„inHair“ pataria: kaip atėjus rudeniui suvaldyti ir prižiūrėti savo plaukus?

Ruduo – metas, kai mūsų plaukai patiria didelį stresą, juos veikia staigūs temperatūros pokyčiai ir drėgmė. Dažnai keičiantis sezonui susiduriama ir su plaukų slinkimu, kuris kamuoja ne vieną moterį.

Tad kokias priemones reikėtų pasirinkti šaltuoju metų laiku, kad plaukai būtų sveiki, sumažėtų jų slinkimas ir vėlimąsis, pataria „inHair“ specialistė Irma Marčiulaitienė.

1. Pažeistų plaukų priežiūrai

Pažeistų plaukų atstatymui reikėtų rinktis plaukus stiprinančias priemones su keratinu. Keratinas yra pati svarbiausia plauko „statybinė medžiaga“, sudaranti net 97 % plauko struktūros, todėl yra būtina siekiant atstatyti plauko struktūrą.

* „CHI Keratin Reconstructing“ regeneruojantis šampūnas su keratinu, 355 ml

Švelniai plauna plaukus ir suteikia jiems žvilgesio.

* „Keune Care Line Keratin Smooth“ kondicionierius, 250 ml

Glotnina plaukus ir mažina vėlimąsi.

* „Keune Care Line Keratin Smooth“ kaukė, 500 ml

Atstato plauką ir suteikia jam sveiką išvaizdą. Kaukę rekomenduojama naudoti 1-2 kartus per savaitę.

2. Sezono metu slenkančių plaukų priežiūrai

Jeigu jūsų plaukai ploni, o keičiantis sezonui pradeda slinkti, būtinai naudokite slinkimą mažinančias priemones plaukams. Jos stimuliuoja galvos odą, stiprina plauką ir suteikia jam apimties. Slenkančių plaukų priežiūriai puikiai tinka „Nioxin“ priemonės.

* „Nioxin Trialkit System 3“ rinkinukas (150 ml, 150 ml, 50 ml)

Tai trečioji iš šešių „Nioxin“ sistemų, kuri yra specialiai sukurta normaliems ir retokiems, ploniems, chemiškai paveiktiems plaukams.

* „Nioxin Deep Repair Hair Masque“ atkuriamoji plaukų kaukė, 150 ml

Intensyvaus poveikio kaukė skirta būtent slinkti pradėjusiems plaukams, atgaivina ir pamaitina plaukus, suteikia jiems apimties.

* „Davines Energizing“ itin aktyvi priemonė nuo sezoninio slinkimo,100 ml

Tai intensyvaus poveikio priemonė, stabdanti sezoninį plaukų slinkimą ir stimuliuojanti galvos odą.

3. Plaukų stilizavimas

Kai lauke drėgna ir nyku, svarbu pasirinkti tinkamas priemones, padėsiančias suvaldyti besipučiančius plaukus. Plaukų fiksacijai rudens metu puikiai tiks lakas, saugantis plaukus nuo drėgmės.

* „Kerastase Couture Styling Laque Noire“ plaukų lakas, apsaugantis nuo drėgmės, 300 ml

* „Kerastase Couture Styling Laque Noire“ plaukų lakas veiksmingai apsaugo nuo dregmės ir stipriai fiksuoja šukuoseną. Lakas pasižymi ypač stipriu fiksavimu, kuris išlieka 24 valandas.

* „Keune Society Forte“ plaukų lakas, tinkantis visų tipų plaukams, 75ml

Lakas labai greitai džiūsta ir tinka bet kokio ilgio plaukų šukuosenų užbaigimui. Speciali lako formulė užtikrina, kad plaukai yra apsaugomi nuo drėgmės, o tuo pačiu metu neapsunkinami ir nesulipinami.

Priemonių ieškokite www.inhair.lt ir fizinėse InHair pardutuvėse: Vilniuje: Žygio g. 90, Ozo g. 18 (PPC Ozas), Kaune: Savanorių pr. 139, Klaipėdoje: Naujojo sodo g. 1.

Užsakymo nr.: PT_75965949

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis