Grožio paslaptys, padedančios atrodyti lieknesnei net 5 kg

Kad atrodytumėte 5 kg lieknesnė, nebūtina laikytis dietos – pakaks žinoti kelis „liekninamuosius“ grožio triukus.

- Teisingai šukuokitės. Pasirodo, galima sukurti iliuziją, jog jūsų veidas yra ovalo formos. Įrodyta, kad veidą ilgina į viršų sukelti plaukai. Priekyje juos kiek pakelkite arba susekite „bangą“.

moteris.lt
Tokia šukuosena taip pat išryškina skruostikaulius. Be to, į viršų sukelti ir veidą atidengiantys plaukai jaunina.

- Tepdamos makiažo pagrindą, odą prie pat plaukų šaknų patepkite vos vos šviesesne spalva, šonus ties smilkiniais ir skruostikauliais – tamsesne. Tik pasistenkite, kad šviesesnis atspalvis stipriai nesiskirtų nuo natūralios jūsų veido spalvos.

Cosmopolitan.lt nuotr.
Šis veido kontūrus koreguojantis triukas suteikia veidui gyvumo, ryškumo, spindesio ir „nuima“ apimties.

- Veidas tiesiog spindi jaunyste ir gyvybingumu, kai yra masažuojamas. Idealus – limfotaką išjudinantis ir veido raumenis stangrinantis bei treniruojantis veido masažas. Toks masažas išryškina ir veido kontūrą.

Shutterstock nuotr.
- Tačiau galite masažuoti veidą ir pačios: nuo smakro žandikauliais kilkite į viršų, pirštų galiukais kilstelėkite skruostikaulius, palaikykite 5 sekundes. Delnais suimkite skruostus, vėl kilstelėkite, palaikykite 5 sekundes. Pirštų galiukais kelkite veidą į viršų. Tokią mankštelę kartokite prieš miegą kelis kartus per savaitę.

Kai limfa teka per lėtai, sutingsta ir veido raumenukai, veido audiniai nudrimba, nukara ir, maža to, paburksta, štai kodėl veidas gali atrodyti putlesnis.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis