Gabrielės pokyčiai: romantiška nuotaka

Pristatome dar vieną portalo moteris.lt ir gožio salono „Greenas“ rengto konkurso „Kardinalūs nuotakų pokyčiai“ nugalėtoją - Gabrielę. Jai sukurtas romantiškos nuotakos įvaizdis.

Salono „Greenas“ stilistai stengėsi pakeisti būsimos 25 metų nuotakos išvaizdą, tačiau buvo laikomasi principo, kad jaunoji turi save atpažinti ir po 20 ar 30-ties metų vartydama nuotraukų albumą, todėl pritaikyti neblėstantys įvaizdžiai.

Kuriant nuotakos įvaizdį buvo siekiama atspindėti pasaulines tendencijas. Atliktas madingas 3D dažymas, panaudojant „blick“ efektus (kai kelios sruogos dažomos pora tonų šviesesniais dažais ir plaukams judant ar keičiantis apšvietimui regimas tarsi 3D efektas). Dažant buvo panaudoti naujos kartos beamoniakiai dažai, kurie tausoja ir puoselėja plaukus. Dažymuose svarbiausia buvo atskleisti nematomus spalvų perėjimus, naujas spalvų formules, paryškinti žemiškas spalvas. Plaukams taip pat atliktos vitaminais praturtinančios procedūros - kad nuotakos plaukai būtų gyvybingi, blizgėtų, atrodytų lyg Holivudo žvaigždės. Toks efektas išlieka iki kito dažymo.

Fotosesijai buvo pasirinkta nestandartinė aplinka – grafiti piešiniais išmargintas loftas, dar labiau pabrėžęs nuotakų švelnumą, jų išskirtinumą.

Štai ką apie sukurtą nuotakos įvaizdį pasakoja Gabrielė Vasiliauskaitė:

Panorau dalyvauti projekte, nes pati greitai kelsiu savo vestuves. Be to, visada mėgstu pabūti bandomuoju kiškiu ir išbandyti skirtingus amplua.

Norėjau pamatyti, kaip galėčiau atrodyti kaip nuotaka, sužinoti, kiek laiko užtrunka atlikti jaunajai šventinį makiažą, šukuoseną, taip pat išgirsti šiuolaikinių grožio specialisčių pasiūlymus. Ir, žinoma, pasitreniruoti dirbti prieš fotoobjektyvą.

Na ir supratau, kad grožiui reikia labai daug laiko! Prisipažinsiu, iš pradžių buvau nusiteikusi kiek skeptiškai, bet pamačiusi bendrą vaizdą, nusprendžiau, kad man gražu. Nustebau, kad galiu atrodyti visai patraukliai su tokia šukuosena ir makiažu, kurie, maniau, man netiks. Beje, labai patiko salono jaukumas, paslaugus ir rūpestingas personalas, kuris klientes vaišino kava, arbata ir net pavalgydino!

Kaip jaučiausi nuotakos kailyje? Negalėčiau pasakyti, kad tikrai jaučiausi kaip nuotaka, veikiau kaip gražuolė, išpuošta fotosesijai, bet tik dėl to, kad, nėra čia ko apsimetinėti, tai nebuvo tikras pasiruošimas vestuvėms. Ir pašonėje trūko jaunikio (juokiasi). Tačiau, manau, tikrosioms vestuvėms kai kurias idėjas tikrai pasiskolinsiu.

Nuotakos įvaizdį kūrė:

Salono „Greenas“ stilistų komanda: Olga, Vika, Božena, manikiūrą atliko meistrė Jelena, floristė Rolanda. www.greenassalonas.lt

Fotografas Gediminasi Trečiokas: www.gembis.com

Drabužių salonas „Angelo Mio“: www.angelomio.lt


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis