Didieji grožio pokyčiai dovanoja naują įvaizdį ir jaunystę (FOTO)

Pavasarį atgimsta gamta, tad natūralu, kad pokyčių trokštame ir mes. Vieni paskutiniuosius žiemos mėnesius praleido sporto salėse ar bėgiodami parkuose, kiti dažniau lankėsi grožio klinikose, treti pakeitė garderobą ir įvaizdį. Mažesni ar didesni pokyčiai – visi mums padeda atsinaujinti ir pradėti kitą gyvenimo etapą.

Šiemet projektas „Didieji grožio pokyčiai“ net 5 laimingiesiems dovanoja galimybę atrasti save iš naujo. ČIA galite artimiau susipažinti su projekto dalyviais.

Projektas „Didieji grožio pokyčiai“ Lietuvoje rengiamas jau ne pirmą kartą. Praėjusiais metais „Grožio terapijos ir chirurgijos klinika Sugihara“ kardinaliai pakeitė dviejų moterų gyvenimus. Evelinai Milerytei ir Rimai Vaniarchinai buvo atlikta po 10 skirtingų, individualiai pritaikytų procedūrų, nuo plastinių operacijų iki šukuosenų pakeitimo. Per 6 savaites projekto dalyvės pastebimai išgražėjo ir ėmė labiau pasitikėti savimi. Abi moterys po pasikeitimų neslėpė džiaugsmo: E. Milerytė sakė dėsianti visas pastangas, kad pasiekti rezultatai nenueitų veltui ir toliau besirūpinsianti savimi, o antroji dalyvė R. Vaniarchina teigė, jog jaučiasi taip, tarsi nuo pečių būtų numetusi mažiausiai 10 metų naštą.

Rimai Vaniarchinai buvo atliktos veido patempimo ir užkritusių viršutinių akių vokų operacijos, detoksikuojamasis liekninamasis kūno įvyniojimas, Negyvosios jūros vonia bei purvo terapija, ozonoterapija, liekninančios procedūros, taip pat Rima su asmenini
Rimai Vaniarchinai buvo atliktos veido patempimo ir užkritusių viršutinių akių vokų operacijos, detoksikuojamasis liekninamasis kūno įvyniojimas, Negyvosios jūros vonia bei purvo terapija, ozonoterapija, liekninančios procedūros, taip pat Rima su asmeninio trenerio pagalba kūno linijas dailino sporto klube.
(nuotr. M. Žičius)

„Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ generalinis direktorius Artūras Bareikis po pasikeitimų pripažino, kad komanda nerimavo, jog 6 savaitės gali būti per trumpas laiko tarpas akivaizdiems pokyčiams. Tačiau „Sugiharos“ specialistai įrodė: mėnesio ir poros savaičių pakanka, kad kiekvienas iš mūsų galėtume džiaugtis nauja išvaizda ir pradėti labiau rūpintis savimi. Taigi, po sėkmingos pradžios „Didieji grožio pokyčiai“ tęsiasi. Šiandien juose dalyvauja jau 5 permainų trokštantys dalyviai. Pokyčiams ryžosi Alma Jagminienė, Robertas Pledas, Lina Prelgauskaitė bei Oksana Ivanovienė, pasikeisti nepabijojo ir tituluota Lietuvos gražuolė Ilona Penkauskienė.

Pavasario pokyčiuose išvysime, kaip 2 dalyvėms pavyko sulieknėti. Joms buvo skirtos dietologės konsultacijos, sudaryti mitybos planai. Dalyvės sportavo kartu su asmenine trenere „Sugihara“ sporto klube, dalyvavo net 5 skirtinguose sporto užsiėmimuose, išbandė specialias liekninamąsias procedūras.

Ankstesnių grožio pokyčių rezultatai:

3 vaikų mamai Jurgitai buvo atliktas detoksikuojamasis liekninamasis kūno įvyniojimas, Negyvosios jūros vonia bei purvo terapija, ozonoterapija,liekninančios procedūros, taip pat Jurgita su dietologo ir  asmeninio trenerio reguliavo mitybą ir kūno svorį.
3 vaikų mamai Jurgitai buvo atliktas detoksikuojamasis liekninamasis kūno įvyniojimas, Negyvosios jūros vonia bei purvo terapija, ozonoterapija,liekninančios procedūros, taip pat Jurgita su dietologo ir asmeninio trenerio reguliavo mitybą ir kūno svorį.
Kęstučio Kurieniaus nuotr.

Julijai buvo lazeriu šlifuotas randas, panaikinti
Julijai buvo lazeriu šlifuotas randas, panaikinti "ūsiukai", atliktos kūno stangrinimo ir dailinimo procedūros.
Rūtos Buzienės nuotr.

Vienai dalyvei, kenčiančiai nuo ryškaus veido raudonio, buvo atlikta išsiplėtusių veido kraujagyslių šalinimo lazeriu procedūra. Veido raudonis yra dažna problema, kamuojanti ir moteris, ir vyrus. Deja, išsiplėtusios kraujagyslės nėra gydomos kremais, reikalinga lazerinė procedūra, tačiau pakanka tik vienos, sukuriančios ilgalaikį efektą.

Kitą dalyvę, kuri jau greitai švęs 50-metį, vargino veide išryškėjusios mimikos raukšlės. Nors tokio amžiaus moterims paprastai jau siūlomos plastinės veido operacijos, šį kartą pakako grožio injekcijų, kad laiko žymės veide sumažėtų: bruožai sušvelnėtų, raukšlės išsilygintų, moteris atjaunėtų.

Neretai brandesnio amžiaus moterys praranda viltį, kad kremas padės sustabdyti laiką. Kartais pakanka vokų kėlimo operacijos, kuri akimirksniu pajaunina ir grąžina pasitikėjimą savimi. Pasidaryti vokų kėlimo operaciją išdrįso buvusi TV laidų vedėja I. Penkauskienė, 38 m. moteris teigė besidžiaugianti greitai pasiektais rezultatais.

Kad paryškintumėte grožį, pasijustumėte tarsi iš naujo gimęs, užtenka ir mažesnių pokyčių. 2 dalyviams „Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos Sugihara“ grožio meistrai pakeitė šukuosenas, pakoregavo antakius: suteikė naują formą, spalvą – tai akimirksniu padailina veido bruožus, atjaunina. Taigi, kad akivaizdžiai pasikeistum, pakanka ir visai nedaug.

Ankstesnių grožio pokyčių rezultatai:

Vestuvių įvaizdžius kūrė meistrė Diana Maskalkova, SUGIHARA SPA centre
Vestuvių įvaizdžius kūrė meistrė Diana Maskalkova, SUGIHARA SPA centre "Akropolyje"
Rūtos Buzienės nuotr.

Įvaizdžius išleistuvėms kūrė meistrė Rita Neščeretienė, SUGIHARA SPA centre
Įvaizdžius išleistuvėms kūrė meistrė Rita Neščeretienė, SUGIHARA SPA centre "Akropolyje"
Rūtos Buzienės nuotr.

Jau netrukus „Didžiųjų grožio pokyčių“ dalyvių pasikeitimus kartu su „Grožio terapijos ir chirurgijos klinika Sugihara“ išvysite portale moteris.lt. Papasakosime kiekvieno iš dalyvių istoriją, atskleisime jų lūkesčius ir sužinosite naudingos informacijos, kaip susikurti naują išvaizdą.

Daugiau informacijos rasite Susipažinkite su naujojo projekto dalyviais.

Užsakymo nr.: PT_63982488

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis