Hialurono rūgštis – Japonijoje gimusi amžino grožio formulė

Atrodo, kad šiandien visagalė grožio pramonė gali pažadėti jums viską. Norite lygesnės, aksominės veido odos ar mažesnių mimikos raukšlelių? Tai akimirksniu sutvarkys šūsnis kosmetikos priemonių. Tačiau svarstote, kaip pasirinkti teisingą, natūralų produktą, kuris jūsų oda pasirūpintų kompleksiškai? Susipažinkime su kosmetikos pramonės užkulsiais iš arčiau.

Hialurono rūgšties atradimas Japonijoje
Tikrasis grožio pasaulio perversmas įvyko 1934-aisiais metais, kai sveikai gyvenanti japonų tauta atrado natūralų amžinos jaunystės ingredientą – hialurono rūgštį, kuri šiuo metu plačiai naudojama tiek farmacijoje, tiek kosmetikos pramonėje. Atradimas įvyko tekančios saulės šalyje stebint vieno iš kaimelio gyventojo maisto racioną. Atidžiai ištyrus jaunatviško gyventojo mitybą buvo pastebėta, jog jaunatviški išlieka žmonės, naudojantys produktus, kuriuose gausu hialurono rūgšties.

Kaip išgaunama hialurono rūgštis?
Hialurono rūgštis – tai natūrali žmogaus organizme aptinkama medžiaga. Šios rūgšties gausu žmogaus organizme esančiame sąnarių skystyje, odoje, kraujagyslių sienelėje ir kituose organuose. Pastebėta, jog šios medžiagos žmogaus organizme pradeda reguliariai mažėti sulaukus dvidešimties, todėl oda praranda elastingumą, joje ima rastis smulkių raukšlelių.

Pirmoji hialurono rūgštis buvo išgauta iš gyvulinės kilmės stiklakūnio. Ši natūrali medžiaga veikia labai paprastu principu – vos 1 gramas hialurono rūgšties gali pritraukti 1000 kartų daugiau vandens, drėkinančio mūsų odą.

Kaip organizmas geriausiai įsisavina ši grožio eliksyrą?
Daugelis mano, kad siekiant greito rezultato grožio priemones su hialuronu reikia naudoti kremo pavidalu ant veido tiesiogiai. Kitoms dar patikimiau atrodo šios rūgšties injekcijos į poodinį sluoksnį. Deja, toks būdas daugeliui yra nemalonus ir neprieinamas.

Pasak grožio mokslo specialistų, dažnai vyrauja klaidingas suvokimas, kad geriami preparatai su hialurono rūgštimi neturi jokio realaus poveikio ir patekę į organizmą skrandyje suyra ir nepasiekia kraujo. Tačiau tai – netiesa.

Norėdamos kompleksiškai pasirūpinti savo oda ir jos drėkinimu, išbandykite pagal Japonijoje patentuotą formulę gaminamas „Biocell“ geriamąsias kapsules. Šiose kapsulėse esanti grynoji hialurono rūgštis patenka į orgnizmą betarpiškai per kraują ir įsiskverbia į giliausius odos audinius. Tyrimai rodo, jog vartojant papildus su hialuronu, pagerėja odos elastingumas, sumažėja smulkių raukšlelių, po prausimosi odos netraukia, ji nebesausėja, be to, plaukai ir nagai tampa sveikesni. Kadangi ši medžiaga yra visiškai natūrali, jos organizmas neatmeta, ji nesukelia jokio šalutinio poveikio ar alerginių reakcijų.

Kaip vartoti „Biocell“ geriamąsias kapsules?
Kita klaida, kurią daro papildus su hialuronu naudojančios moterys – žaibiško rezultato tikėjimasis. Geriamąsias „Biocell“ kapsules reikia vartoti mažiausiai tris mėnesius, kad būtų pasiektas geriausias rezultatas. Pirmuosius du mėnesius nepamirškite gerti po dvi kapsules kasdien, užgeriant stikline vandens, o trečiąjį mėnesį naudokite po vieną kapsulę per dieną.

Sužinokite daugiau apie „Biocell“ produktus ČIA.

Užsakymo nr.: PT_61611229

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis