Gabija Varnaitė: tikrasis moters grožis – sveiki plaukai

Visada įdomu, kaip savo grožį puoselėja gražios moterys. Paprastai, pasiteisinama gerais genais, tačiau faktas, kad tinkamai neprižiūrimas nuvysta net ir įstabiausias grožis.

apą gniaužiančios išvaizdos modelis, stilistė ir populiari tinklaraštininkė Gabija Varnaitė neslepia, kad kiekvienai moteriai atsiskleisti padeda tinkamai parinktas stilius ir makiažas, tačiau visų svarbiausia š– sveika oda ir plaukai.

Pati Gabija daug dėmesio skiria savo plaukams. Ne veltui ji tapo pažangių ir visiškai naujų saloninių „System Professional“ plaukų priežiūros priemonių grožio ambasadore. Šiose priemonėse yra užpatentuotas ENERGYCODE™ kompleksas, kuris atkuria pradinę plaukų būklę. Prabangios „System Professional“ priemonės plaukams su ENERGYCODE™ kompleksu savo sudėtyje turi ingredientus ir išskirtines kvapų kompozicijas, leidžiančias sukurti ne tik individualią plaukų puoselėjimo programą, bet ir kasdienę rutiną paversti neapsakomai maloniu ritualu.

Grožio industrijoje nemažai metų besisukanti Gabija papasakojo, kaip jai pavyksta visada atrodyti žaviai, ką galima rasti jos kosmetikos krepšelyje ir kodėl jos plaukai dabar be didelių pastangų atrodo tobulai.

Gabija, kaip atrodo Jūsų kasdienė grožio rutina?

Odai ir plaukams skiriu nemažai dėmesio, juk tai kiekvienos moters grožio pagrindas, kurį privalu tausoti. Veido odai naudoju vieno prekinio ženklo produktus jau kelis metus. Atradau tobulas priemones, kurios pilnai atitinka mano amžiaus moters poreikius ir nesiblaškau.

Plaukams renkuosi „System Professional“ priemones, nes tai viena iš stipriausių kompanijų, atsižvelgiančių į sveiko plauko priežiūrą.

Kalbant apie makiažą – viskas priklauso nuo to, kiek turiu laiko, bet per ilgą praktiką išmokau greitai ir gražiai pasidažyti. Svarbiausia turėti geras priemones - tada viskas įmanoma.

Ar turite ypatingų grožio ritualų? Koks didžiausias šiuo metu grožio atradimas?

Kažko išskirtinio nedarau. Jei kalbame apie veido priežiūrą - svarbiausia tvarkingai ir reguliariai valyti bei teisingai pasirinkti kremus ir serumus. Gražiems plaukams būtinas geras šampūnas ir kondicionierius, taip pat plaukus maitinančios kaukes ir aliejai. Šiais laikais apsiriboti keliais produktais tiek plaukų, tiek veido priežiūrai yra neįmanoma. Kiekviena moteris, manau, turėtų skirti pakankamai dėmesio tam, kad išlaikytų sveiką odą ir plaukus. Mano patarimas - atrasti sau geriausiai tinkančias priemones ir su jomis nesiskirti ne tik įprastą dieną, bet ir keliaujant ar atostogaujant.

Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas

Ar kada teko patirti grožio katastrofų?

Prieš daug metų, kai dar dirbau modeliu, turėjau nemalonią situaciją, kai fotosesijoje naudotos priemonės sukėlė didelę alergiją ir vėliau turėjau begalę problemų su oda. Todėl pradėjau atidžiai stebėti ką ir kaip naudoju, su kokiomis priemonėmis leidžiu sau dirbti .

Vienos moterys, rodos, be didelių pastangų turi tobulus plaukus, kitoms tenka vargti ir kasdien sugaišti nemažai laiko, kad plaukai būtų gražūs. Kuriai grupei priklausote Jūs?

Dėl įtempto gyvenimo būdo, turiu nemažai laiko skirti plaukams, nes išlaikyti juos sveikus trukdo kasdienė rutina. Dėl to skiriu nemažai laiko ir pinigų tam, kad plaukai butu sveiki bei gražūs. Nesu iš tų moterų, kurios kasdien darosi šukuosenas ar kitaip formuoja plaukus, mėgstu natūralius t.y. išsidžiovinu ir lekiu. Kad plaukai kasdien be didelio vargo atrodytų puikiai, naudoju geras, individualiai parinktas priemones.

Kaip pasikeitė plaukų priežiūra ėmus naudoti „System Professional“ produktus?

Tik su „System Professional“ pagalba atstačiau savo plaukus į tą būklę, kokią turėjau prieš tampant modeliu ir pradėjus dirbti mados industrijoje. Dėl nuolatinių fotosesijų ir renginių plaukai buvo alinami ir gadinami jau daug metų, tačiau pradėjus naudoti „System Professional“ produktus tai tapo jokia problema. „System Professional“ specialistai parinko tinkamiausias priemones mano plaukams ir jau po dviejų savaičių naudojimo pamačiau rezultatus. Mano plaukų kodas – V1 + R2 + L4, tai reiškia, kad labiausiai man tinka plaukų apimtį didinantis šampūnas, atstatomasis balzamas ir „Luxe Oil“ aliejus plaukams. Jau po pirmo trinkimo plaukai atrodė lyg pabuvojus salone. Dabar nebeįsivaizduoju savo kasdienes rutinos be „System Professional“ produktų.

Reklamos užsakovas
Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas

Ar teko kada pastebėti, kokias grožio klaidas daro lietuvės?

Manau, kad lietuvaitės per daug pasiduoda radikalioms tendencijoms. Tokie dalykai, kaip lūpų injekcijos, priklijuotos blakstienos ir „brežnevo“ stiliaus antakiai yra tikra tragedija. Vis viliuosi, kad grįš supratimas, kad visa tai laikina, tendencijos ateina ir išeina, o svarbiausi grožio elementai – sveiki plaukai ir oda.

„System Professional“ atnaujinanti procedūra – „REBORN“

Tobulas rezultatas ir visiškas atsipalaidavimas, atskleidžiantis Gabijos plaukų grožį. Šios unikalios 5 etapų procedūros dalis – System Professional AMOA masažas, atliekamas taikant Azijos akupunkturos masažo techniką. Jis stimuliuoja energijos taškus, užtikrina visiško atsipalaidavimo pojūtį ir kartu ilgam transformuoja plaukus ir galvos odą.

Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas
Reklamos užsakovas
Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas
Reklamos užsakovas

Reklamos užsakovas

Nauja „System Professional“ procedūrų ir namuose naudojamų priemonių grupė su ENERGYCODE™ kompleksu, teikianti „Hair Energy Mapping“ diagnostikos galimybę, yra prieinama nuo 2017 m. kovo mėnesio. Išskirtinių priemonių galima įsigyti tik grožio salonuose. Pirmieji salonai, į kuriuos galima kreiptis, siekiant nustatyti savo energijos kodą, yra KUKLA BEAUTY BOX, BLANCO BEAUTY ir YUMI salonai Vilniuje, GROŽIO LOFTAS Kaune, ID GROŽIO STUDIJA Klaipėdoje, BONA SFORCA grožio salonas Šiauliuose, KOMPLIMENTAS Panevėžyje, DAIVA grožio salonas Plungėje, taip pat salonas KRISTĖ Palangoje.

Užsakymo nr.: PT_74194338

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis