje juostoje „Z reiškia Zaharia“. O prieš kelias dienas Margot buvo pastebėta Londone su dar kartą pakeista plaukų spalva – dabar merginos plaukai vario rudumo. Manoma, kad tokios šukuosenos reikalauja vaidmuo filme „Tarzanas“.

Margot Robbie
Vida Press

Kristen Stewart taip pat tapo rudaplauke iš meilės darbui – su geltonais plaukais tamsiomis šaknimis Kristen vaidins filme „American Ultra“. Juosta pradėta filmuoti Naujajame Orleane, kur Kristen ir pakeitė įprastą įvaizdį vietos grožio salone.

Kristen Stewart
Vida Press

Naujos įvairiaspalvės

Garsenybės ir toliau eksperimentuoja su plaukų spalva. Vienos, kaip Rihanna, renkasi rožinius perukus, kitų negąsdina ryškūs dažai. 

Rihanna
Vida Press

Tarp pastarųjų – netikėtą naują įvaizdį „Instagram“ socialiniame tinkle ir viešumoje pristačiusi Nicole Richie. Neapsiribojusi atskiromis sruogomis, Nicole radikaliai pakeitė stilių ir nusidažė plaukus levandų spalva – nuo šaknų iki galiukų.

Nicole Richie
Vida Press

Jaunesnioji netikra Kim Kardashian sesuo Kylie Jenner nusprendė keistis palaipsniui. Iš pradžių nuėmė apatinių dviejų trečdalių plaukų spalvą. Vėliau išbandė turkio spalvos priauginamas sruogas. Galiausiai nusidažė plaukus žydra spalva: kadangi prieš tai buvo nuimtas plauko pigmentas, spalva išėjo nublukusi.

Kylie Jenner
Vida Press

Pagrindinė netradicinių spalvų garbanų populiarintoja Lily Allen labai neilgai ištvėrė kaip paprasta brunetė. Ji buvo ir mėlyna, ir violetinė, ir geltona, ir rožinė, ir žalia, o neseniai tapo raudona.

Lily Allen
Vida Press

Žvaigždžių kirpimai

Šį pavasarį garsenybės plaukus kirposi ne rečiau, nei dažėsi. Kelly Osbourne nusikirpo kardinalią irokėzo skiauterę ir paryškino tradicinę šviesiai violetinę spalvą.

Kelly Osbourne
Vida Press

Rita Ora nusirėžė plaukus, galus išsikarpė, o vėliau Glazge pasirodė su spalvotomis afrikietiškomis kaselėmis, tačiau greitai jų atsisakė.

Rita Ora
Vida Press

Visas jas užtemdė Vivienne Westwood. Dizainerė radikaliai atsikratė garsiosios rudų plaukų kupetos – nusiskuto plikai ir dabar po truputį apauga žilu „ežiuku“. Taip ji bando atkreipti visuomenės dėmesį į klimato kaitos problemą. Neaišku, ar tai padės gamtai, tačiau ši jos akcija parodė, jog pankas išlieka panku net ir įžengęs į aštuntą dešimtį.

Vivienne Westwood
Vida Press

Beje, yra sferų, kuriose vos penkiais centimetrais patrumpinti plaukai tampa imperijos masto įvykiu. Jaunesnioji Kembridžo kunigaikštienės sesuo keliais centimetrais pasitrumpino plaukus ir iškart pateko į visur šmirinėjančių britų paparacių objektyvus. Pippos Middleton šukuosena buvo aptarinėjama labiau, nei V. Westwood akcija.

Pippa Middleton
Vida Press

O štai nauja moteriška prie „Vyrų juodais drabužiais“ komandos prisijungusios Jennifer Lawrence šukuosena yra kantraus trumpų plaukų auginimo, o ne susitikimo su žirklėmis rezultatas.

Jennifer Lawrence
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis