Higienos priemonę išbandžius: juo galima pasitikėti net ir karščiausią dieną!

Kvietėme skaitytojas ir skaitytojus dalyvauti konkurse ir laimėti BABÉ BODY rutulinį dezodorantą. Kokie laimėtojų atsiliepimai išbandžius šią higienos priemonę, skaitykite tekste.

Renata, 35 m.

Žinau, kad būsiu nepopuliari, tačiau aš beveik nenaudoju antipersiprantų, nesipurškiu dezodorantais. Pirmiausia dėl to, kad mano pažastų oda nepaprastai jautri ir vien šalinant plaukelius labai sudirgsta, todėl kosmetika nuo prakaito ją dar labiau sudirgina, o kartais netgi išdegina. Stengdamasi išvengti dar didesnių nemalonių pojūčių, aš antiperspirantus naudoju labai dozuotai. Ir tik labai neagresyvius, kurie nesukelia nemalonių pojūčių, nelimpa.

Vasaros metu kurį laiką naudojau „Babé“ rutulinį dezodorantą. Prisipažinsiu, mano jautriai pažasčiai tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Jai nelabai patiko, kad rutulinis dezodorantas labai ilgai džiūva, ilgai išlieka lipnus pojūtis. Tačiau išdžiuvęs nepalieka ant drabužių baltų dėmių, kas yra didelis privalumas. Odos bėrimų nepastebėjau, o tai man yra pats didžiausias šio produkto privalumas.

Dalia, 34 m.

Įprastai naudoju pieštukinį dezodorantą – jis geriausiai apsaugo nuo prakaito ir nemalonaus kvapo. „Babé“ dezodorantą nutariau išbandyti iš smalsumo. Be to, buvo rašoma, kad jis tinka jautriai odai.

Dezodoranto kvapas pasirodė švelnus, tikrai malonus, kone bekvapis. Tepėsi lengvai ir gausiai. Vienintelis pastebėtas dezodoranto trūkumas - ilgai nesusigeria. Laukiau, kol išsivaliau dantis, išsidžiovinau plaukus, o tada jau teko dezodoranto perteklių nusausinti popierine servetėle.

Dienos egzaminą dezodorantas išlaikė visai neprastai - vakare nesimatė nei prakaito dėmių ant drabužių, nei jautėsi nemalonus kvapas. Šiltesnėmis dienomis „Babé“ dezodorantas taip pat nepavedė, jei buvo kiek prakaito, tai nemalonaus kvapo – jokio.

Inga ir Sigitas (40 m.)

Konkurse dalyvavau ir „Babé“ dezodorantą laimėjau aš, Inga. Tačiau taip jau nutiko, kad parsinešus jį namo, paaiškėjo, kad kaip tik vyrui baigėsi ši priemonė, o atsarginės neturėjo. Pasiūliau išbandyti mano parneštąjį „Babé“. Tad toliau rašo mano vyras Sigitas.

Pirma reakcija į buteliuko išvaizdą - pernelyg neutrali arba net „moteriška“ balta spalva. Tačiau po kelių dienų prie jos pripranti ir nebekreipi dėmesio.

Visą savo sąmoningą gyvenimą turėjau bėdų su gausiu prakaitavimu ir esu išbandęs labai daug dezodorantų, kol atradau man tinkantį. Tad pirmas pasitepimas naujuoju dezodorantu nuteikė skeptiškai - pernelyg skysta konsistencija. Vėliau, per keletą dienų išmokau tepti tiek, kiek reikia, žodžiu, prisitaikiau.

Kvapas toks, koks ir turi būti, - ne pernelyg intensyvus, kvepalų neužgožia.

Taip sutapo, kad bandymo dienomis buvo labai karšta ir mano prakaitavimas turėjo būti nemenkas, todėl, prisipažinsiu, buvau įsitikinęs dezodoranto neveiksnumu. Juo labiau, kad pirmą bandymo dieną vilkėjau pusiau sintetinius marškinėlius.

Rezultatas nustebino gerąja prasme - tiesą pasakius, net pamiršau apie prakaitavimą, kas tokiomis dienomis būna retai. Kad tepiausi nauju dezodorantu, prisiminiau tik vakare. Taigi, palyginus su mano nuolat naudojama priemone, rezultatas analogiškas - puikus.

Tik turiu prašymą: padarykit didesnį rutuliuką – kad tiktų ir vyriškoms pažastims.

Marija (49 m.)

Be dezodoranto – kaip be auskarų! Jei kurią dieną pamirščiau pasitepti, jausčiausi labai blogai... Ir ne dėl to, kad gausiai prakaituoju – ne, tiesiog man tai būtina higienos priemonė.

Esu bandžiusi ne vieną dezodorantą, kažkada net purškiamą, kurį jau po pirmų bandymų išbraukiau iš savo naudojamų produktų sąrašo. Rutuliniai – mano mėgiamiausi.

„Babé“ dezodorantas man tiko ir patiko. Viskuo – vos juntamu kvapu, konsistencija, poveikiu. Tikrai neturiu jokių priekaištų anei nusiskundimų. Rekomenduosiu draugėms, kurios skundžiasi jautria oda.

Jūratė, 23 m.

„Babé“ rutulinį dezodorantą bandžiau pirmą kartą ir jam galiu skirti aukščiausius įvertinimus. Mėgstu išbandyti įvairias natūralias priemones, tačiau vasarą natūralių dezodorantų poveikio dažniausiai neužtenka.

Džiaugiuosi atradusi „Babé“ priemonę. Ji puikiai apsaugojo nuo prakaito, gaivus kvapas išliko netgi po ilgos dienos, pasibaigusios sporto treniruote. Ilgalaikiu šio dezodoranto poveikiu galima pasitikėti.

Nemėgstu intensyvaus „sintetinio“ kvapo, kurį dažniausiai skleidžia įprastiniai dezodorantai. Šios priemonės aromatas yra lengvas, švelnus, neįkyrus, taigi visai neerzino. Produktas yra skirtas jautriai odai ir galiu patvirtinti, kad tokiai puikiai tinka. Pažastų odos tikrai nedirgino netgi tuomet, kai buvo naudojamas po depiliacijos. Vasarą mielai mėgstamą natūralų dezodorantą pakeisiu šiuo švelniu „Babé“ produktu.

****

Apie priemonę

BABÉ BODY rutulinis dezodorantas (50 ml) reguliuoja pernelyg gausų prakaitavimą. Naikina nemalonų kvapą. Užtikrina efektyvią apsaugą visą dieną. Papildytas jautrią pažastų odą minkštinančiu ir raminančiu bisabololiu. Nepalieka dėmių.

Sudėtyje nėra alkoholio. Be parabenų. Hipoalerginis.

Užsakymo nr.: PT_78464743

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis