Beprotiškai populiari sulčių dieta - ar ji tikrai veiksminga? RECEPTAS

Internetiniame šią paslaugą teikiančios įmonės puslapyje rašoma, kad išbandžiusiosios sulčių dietą jaučiasi energingos, švytinčios, lengvos, o organizmas gauna visų būtinų vitaminų, mineralų ir kitų naudingų medžiagų.

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- 8 populiarūs mados mitai, kuriuos seniai laikas pamiršti
- Fengšui: kokį poveikį mums daro paveikslai, medžioklės trofėjai ir kiti interjero akcentai?
- Šiaurietiška dieta – sveikiausia ir efektyviausia pasaulyje
- Jean Harlow - sekso bomba, kurią pražudė religinga motina
- Karamelinis obuolių pyragas

„Sulčių dieta tinka, kai norisi greito efekto ir trūksta motyvacijos kardinaliai keisti mitybą, nes rezultatai matomi jau po kelių dienų“, – tikina šią dietą išbandžiusi sveiku gyvenimo būdu garsėjanti Gintarė Gurevičiūtė.

Kai nori greitai pagražėti ir atsikratyti šiek tiek svorio, Gintarė tris dienas (dietos galima laikytis vieną, tris arba penkias dienas) geria po 3 litrus lėtaeige sulčiaspaude išspaustų sulčių. Jos maistingos, įvairaus skonio (Gintarės mėgstamiausios – migdolų pieno su datulėmis), sočios ir skalsios, tad alkis nekamuoja, o palengvėti įmanoma 1–3 kg.

Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė
DELFI / Kiril Čachovskij

„Po šios sulčių dietos jaučiuosi pagražėjusi, pilvukas prilimpa prie stuburo, išryškėja raumenukai“, – tikina G. Gurevičiūtė.

Namie irgi galite pasigaminti sveiką grožį puoselėjantį kokteilį.

Išspauskite obuolių, salierų ir agurkų sulčių, įberkite į jas petražolių ir tarkuotų imbierų – šis gėrimas skatina medžiagų apykaitą, valo organizmą ir neleidžia kauptis skysčiams. Kasdien išgerkite po 260 g. Jeigu norite paįvairinti racioną, galite išbandyti aktorės Freidos Pinto šviežių daržovių sulčių su kalendromis ar pipirais receptą. Ji tikina, kad ši nuostabi priemonė ir gražina odą, ir gerina virškinimo sistemą.

Gintarė Gurevičiūtė
Gintarė Gurevičiūtė
DELFI / Kiril Čachovskij

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.

Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis