Fridos Kahlo įkvėpti grožio patarimai

Frida Kahlo jau kelis dešimtmečius įkvepia moteris visame pasaulyje. Ši moteris mums visoms parodė, kaip tinkamai pateikti savo natūralius bruožus bei paryškinti juos naudojant visai nedaug makiažo.

Štai kelios grožio gudrybės, kurias ši garsi menininkė buvo įvaldžiusi.

Asmeninio albumo nuotr.

Raudonos lūpos

Nors Frida Kahlo ir nemėgo itin ryškaus makiažo, tačiau visada paryškindavo lūpas! Meksikietė tapytoja puikiai žinojo, kaip pasigražinti lūpas, nesvarbu, ar tai darė tapydama savo autoportretus ar išeidama į gatvę. Norėdamos išgauti puikų efektą, turėtumėte rinktis kokybiškus, neteplius lūpų dažus, kurie laikytųsi visą dieną.

Stori antakiai

Ši moteris tikrai garsėjo savo nepriekaištingais antakiais. Frida parodė visam pasauliui, jog svarbu priimti savo natūralų grožį, vadinasi, ir leisti antakiams būti tokio storio, kokie jie yra natūraliai. Na, o jeigu jūsų antakiai per ploni, naudokite specialius serumus, skatinančius jų augimą.

Gėlių karūna

Kokia gi karalienė be karūnos, ar ne? Būdama tikra karaliene, Frida dažnai perkeldavo savo įvaizdį į visai kitą lygį užsisegdama tokią gėlių karūną ant savo šukuosenos. Visai nesvarbu, kaip jūs susišukuosite – paprasta gėlių karūna pridės jūsų įvaizdžiui šventiškumo ir puošnumo.

Rausvi skruostai

Tiek jos spalvoti paveikslai, tiek ir spalvoti drabužiai įrodo, jog Frida itin mėgo spalvas ir žinojo, kaip su jomis elgtis. Ji taip pat žinojo, jog kartais jų reikia visai nedaug. Dažniausiai jos įvaizdis buvo užbaigiamas šiek tiek parausvinant skruostus, taip sukuriant tobulą rausvų skruostų vaizdą. Svarbiausia naudoti švelnios spalvos skaistalus, kad jie tik paryškintų jūsų natūralią odos spalvą.

Frida Kahlo
Frida Kahlo
Vida Press

Įspūdingos šukuosenos

Puikus būdas išryškinti veido bruožus – veidą ir kaklą atidengianti šukuosena. Frida dažnai pasidarydavo kuodą, tačiau ir jis nebuvo įprastas. Siekdama įnešti savitumo, ji papuošdavo kuodą kasomis. O jūs nepamirškite naudoti plaukų lako, jei norite, jog visos smulkios sruogelės laikytųsi savo vietose.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis