Gintarės Gurevičiūtės patarimai tobuliems plaukams

Natūralaus grožio ambasadore tituluojama Gintarė Gurevičiūtė atskleidė savo tobulų plaukų paslaptį.

Ilgus bei šilko tiesumo plaukus turinti moteris teigia, kad svarbiausia – neprieštarauti gamtai bei stengtis puoselėti natūralų jų grožį, o išskirtinėms progoms į pagalbą atskuba specialus įrankis, padedantis formuoti natūraliai krentančias garbanas.

„Jau daugelį metų tausoju savo plaukus ir jų nedažau, tad kasdienė priežiūra dabar labai minimali: išsiplaunu galvą ir leidžiu jiems natūraliai išdžiūti. Man labai svarbu, kad plaukai atrodytų sveiki, stiprūs ir žvilgantys, tad visais įmanomais būdais stengiuosi puoselėti natūralų jų grožį, o išskirtinėmis progomis pasipuošiu natūraliai krentančių garbanų šukuosena, kurią lengvai sukurti padeda „Phillips Auto Curler“, - teigia G. Gurevičiūtė.

Nors daugeliui gali būti sunku patikėti, tačiau žinoma moteris teigia anksčiau mėgusi eksperimentuoti su savo plaukais ir išbandžiusi tikrai nemažai naujovių: dredus, afrikietiškas kasytes, raudonus, juodus, baltus plaukus. TV laidų vedėja teigia, kad jau penkerius metus stengiasi neprieštarauti gamtai ir vengia eksperimentuoti su savo plaukais.

„Savo tiesius plaukus paveldėjau iš mamytės. Kartais, tačiau labai retai, bandau juos formuoti. Anksčiau nė vienu būdu subanguoti plaukai neišsilaikydavo nė valandos, nes dėl minėto tiesumo visiškai nepasiduoda jokioms priemonėms. Tačiau visai neseniai atradau „Phillips Auto Curler“ aparatą, kuris dėl savo ypatingos formos ir keramine danga dengtų sukimo elementų maksimaliai sumažina plaukui daromą žalą, kas man yra labai svarbu“, - teigia G. Gurevičiūtė.

Moteris tiesių plaukų savininkėms prieš šukuosenos formavimą pataria vengti kaukių ir balzamų, stengtis kelti juos nuo pat šaknų, o tuomet giliai įkvėpti bei pasirengti didžiajam darbui. Anot G. Gurevičiūtės, iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad tai – daug laiko reikalaujantis procesas, tačiau norimas rezultatas išgaunamas daug greičiau nei kirpykloje, o prietaisas toks patogus, kad moterys viena ranka galės naudotis išmaniuoju telefonu, tvarkant įvairiausius reikalus.

„Sukant plaukus su aparatu nors ir tenka apsišarvuoti kantrybe, tačiau rezultatas viską atperka. Tiesinu nedidelėmis sruogelėmis, o norint, kad karštis plaukams kenktų kuo mažiau, patariu jas laikyti keliskart ilgiau ant mažos temperatūros nei trumpai, tačiau ant labai didelės. Esu nepataisoma estetė, tad stengiuosi kruopščiai viską atlikti, tačiau tuo pat metu džiaugiuosi aparato patogumu, mat galiu viena ranka kalbėti telefonu ar rašyti elektroninius laiškus“, - įžvalgomis dalinasi G. Gurevičiūtė.

G. Gurevičiūtė pataria garbanų sukimo kryptį laikyti nuo veido, nes tokiu atveju suformuotos bangos krenta kur kas dailiau. Ji taip pat primena, kad kai kurie aparatai patys pakeičia kryptį vieno mygtuko paspaudimu, tad tiesiog reikia nepamiršti to padaryti.

„Phillips Auto Curler“ – tai lengvai ir patogiai naudojamas garbanų formavimo prietaisas, kuris dėl keramine titano danga dengto vamzdelio sukuria tobulą šukuoseną, maksimaliai sumažindamas plaukams daromą žalingą poveikį. Lengvai naudojamas ir patogus garbanų formuotojas puikiai tinka aktyvioms moterims, norinčioms sutaupyti laiko ir mėgstančioms vienu metu daryti keletą darbų.

Užsakymo nr.: PT_70193686

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis