Daiktas, kuris išpildo moterų svajones

Artėjant vasarai savo įvaizdžiu besirūpinančios moterys neretai stengiasi atsinaujinti, pakeisdamos šukuoseną, pirkdamos naujus apdarus ar dailindamos figūrą.

Neretai išgirstame, kaip garbanė svajoja apie tiesius plaukus, rudaakė – apie žydras ar kitos spalvos akis. Šiais laikais yra daug įvairių priemonių, kurios leidžia kardinaliai pakeisti savo įvaizdį ir atrodyti išskirtinai.

Pavydėjo draugėms

Apie savo nemenką išvaizdos pokytį papasakojo vilnietė Agnė. Moteris neslėpė: jau nuo mažens pavydėjo bičiulėms, kurioms nereikėjo nešioti akinių.

„Dar būdama moksleivė kaip reikiant susigadinau akis ir turėjau nešioti akinius. Suprantama, kad rinkdavausi kuo įdomesnius ir stilingesnius, tačiau visada jaučiau nepatogumą, ypač vasarą, kada negalėdavau naudoti akinių nuo saulės“, – pasakojo mergina.

Tačiau vienas įvykis lėmė tai, kad Agnė liovėsi nešioti akinius. 25-erių metų moteris ruošėsi artimiausios draugės vestuvėms.

„Buvau pirmoji pamergė, atsakinga už daugybę dalykų, dėl to norėjau atrodyti kuo geriau ir jaustis kuo patogiau. Būtent dėl tos priežasties susiruošiau į optikos saloną, kuriame maloniai nustebau, kad egzistuoja vienadieniai lęšiai, kurie būtent ir tiko minėtai progai. Tą kartą pamaniau: ai pabandysiu ir gal kaip nors ištversiu, kad tik netektų vėl nuotraukose ir filmuotoje medžiagoje būti su akiniais“, – apie planus pasakojo Agnė.

Tiesa, būtina paminėti, kad jai visuomet atrodė, kad kontaktinių lęšių naudojimas yra sudėtingas dėl jų įsidėjimo ir išsiėmimo. Ne mažiau ją atgrasė ir galimų infekcijų tikimybė.

Išsirinko gerą produktą

Pasak vilnietės, optikos darbuotoja gydytoja ne tik patikrino jos akis, bet ir suteikė daug informacijos apie kontaktinius lęšius. Tą kartą ji išsirinko BIOTRUE ONEDAY lęšius.
Minėti kontaktiniai lęšiai pasižymi šiomis naudingomis savybėmis: turi UV filtrą, kuris padeda apsaugoti nuo žalingo UV spindulių poveikio, nešiojant kartu su akiniais nuo saulės. Taip pat lęšio sudėtyje yra 78% vandens, tiek pat kiek sveikoje ragenoje, todėl suteikia ypatingą komfortą.

Kontaktiniai lęšiai
Kontaktiniai lęšiai
Organizatorių archyvas

BIOTRUE ONEDAY kontaktiniai lęšiai užtikrina 93% deguonies pralaidumą, sveikai akių išvaizdai palaikyti. Ne mažiau svarbu ir tai, kad jie imituoja sveikų ašarų plėvelę ir apsaugo nuo išsausėjimo.

„Iš pradžių maniau, kad tai tebus vienkartinis mano bandymas. Tačiau jau atšokus draugės vestuves supratau, koks tai yra patogumas. Tad, su akiniais, panašu, atsisveikinau ilgam“, – juokėsi moteris.

Gydytojos oftalmologės Jolitos Vailionienės teigimu, vienadienius lęšius naudoti patartina dėl didesnio pralaidumo deguoniui, taip pat jie yra patogūs dėl to, kad kas kartą įsidedamas švarus, naujas lęšis, tad nesusiduriama su didelėmis jų priežiūros problemomis. Jie ypač svarbūs tiems žmonėms, kurie yra alergiški.

Daugiau apie BIOTRUE ONEDAY kontaktinius lęšius galite sužinoti čia.

Užsakymo nr.: PT_71115156

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis