Grožio guru: 10 garsenybių, kurių pavyzdžiu verta sekti 2016-aisiais

Naujausias grožio tendencijas pirmiausia išbando garsenybės. Tuo geriau mums! Žinome, kuo verta sekti, o kuo – nelabai... Atrinkome tuos žinomų moterų įvaizdžius, į kuriuos šiais metais ypač verta atkreipti dėmesį ir galbūt net pabandyti atkartoti.

Lily Donaldson, modelis

Lily Donaldson
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Rokenrolas ir glamūras – tie du raktiniai žodžiai, apibūdinantys madingas makiažo kryptis. Akcentuokite akis, drąsiai brėžkite ryškų, į viršų kylantį užriečiamą kontūrą.

Strėlytės ir „sunkios“ dūminės katės akys – tai, ko reikia 2016-ųjų vakarėliams. Atsainiai suima plaukų uodegėlė apačioje – ir jūs beveik „Saint Laurent“ mūza.

Vida Press

Grožio pirkinys šiemet: juodas akių kontūro pieštukas.

Akių apvadai „Couture Kajal No 4“ („Yves Saint Laurent“), iš kolekcijos „Paris in Rome“ („Chanel“), „Little Black Liner“ („Estēe Lauder“)

Rihanna, dainininkė

Rihanna
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Rožinė (o jei tiksliau, kvarco rožinė) – viena iš 2016 metų „oficialių“ spalvų. Tad tinka ne tik puoštis švelniais rausvais akcentais, bet ir įtraukti šią spalvą į makiažo paletę.

Grožio pirkinys šiemet: matinis rožinis lūpdažis.

Matiniai lūpų dažai „Pink Plaid“ („MAC“), „Pink Pout“ („Revlon“), „Collection Exclusive“ („L’Oréal Paris“)

Amber Heard, aktorė

Amber Heard
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Idėja, kaip galima pagyvinti paprastą plaukų kasą: papešiotą (arba surištą mazgu, jei plaukai labai ilgi), prisegti ją arba kasos galus aukso spalvos segtuku.

Verta atkreipti dėmesį ir į skirtingus Johnny Deppo žmonos auskarus (nešioti juos skirtingus arba po vieną – karščiausia papuošalų nešiojimo tendencija) bei kaspiną po kaklu.

Grožio pirkinys šiemet: plaukų segtukas. Apskritai plaukų puošmenos (ryškiai matomos arba, priešingai, labai subtilios) šiais metais labai madingos.

Metalo atspalvių vokų šešėliai.
Vokų šešėliai „Eye Shadow Palette“ („Isadora“) – penki idealiai derantys atspalviai

Kate Mara, aktorė

Kate Mara
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Jei jūsų plaukai trumpi ar pusilgiai, imkite pavyzdį iš Kate Mara: prigludę, „prilaižyti“, lyg šlapi plaukai ir blizgesio efektą papildančios blizgios raudonojo vyno spalvos lūpos.

Vokų šešėliai – vis dar tviskantys metalu.

Grožio pirkinys šiemet: raudonojo vyno spalvos skysti lūpų dažai.

Lūpų dažai „Dior Addict Hydra Gel Mirror Shine“ („Dior“), „Shine Lover Vibrant Shine“ („Lancôme“), „Rouge Volupté“ („YSL“)

Sienna Miller, aktorė

Sienna Miller
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? S. Miller – tikras šiuolaikinės balerinos įvaizdžio etalonas. Tinka viskas: ir kuodelis (sušukuokite plaukus į viršų, sukelkite juos, supurkškite laku ir suriškite kuodelį), ir raudonos lūpos, ir grakštumo nemaskuojantys drabužiai.

Grožio pirkinys šiemet: palukų lakas. Jo prireiks formuojant bemaž kiekvieną šių metų šukuoseną. Verta įsigyti ir klasikinius raudonus lūpų dažus, jei dar neturite.

Suki Waterhouse, aktorė

Suki Waterhouse
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Į panelės Suki drąsą ir skaisčiai raudonus lūpų dažus, kurie iš esmės tampa tuo reikiamu akcentu. O jei dar ant pečių užsimesite plunksnų skraistę ar boa, o į plaukus įsirišite plastikinį kaspinėlį, niekas neapkaltins jūsų nestilingumu.

Stiliui būtinai reikia žaismingumo! O Suki – viena iš britų stiliaus ikonų, meistriškai gebanti žaisti stiliais ir įvaizdžiais.

Lūpų dažai „Rouge Dior“ („Dior“), „Le Rouge“ („Givenchy“), „Lipfinity“ („Max Factor“)

Jennifer Lawrence, aktorė

Jennifer Lawrence
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? J. Lawrence lengvai iškarpytas bobas – toks, koks turėtų būti 2016-aisiais pagal vyraujančius grožio kanonus. Verta atkreipti dėmesį į „paplūdimio garbanas“ – plaukai atrodo lyg paskalauti jūros vandens ir išdžiovinti vėjo. Panašų efektą galima išgauti prieš miegą susipynus plaukus ir ryte juos išleidus. Pakedenkite, supurkškite laku – ir baigta!

Gigi Hadid, modelis, jaunimo stiliaus ikona

Gigi Hadid
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? „Harper’s Bazaar“ šį Gigi įvaizdį pavadino žiemos pasimatymų stiliumi: pusiau sukelti ir paprasta gumele surišti plaukai, nuogos lūpos (garbanas ir raudoną pataupykite Valentino dienai), tačiau nepriekaištingai parinktas makiažo pagrindas, kuris neapsunkina odos, tačiau ją saugo. Žiemą turite būti ypač gailestingos savo odai!

Grožio pirkinys šiemet: tobulai tinkantis ir odos neapsunkinantis makiažo pagrindas.

Kartais makiažo pagrindas ant odos atrodo per tamsus, per šviesus, oranžinis ar pikšvas. Problemą išspręsti neišmetant priemonės padės „The Body Shop“ koreguojamieji lašai (šviesinamieji ir tamsinamieji). Jų reikia įmaišyti į makiažo pagrindą – iki reikiamo atspalvio.

Teresa Palmer, aktorė

Teresa Palmer
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Origamio stiliumi surištas kuodas – nuostabi tiek kasdienės, tiek vakarinės šukuosenos idėja. Jei panašų suksite vakarui (suriškite kasą, padalinkite ją į dvi dalis ir kiekvieną sukite atskirai, palikdamos uodegėlę; sutvirtinkite plaukų laku ar vašku), padažykite lūpas tamsiais matiniais lūpų dažais – vizualiai jie šiek tiek sumažins ir susiaurins lūpas, taigi atrodytumėte iš tiesų egzotiškai!

Grožio pirkinys šiemet: tamsūs matiniai lūpų dažai.

Olivia Palermo, stiliaus ikona

Olivia Palermo
Vida Press

Į ką verta atkreipti dėmesį? Vietoj plaukų lankelio ar juostos galima naudoti latekso arba (ne)perregimo plastiko juostas (panašias, pristatydamas šių metų pavasario ir vasaros kolekciją, naudojo Juozas Statkevičius).

Tokia ypač žavingai atrodys prie susuktų į kasą plaukų.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis