Dukros pageidavimu – stulbinantis mamos pasikeitimas 60-ojo gimtadienio proga

Yra žmonių, kurie taip rūpinasi kitais, kad pamiršta pasirūpinti savimi. Dažniausiai tai mūsų nuostabiosios mamos, kurios sunkiai dirba, kad mūsų gyvenimas būtų geresnis. O joms pačioms tereikia trupučio laiko sau ir pokyčių projekto.

„Ambush Makeover“ yra Amerikos televizijos kanalo TLC laidos „Today Show“ projektas. Jame pasirenkamas „atsitiktinis“ žmogus už studijos ribų ir nuo galvos iki kojų pakeičiamas jo stilius bei išvaizda. Stilistams apie galimą kandidatą pasufleruoja jo (jos) artimieji ar draugai.

Dvi moterys, užfiksuotos vaizdo įraše, buvo atrinktos visapusiškam pokyčiui – šukuosenos, makiažo ir drabužių stiliaus. Šis projektas toks įdomus todėl, kad jo dalyvės dažniausiai būna tokios gražios viduje, kad kai šiek tiek pakoreguojama ir paryškinama jų išvaizda, jos tampa tiesiog nepakartojamos, ir visos švyti.

Pirmoji transformacijai ryžosi Laniece Melton. Jos geriausia draugė, kuri ją nominavo, sako:

„Mes jau 52 metus esame geriausios draugės. Draugaujame nuo vaikystės, esame tiek visko patyrusios, kartu puikiai leidžiame laiką, tad aš norėjau, kad ji spinduliuotų tą grožį, kokio yra verta.“

Stopkadras

Laniece prisipažino, kad apskritai neturi stiliaus, tačiau pokyčių rezultatai parodo, kad jai nieko netrūksta.

Stopkadras

Antroji dama, pasiryžusi pokyčiams, yra Bonnie iš Niujorko. Moteris 47 metus dirbo švietimo srityje, o kitą dieną po pokyčių projekto šventė savo 60-ąjį gimtadienį. Dalyvauti projekte ją paskatino jos dukra, kuri prisipažino, kad niekada nėra mačiusi mamos su makiažu – net pasidažiusios lūpų.

Stopkadras

„Norėjome paskatinti ją pradėti gyvenimą iš naujo. Ji labai smulki ir daili, ir norime, kad ji taptų elegantiška“, – pridūrė dukra.

Žodis „elegantiška“ toli gražu neaprėpia tos stebuklingos transformacijos, kuri visiems atėmė žadą.

Stopkadras

Pažiūrėkite vaizdo įrašą – įsitikinsite patys, kad moterų pokyčiai išties stebuklingi.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis