Gegužės mėnesį visi kvapieji žiedai pražysta mamoms!

Jos išmokė mus pačių svarbiausių dalykų gyvenime: kaip dirbti, mylėti, dalytis ir eiti gyvenimo keliu. Gegužės mėnesį visi kvapieji žiedai pražysta mamoms. „L‘Occitane“ išskirtinę aromatų kolekcija dedikuoja jums, moterims, tiesiai iš Graso kvepalų meistrų!

Ar teko kada apsilankyti Prancūzijos kvepalų sostinėje Grase, kvapniame mieste, kuris nėra tik kvapiųjų sodų muziejus, o miestas, padedantis puoselėti sodininkystę bei saugantis kvepalų gavybos tradicijas. 1740 m. Grase jau veikė 65 parfumerių distiliatorinės, kurių pirmoji buvo atidaryta dar praeitame šimtmetyje. Per visą savo ilgą gyvavimo istoriją miestas nuolat tobulino kvepalų gavybos patirtį ir dabar yra užsitikrinęs savo vietą kvepalų pasaulyje. Pastelinių spalvų mieste oras yra prisipildęs subtilių, saldžių bei nuostabių augalų aromato dvelksmo. Būtent čia, už žemos miesto sodų sienos, „L‘Occitane“ semiasi įkvėpimo iš parfumerių bei nosių, kurie nuo viduramžių aušros kūrė pasaulinę parfumerijos sostinę.

L'Occitane nuotr.

Graso soduose bei laukuose auginamos pagrindinės Provanso gėlės, kurių aromatai vėliau susipina kvepalų buteliukuose. Per daugybę metų vietos augintojai išpuoselėjo jazminų, rožių, apelsinų žiedų ir žibuoklių kultūrą, o kvapų žinovai išrado naujus kvepalų gamybos metodus. Drąsiausi aromatų ekspertai leidosi i Tolimuosius Rytus ir Madagaskarą ieškoti magnolijos ir vanilės. Taip suskambėjo nauji kvapų duetai.Graso kolekcijai kvapniąsias medžiagas ir augalus tiekia įvairios šalys - gervuogės atkeliauja iš Pietų Prancuzijos, žalioji arbata iš Japonijos, karčiavaisis citrinmedis iš Tuniso, Jazminai iš Graso ir Egipto, bergamotės iš Italijos, vanilė iš Madagaskaro, narcizai iš Prancūzijos...

L'Occitane nuotr.

Prie rafinuotų „Grasse Collection“ kvepalų kūrimo prisidėjo viena garsiausių kvepalų žinovių Karina Dureuil. Baigusi mokslus prestižinėje mokykloje, dirbusi garsiuose pasaulio kvepalų namuose ir sukūrusi visiems žinomus kvepalus, tokius kaip „Roberto Cavalli“, „Gucci“, „Lanvin“, „Guerlain“, „L‘Occitane Rose 4 Reines“, „Baux“, Mirtos ir Jazminų kvapiuosius vandenis, šį kartą Karina Dureuil visą savo patirtį ir išmintį išreiškia Graso kvepalų kolekcijoje. Įsimylėjusi Provanso platybes, susipažinusi ir pabendravusi su „L‘Occitane“ įkūrėju Olivier Baussan, ji atrado savyje tai, apie ką pasakoja tikrosios „L‘Occitane“ istorijos, kokias vertybes ir tradicijas jie dovanoja kiekvienam iš mūsų.

L'Occitane nuotr.

Pirmoji, pati didžiausia, išraiškingiausia, absoliučiai moteriška kolekcija „Néroli & Orchidée“. Tai švelnus, virpantis šilko prisilietimas, subtili kvapų harmonija, kurią sukuria kibirkščiuojantis apelsinų žiedų eterinis aliejus iš Tuniso ir moteriškos, vaiskiai baltos orchidėjos absoliutas iš Madagaskaro. Baltųjų irisų, pakalnučių natos elegantiškai sukasi ir glosto jūsų uoslę. Tai kibirkščiuojantis gėlinis aromatas su švelnia gėlių paslaptimi. Šia kolekciją sudaro: dušo želė (250 ml – 14,5 €), vonios pienelis (250 ml – 20 €), kūno pienelis (250 ml - 23,5 €), lūpų balzamas (12 ml – 8 €), tualetinis vanduo (75 ml – 57 €), rankų kremas (30 ml – 8 €).

L'Occitane nuotr.

L'Occitane nuotr.

Antroji kolekcija - „Jasmin & Bergamote“. Tai jausmingas ir subtilus aromatas, kvapų duetas, kuriame susijungia jazminų absoliutas iš Graso ir bergamotės eterinis aliejus iš Italijos. Pajuskite subtilų ir jausmingą aromato prisilietimą. Rafinuotas jazmino dvelksmas persipina su citrusinių vaisių lengvumu. Tai maloni aromatų sintezė. Mandarinai, bergamotės ir citrusinių vaisių lapeliai suteiks jums energijos, o smulkūs jazminų žiedeliai suteiks elegancijos. Šią kolekciją sudaro: tualetinis vanduo (75 ml - 57 €), dušo želė (250 ml - 14,5 €), kūno pienelis (250 ml - 23,5 €), rankų kremas (30 ml - 8 €), muilas (75 g. - 5,5 €).

L'Occitane nuotr.

Trečioji kolekcija - „Thé Vert & Bigarade“. Tai aromatas, dovanojantis gaivą, kuriame dominuoja žaliosios arbatos ir karčiojo apelsino akordai. Malonus gaivos pliūpsnis, numalšinantis troškulį ir suteikiantis vasariškos gaivos. Tai aromatas, kuris mintimis nukels jus į Provanso žemę, kur ore sklando žolelių ir gamtos kvapas. Žalia arbata, matė dovanoja išraiškingą vėjo pasivaikščiojimą laukuose, o citrusinių vaisių melodija maloniai jus atgaivins ir maloniai nuteiks. Šią kolekciją sudaro: tualetinis vanduo (75 ml - 57 €), dušo želė (250 ml - 14,5 €), kūno pienelis (250 ml - 23,5 €), rankų kremas (30 ml - 8 €), muilas (125 g - 7 €).

L'Occitane nuotr.

Ketvirtoji kolekcija „Iris Bleu & Iris Blanc“. Tai išskirtinis šios kolekcijos aromatas, kuriame dera mėlynojo iriso iš Graso aksominės natos, švelnumo ir vaiskumo akordų šiam aromatui suteikia baltojo iriso iš Viduržemio jūros regiono natos. Irisas simbolizuoja Graso parfumerijos istoriją. Mėlynasis irisas suteikia aromatui aksominių, turtingų natų, baltasis irisas - šviesos, subtilumo, trapumo. „Iris Bleu & Iris Blanc“ – unikalus, išskirtinis, aksominis, turintis kelias spalvas, aromatas. Šią kolekciją sudaro: tualetinis vanduo (75 ml - 57 €), dušo želė (250 ml - 14,5 €), kūno pienelis (250 ml - 23,5 €), rankų kremas (30 ml - 8 €), muilas (75 g. - 5,5 €).

L'Occitane nuotr.

Penktoji kolekcija „Fleur D‘or & Acacia“. Štai kaip apie šį aromatą prabyla Karine Dubreuil, žinoma parfumerė, šių aromatų kūrėja: “Mano močiutės sode mimozų medžiai sviro nuo gausybės pūkuotų aukso gėlelių. Tai aromatas, kuris mane nuneša į vaikystę.“ „Fleur d’or & Acacia“ - jaukus ir šviesus aromatų duetas, kurį sukuria mimozų absoliutas iš Graso ir akacija iš Viduržemio jūros regiono. Tai švelnus akacijų prisilietimas, užburiantis mimozų dvelksmas, liūliuojantis citrinų kibirkščiavimas ir glostantis muskuso šešėlis. Šią kolekciją sudaro: tualetinis vanduo (75 ml - 57 €), dušo želė (250 ml - 14,5 €), kūno pienelis (250 ml - 23,5 €), rankų kremas (30 ml - 8 €).

L'Occitane nuotr.

Mamos dienos proga dovanokite grožį! Pradžiuginkite mamas „L'Occitane“ dovanomis - nuo mažų smulkmenų iki didelių dovanų, atraskite gausybę staigmenų, kruopščiai supakuotų Mamos dienai. Nustebinkite mamą veido priežiūros produktais, sukurtais su odą puoselėjančiais ingredientais, pamaloninkite jas kūno priežiūros produktais, kurie padės atsipalaiduoti ir skirti laiko sau arba praskaidrinkite nuotaiką nauju, elegantišku aromatu.

L'Occitane nuotr.

Subtilią bei elegantišką „Grasse“ kolekciją bei įsimintinas dovanas atraskite „L‘Occitane“ internetinėje svetainėje: www.loccitane.lt

KONKURSAS

Atsakykite į klausimą ir 2 konkurso dalyviams įteiksime rankų kremą bei lūpų balzamą iš kolekcijos „Néroli & Orchidée“!

Laimėtojai

Audronė Bezlovienė
Sandra Nurauskytė

Kaip atsiimti prizus, pranešime el. laišku.

Konkursą baigsime gegužės 9 d. Prizą prašysime atsiimti redakcijoje Vilniuje.

Užsakymo nr.: PT_71044108

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis