„inHair“ ekspertai pataria: be kokių plaukams skirtų priemonių nuo saulės neapsieisite

Atėjus šiltajam sezonui pradedame galvoti, kokias priemones ir kada naudoti, kad apsaugotume savo odą nuo neigiamo saulės spindulių poveikio, tačiau visai pamirštame plaukus. Būtent jiems, atėjus šiltiems vasaros orams, tenka sunkiausi išbandymai.

Sprendžiant vasarą iškylančias plaukų problemas, pirmiausia rekomenduojama reguliariai plauti bei drėkinti plaukus, naudojant ne tik šampūną, kondicionierių, bet ir plaukų kaukę. Geriausiai saulės nualintiems plaukams tiks šampūnai su UV apsauga, taip pat stipriai drėkinantys kondicionieriai ir kaukės.

Reklamos užsakovas

Vasara bene labiausiai nukenčia dažytų plaukų savininkės, nes jų plaukų spalva nuo saulės ima blukti ir praranda spindesį. Todėl būdamos saulėje pridenkite galvą skarele ar skrybelaite, taip pat naudokite nuo UV spindulių apsaugančius plaukų purškiklius, o po saulės vonių plaukus palepinkite plaukų kauke. Šios priemonės padės apsaugoti plaukų spalvą nuo blukimo.

Tam, kad išsirinkti būtų paprasčiau inHair specialistai sudarė produktų penketuką, kurie pagelbės karštomis vasaros dienomis.

1. „Davines SU“ plaukų pienelis, apsaugantis nuo saulės, 135 ml

Nenuskalaujama apsauginė ir švelninanti priemonė, neapsunkinanti plaukų. Priemonės sudėtyje yra UVA ir UVB filtrų, kurie apsaugo plaukus nuo išsausėjimo ir spalvos blukimo saulės vonių metu.

2. „Davines SU“ plaukų ir kūno prausiklis po saulės, 250 ml

Plaukų ir kūno prausiklis po saulės yra šampūnas ir dušo želė viename. Šampūnas švelniai plauna plaukus, juos atstato ir stiprina, o želė valo kūną po buvimo saulėje, padėdama ilgiau išsaugoti įgytą įdegį.

3. „Keune Care Line Sun Shield“ aliejus, 140 ml

Aliejus plaukams ir kūnui su vitaminu E ir UV filtrais yra prieš deginimąsi saulėje plaukų ir kūno priežiūrai skirta priemonė. Aliejus praturtintas vitaminu E ir drėkinamosiomis medžiagomis, saugančiomis plaukus ir galvos odą nuo žalingo saulės spindulių poveikio. Vienas didžiausių purškiklio privalumų vasarą – tai, kad jis atsparus vandeniui, todėl net po maudynių jis išliks ant plaukų.

4. „Schwarzkopf Professional BC SUN“ spindesio suteikiantis purškalas, 150 ml

Spindesio suteikiantis purškalas skirtas saulės paveiktiems plaukams. Dėl specialios sudėties priemonė ne tik suteiks plaukams blizgesio, bet juos saugos nuo UVA ir UVB spindulių ir giliai maitins plauką.

5. „Keune Care Line Color Brillianz“ kaukė, 200ml

Tai intensyvi kaukė dažytiems plaukams, kuri užtikrina ilgai išliekančią plaukų spalvą, apsaugo ir regeneruoja pažeistus plaukus. Kaukės sudėtyje yra saulėgrąžų sėklų ekstrakto, kuris maitina plaukus ir neleidžia jiems išsausėti. Taip pat kaukė turi UVA ir UVB filtrus, apsaugančius plaukus nuo žalingo saulės spindulių poveikio.

Užsakymo nr.: PT_74790958

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis