Dainos Bosas rekomenduojamų šiltojo sezono plaukų priežiūros priemonių penketukas iš „inHair“

Vasara jau čia. Šiuo metų laiku kaip niekada svarbu tinkamai pasirūpinti savo plaukais, nes jie patiria daug streso. Saulė, vėjas, smėlis, sūrus jūros vanduo kenkia tiek natūraliems, tiek dažytiems. Jeigu neskirsime tinkamo dėmesio, ryški spalva išbluks, plaukai praras savo sveiką išvaizdą.

Verslininkė Daina Bosas mano, kad plaukai yra moters karūna ir kad šia reikia puoštis kasdien. Jos nepamiršti svarbu ir atėjus vasarai, todėl inHair specialistai paprašė Dainos Bosas išskirti jai svarbiausių šiltojo sezono produktų penketuką.

5 geriausios priemonės

1. Vasarą labai svarbu plaukus tinkamai drėkinti. Puikus produktas toms, kurios ieško patikimos plovimo priemonės po saulės vonių, – „Davines“ linijos „SU“ plaukų ir kūno prausiklis. Gėlių, vaisių ir medžio ekstraktais papildyta priemonė švelniai plauna, atkuria ir stiprina plaukus. Taip pat padeda ilgiau išlaikyti kūno odos įdegį.

2. Plaukus reikia nuolatos saugoti nuo kaitrių saulės spindulių. „Davines“ linijos „SU“ apsauginis plaukų pienelis yra lengvos konsistencijos, greitai įsigeria į plaukus ir saugo juos nuo žalingo UV spindulių poveikio, neleidžia išblukti spalvai. Naudojant šį pienelį, plaukai tampa švelnūs ir spindintys.

3. Kaukė tinkamiausia, kai reikia intensyvios ir veiksmingos plaukų priežiūros priemonės. „Davines“ linijos „SU“ kaukė padeda atkurti švelnumą, spindesį, pamaitina net ir sausiausius, sunkiai suvaldomus plaukus. Labai tinka ir amžiaus keliamiems jų pokyčiams mažinti.

4. Norint išsaugoti blizgesį ir švelnumą, plaukus labai svarbu dažnai šukuoti, todėl savo rankinėje Daina Bosas visada turi kokybišką plaukų šepetį „Wet Brush“. Jis švelniai šukuoja tiek drėgnus, tiek sausus plaukus, padeda išnarplioti susivėlusius jų nepešdamas. Žaismingas šepečio dizainas patinka ir vaikams, ir suaugusiesiems.

5. Vasara tiesiog neįsivaizduojama be patikimo ir lengvo plaukų aliejaus. Ši priemonė juos ne tik pamaitina, bet ir suteikia išskirtinio žvilgesio. „Schwarzkopf“ linijos „BC Sun“ aliejus neapsunkina plaukų, maloniai kvepia, be to, jo sudėtyje esantys vitaminai E ir aminorūgštys padeda atkurti jau saulės pažeistus plaukus.

Ieškokite produktų „inHair“ parduotuvės: Vilniuje (Žygio g. 90), Kaune (Savanorių pr. 139), Klaipėdoje (Naujojo sodo g. 1)

Užsakymo nr.: PT_75051846

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis