Glotni, lygi oda net iki 2 mėnesių - kaip to pasiekti?

1891 m. Nyderlanduose įsteigta įmonė – Philips – tai daugialypė sveikatos ir gerovės skatinimo įmonė. Philips sukurtos programos EcoVision tikslas – iki 2025 m. sveikesnis ir darnesnis pasaulis, pagerinant trijų milijardų žmonių gyvenimą.

Tai įgyvendinama, kuriant prasmingas inovacijas itin svarbiose srityse – tokiose, kaip sveikatos priežiūra, namų ūkio reikmenys ir apšvietimas. Viena tokių inovacijų – Philips Lumea fotoepiliatorius, sukurtas, kad būtų galima saugiai ir veiksmingai jį naudoti namuose, norint pašalinti plaukelius net dviejų mėnesių laikotarpiui.

Kas yra Philips Lumea fotoepiliatorius?

Philips Lumea fotoepiliatorius pagrindą sudaro novatoriška, šviesą naudojanti IPL (intensyvios impulsinės šviesos) technologija, sukurta remiantis profesionaliuose grožio salonuose naudojama įranga. Philips pritaikė šią technologiją veiksmingai ir saugiai naudoti namuose. Ši moderni plaukelių šalinimo sistema buvo sukurta glaudžiai bendradarbiaujant su žymiais dermatologais. Per daugiau kaip dešimt metų buvo atlikti išsamūs vartotojų tyrimai, kuriuose dalyvavo daugiau kaip 2 000 savanorių.

Gamintojo nuotr.

Kaip veikia Lumea?

Gamintojo nuotr.

Philips Lumea siunčia švelnius šviesos impulsus į plaukelio šaknį. Jie skatina savaiminį plaukelių pasišalinimą ir neleidžia jiems ataugti. Remiantis klinikiniais tyrimais, įrodyta, kad, atliekant procedūrą tik 4 kartus kas 2 savaites, plaukelių stipriai sumažėjo, oda be plaukelių tapo lygi ir glotni. Pirmieji pokyčiai jau matomi po pirmųjų dviejų procedūrų. Nuolat kartojant šią procedūrą, oda kasdien bus švelni it šilkas. Laikas tarp procedūrų gali būti įvairus, tai priklauso nuo individualaus plaukelių augimo, tačiau jis negali būti trumpesnis nei dvi savaitės.

Taigi:

Kaip naudoti Lumea fotoepiliatorių pradžioje? Kas 2 savaites, iš pradžių kartojant procedūrą 4 kartus.

Kaip naudoti Lumea fotoepiliatorių vėliau? Pagal poreikį ir atsižvelgiant į individualų plaukelių augimą, tačiau ne dažniau kaip kas 2 savaites.

Kokiems plaukeliams ir odos tipams pritaikytas Lumea fotoepiliatorius?

Fotoepiliavimas yra veiksmingas, norint pašalinti natūralius tamsiai geltonus, rudus ir juodus plaukelius. Philips Lumea sistema, kaip ir kitos šviesos procedūros, neveiksminga, šalinant rusvai raudonus, natūralius labai šviesius arba žilus plaukelius. Šviesiaplaukėms moterims, kurių natūrali plaukų spalva minima tinkamų spalvų sąraše, o plaukai yra dažyti (balinti), Lumea fotoepiliatorius suteiks norimą rezultatą. Įranga nepritaikyta labai tamsiai odai.

Kokioms kūno sritims naudojamas Philips Lumea?


Drąsiai galite jį naudoti plaukeliams nuo veido (virš lūpos, smakro ir skruostų) ir kitų kūno dalių šalinti, pavyzdžiui, nuo kojų, rankų, pilvo, pažastų ir bikinio srityje.

Kokie kiti Philips Lumea fotoepiliatoriaus privalumai?

* Nebus skausmo, šiurkščių plaukelių, paraudimo ir pigmentinių dėmių.

* Procedūra kartojama, kada panorėjus – nereikia iš anksto planuoti apsilankymo grožio salone, nes Lumea fotoepiliatorius skirtas saugiai naudoti namuose.

* Nereikia nei atsarginių dalių (lempų), nei gelio, kurie laikui bėgant tik didina bendras įrangos sąnaudas.

* Daugiau kaip 250 000 blyksnių užtikrina įrangos naudojimą apytiksliai 12 metų (naudojant visam kūnui didžiausia galia).

Ypač greitai naudojamas kojų plaukeliams šalinti

Didysis 4 cm2 procedūrų langelis sukurtas, norint labai greitai naudoti didesnėms sritims, pavyzdžiui, kojoms.

Papildomas priedas veido plaukeliams šalinti

Gamintojo nuotr.

Veidui skirtas antgalis turi integruotą specialų šviesos filtrą, skirtą saugiai ir patogiai naudoti virš lūpos, smakrui ir skruostams. Be to, toms vietoms, kur reikia ypatingo tikslumo, skirtas dviejų cm2 procedūrinis langelis. Šį antgalį galima naudoti ir kitoms jautrioms kūno vietoms, pavyzdžiui, pažastims arba sunkiai pasiekiamoms sritims.

Specialus priedas bikinio srities plaukeliams šalinti

Gamintojo nuotr.

Antgalis skirtas bikinio srities plaukeliams šalinti. Šis antgalis gali pašalinti tvirtesnius ir storesnius, palyginti su kojų, plaukelius todėl jis suteikia papildomo veiksmingumo.

Kur įsigyti Philips Lumea fotoepiliatorių?

Daugiau informacijos apie Philips Lumea fotoepiliatorių ir galimybes jį įsigyti ieškokite čia.

Gamintojo nuotr.

Užsakymo nr.: PT_71124378

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis