Grožio ir stiliaus paroda atlieps skirtingus poreikius

Spalio 12-14 dienomis Klaipėdos „Švyturio arenoje“ vyks jau tradicija tampančios parodosGrožis 2018“ ir „Stiliuz 2018“, kurios šiemet pakvies į save žvelgti atidžiau ir padės atrasti tai, kas kiekvienam tinka labiausiai.

„Šių metų parodose norime pabrėžti, kad kiekvienas iš mūsų esame skirtingas – pradedant amžiumi, veido bruožais, odos, plaukų ir nagų būkle, baigiant spalviniu ar figūros tipais. Todėl užuot vadovavusis bendrais patarimais, kviečiame atrasti savo unikalų grožio receptą, kuris susideda iš jums konkrečiai tinkamiausių ingredientų“, – sako parodų „Grožis 2018“ ir „Stiliuz 2018“ vadovė Agnė Šileikytė.

Šiųmetė žinutė meniškai perteikiama ir naujame parodos vizualiniame apipavidalinime.

Fotosesijos akimirkos. Iš kairės: fotografas Gediminas Žilinskas, makiažo meistrė Sandra Griškevičiūtė, modelis Gabrielė Vaitkienė ir plaukų stilistė Laura Leleivaitė
Fotosesijos akimirkos. Iš kairės: fotografas Gediminas Žilinskas, makiažo meistrė Sandra Griškevičiūtė, modelis Gabrielė Vaitkienė ir plaukų stilistė Laura Leleivaitė
Gediminas Žilinskas

Fotosesijos modeliui parinktas neįprastas makiažas, kuriame dominuoja aštrūs kampai, - tai simbolinė užuomina į kiekvieno iš mūsų išskirtinumus, įžvelgiamus trūkumus, kurie „badosi“ ir įsivaizduojamai mums trukdo. Neatsitiktinai parinkta fuksijos spalva makiaže pabrėžia stiprybę, tačiau kartu yra labai moteriška ir įnoringa.

Modelis Gabrielė Vaitkienė
Modelis Gabrielė Vaitkienė
Gediminas Žilinskas

"Paprastam pirkėjui gana sunku nepasiklysti tarp gausybės siūlomų produktų ar paslaugų, kurie mus atakuoja reklamose, ir atsirinkti jam labiausiai tinkamus produktus. Todėl dažnai moterys, o ir vyrai, pasirenka bandymų kelią, kuris ne tik užtrunka, bet ir gerokai paplonina piniginę. Todėl šiųmetėje parodoje kiekvienas jos dalyvis stengsis pateikti daugiau praktinių patarimų, individualiai konsultuoti ir parinkti tinkamiausiais priemones", - sako A. Šileikytė.

Didžioji dalis parodos dalyvių bus prekės ženklų atstovai, kurie geriausiai išmano platinamą produkciją, jos poveikį, tad galės išsamiau papasakoti apie naudojimo subtilybes bei pritaikymą.

Parodų "Grožis" ir "Stiliuz" metu įvairių sričių profesionalai dalinsis žiniomis seminaruose bei mokymuose, taigi lankytojams nauda bus dviguba – kiekvienas jų ne tik papildys žinių bagažą, tačiau gyvų konsultacijų metu atsirinks tinkamiausius produktus, mat tik matydamas jus specialistas gali įvertinti poreikį ir patarti geriausiai.

Tad susitikime spalio 12-14 d. Klaipėdoje, „Švyturio arenoje“ vyksiančiose parodose „Grožis 2018“ ir „Stiliuz 2018“ ir atraskite sau tinkamiausius grožio pagalbininkus!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis