I. Dream: iš verslo aukštumų - ieškoti savęs

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus veiklios moterys susitiko su žinoma sėkmės mokytoja, verslininke Inga Krukauskiene, kitaip žinoma, kaip Inga Dream.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Ruta Lee – sėkmę atnešė polka ir Frankas Sinatra
- Kad erekcija džiugintų visada - 5 pagrindinės taisyklės
- Medis moderniame interjere: 2015-ųjų tendencijos
- Sezono favoritai. 10 daiktų, vertų atsidurti tavo spintoje
- Bandelės su kokosų įdaru

I. Dream teigė niekada nenustojanti svajoti, tad jos pranešimas, tema: „Laikas tapti lyderiu“ skatino klausytojas nenuleisti rankų ir drąsino imti ir įgyvendinti savo vizijas ar idėjas.

Organizatorių nuotr.

„Anksčiau atkakliai siekiau verslo aukštumų, propagavau sėkmės metodiką, tačiau pastaruoju metu atradau dvasingumą, naują požiūrį į gyvenimą, - sakė ponia Inga, išleidusi dvylika knygų įvairiomis kalbomis. – Visai netrukus ir vėl vykstu į Indiją – gilintis į save ir atrasti tai, kas gyvenime svarbiausia“.

Organizatorių nuotr.

Renginio metu taip pat buvo pristatoma „GM kailių” kolekcija. Prie kailinių buvo pritaikyti „Mados prieskonių” aksesuarai. Kolekciją demonstravo buvusi politiko A. Burbos sutuoktinė Sandra Burbienė, grupės „4 Roses“ narės Eglė Čepaitė-Keturkė, Akvilė Matukaitė, Giedrė Girnytė, Dileta Meškaitė, pardavimų specialistė Eglė Jablonskytė, grožio bei mados srityje dirbančios Indrė Eskytė ir Milda Savickienė bei modelis Laura Tamašauskaitė.

Organizatorių nuotr.

Renginio dalyvės galėjo susipažinti su natūraliomis italų plaukų priežiūros priemonėmis „Elgon“.

Organizatorių nuotr.

Vakaro akimirkos:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis