Aukso kaukė - dar Kleopatros atrasta skaisčios odos paslaptis

Auksas per amžius buvo garbinamas už jo suteikiamą prabangą ir grožį.

Paskutinė Egipto valdovė Kleopatra, kurios gimtadienį minėjome vakar, paliko ne vieną grožio paslaptį, kurią pati buvo išbandžiusi. O jos paslaptimis galima tikėti - ne vienas didikas buvo praradęs galvą dėl pirmosios Nilo gražuolės.

Viena iš Kleopatros paslapčių - auksas. Kleopatra prabangų geltoną metalą naudojo kaip jaunos odos išsaugojimo priemonę. Istorikai tvirtina, kad Kleopatra kasnakt miegodavo su aukso kauke ant veido.

Senovės Romoje aukso tepalais buvo gydomos ir įvairios odos problemos. Auksas buvo laikomas raktu į jaunystę ir senovės kinų medicinoje.

Norėdami sužinoti naujausius pasiekimus grožio srityje, gręžiamės į japonus. Ir neapsirinkame – turėdama įgimtą grožio pajautimą ši tauta deda visas pastangas norėdama kuo ilgiau išlaikyti odą jaunesnę ir gražesnę.

Japonijoje kompanija „Umo“ laikoma lydere medicinos, gamybos ir net agroūkio mokslo bei išradimų srityje. Ši kompanija verta išskirtinių pagyrų, mat sukūrė galingiausią pasaulyje drėkiklį „Gama PGR“, kurio poveikis 10 kartų stipresnis nei hialurono rūgštis.

Išradimas iškart buvo pritaikytas grožio srityje – sukurta unikali „Umo“ aukso kaukė. Procedūra ypatinga tuo, kad specialiai jai sukurta įranga, kuri geba ištirpdyti auksą ir įvesti jį į gilesnius odos sluoksnius. Mat paprastai aukso dalelės yra per stambios, kad įsigertų į odą be papildomos technologijų pagalbos. O suskystinto aukso poveikis, šiam patekus į gilesnius sluoksnius, yra itin efektyvus – suteikia odai ilgalaikį švytėjimą, drėkinimą, stangrumą, balina pigmentines dėmes.

Apie naujausių išradimų galią

Taigi, naujausi šiandienos atradimai odos priežiūros srityje (gamapoligliutamino rūgštys (gama PGR) + jonai + ultragarsinė nano garų technologija) leido japonų kompanijai „Umo“ pažaboti aukso galią, kad būtų galima mėgautis prabangia 100 proc. natūralia odos atnaujinimo procedūra – 24 karatų aukso veido kauke.

* „Gama PGR“ junginys drėkina 10 kartų intensyviau už hialurono rūgštį ir yra elastingesnis už kolageną. Tai idealus aktyviųjų medžiagų nešiklis, galintis puikiai įsigerti į odą ir sulaikyti drėgmę. Be to, jis suaktyvina natūralią odos drėkinimo sistemą, kad oda išliktų švelni ir elastinga. PGR junginys yra 100 proc. natūralus ir be konservantų, nes yra gaunamas iš natto gum – sojų pupelių patiekalo, kuris laikomas ypač sveiku maistu.
* Ypač smulkūs ultragarsinio nano garintuvo garai lengvai įsiskverbia giliai į odą, pernešdami ištirpusias „Gama PGR“ ir 24 karatų auksą. Nano garai yra 7 kartus smulkesni už vandens garus iš tradicinio garintuvo. Nano garai suminkština epidermio sluoksnį, sukurdami optimalią terpę drėgmės įsiurbimui.
* Neigiamų jonų poveikis sveikatai yra plačiai žinomas. Neigiami jonai naikina laisvuosius radikalus odos ląstelėse, subalansuoja rūgštinį kūno audinių skystį ir pagerina bendrą savijautą.

„Aukso kaukės“ procedūros poveikis - ilgalaikis

Ištirpęs auksas perteikia odai visus savo privalumus, todėl pasiekiami greiti ir ilgalaikiai rezultatai.
Procedūros metu naudojamas grynas, geriausios kokybės 24 karatų auksas, kuris:

* Stangrina ir glotnina odą. Auksas lėtina kolageno eikovojimą ir elastino irimą, saugo odą nuo suglebimo. Skatina bazinio sluoksnio ląstelių atsinaujinimą, sveikų, naujų odos ląstelių regeneraciją bei suteikia patempimo efektą.

* Lygina raukšles. Auksas, naudojamas kartu su drėgmės suteikiančia bei stangrinančia „Gama PGR“ sistema, kuri puikiai sulaiko drėgmę ir stangrina odą, suteikia jai švelnumo ir elastingumo.

* Šviesina ir skaistina odą. Nuo 1929-ųjų metų priešuždegiminės aukso savybės sėkmingai pritaikytos gydant reumatoidinį artritą ir odos uždegimus. Taip pat auksas slopina melanino išsiskyrimą, naikina senatvines dėmes, šviesina ir skaistina odą.

* Naikina laisvuosius radikalus. Auksas kovoja su žalingaisiais laisvaisiais radikalais ir saugo odą nuo pirmalaikio senėjimo.

Suteikia aukso švytėjimo. Auksas odai teikia skaistumo ir spindesio.

Įspūdingai atyrodysite vos po vienos procedūros!

* Ši profesionali SPA veido priežiūros procedūra prasideda nuo giluminio veido valymo.

DELFI / Tomas Vinickas

* Po valymo atliekamas ekstensyvus ir kruopštus limfodrenažinis masažas su „Gama PGR“. 

* Tuomet patentuoti nano garai perneša dar daugiau PGR, jonų ir aktyviųjų komponentų, giliai sudrėkina odą ir paruošia ją procedūrai su 24 karatų aukso lakštais, kurie atsargiai uždedami ir suformuojami pagal veido kontūrus. 

DELFI / Tomas Vinickas

* Po antros procedūros su nano garais auksas švelniai ir kruopščiai masažuojamas į odą tol, kol jis visiškai išnyksta. 

DELFI / Tomas Vinickas

* Procedūra baigiama UMO šilko geliu.
DELFI / Tomas Vinickas

Greitas ir ilgalaikis rezultatas – stangri, glotni ir švytinti oda. Procedūra trunka 2 val. Užtenka vos vienos procedūros, kad ypatingos progos metu Jūsų oda atrodytų spindinti, švytinti, akivaizdžiai sumažėtų smulkiųjų raukšlelių. Norint pasiekti geriausią ilgalaikį poveikį, rekomenduojama atlikti 3 “Aukso kaukės“ procedūras.

DELFI / Tomas Vinickas

Kaip išsaugoti poveikį kuo ilgiau

Procedūros efektui pratęsti ir užfiksuoti namuose japonai (kol kas vieninteliai pasaulyje!) sugebėjo sukurti kosmetiką skysto aukso pagrindu „Skin Spice“. Odos prieskonių pavadinimą gavusi japonų kosmetikos linija su skystu auksu nustebino visus pasaulio kosmetologus, nes joje mokslininkams pavyko sujungti visas odos stangrumui, jaunystei ir grožiui būtinas priemones. Dėl „Skin Spice“ sudėtyje esančio skysto aukso, placentos ir itin retų Rytų medicinoje naudojamų augalinių ingredientų šios kosmetikos jauninamasis poveikis neturi analogų visame pasaulyje.

„Skin Spice“ kosmetikos priemonių pagrindas - 99,99 % jonizuotas skysto aukso vanduo „Aurum“. Japonų biochemikų atrastas ir tik jų taikomas aukso jonizacijos būdas leidžia auksą visiškai ištirpinti vandenyje. Molekulinė japonų išgaunamo skysto aukso sandara yra labai smulki, todėl nano dydžio aukso jonai prasiskverbia giliai į odą, stabdo senėjimo procesą ir naikina jo sukeltus padarinius (drėgmės netekimas, raukšlės, veido kontūrų ir odos elastingumo netekimas, sunkūs vokai ir t.t.).

„Skin Spice“ kosmetikos kūrėjai jos poveikį siekė prilyginti invaziniam auksinių siūlų įvedimui į paodį. Kuomet skysto aukso jonai patenka į odą, aplink juos pradeda formuotis kolageno kapsulė, kuri atkuria odoje sunykusį jungiamąjį audinį, todėl veidas atgauna prarastą ovalią formą, išryškėja jo kontūrai, oda pasikelia ir sustangrėja.

„Skin Spice“ kosmetika rekomenduojama:

• Veido ovalui, pasmakrei ir nukritusiems akių vokams koreguoti.
• Odos apimčiai paakių zonoje mažinti.
• Raukšlelių gyliui mažinti.
• Stangrumą, lygumą ir elastingumą praradusiai odai.
• Papilkėjusiai ir gyvybę praradusiai odai.
• Pigmentinių dėmių šalinimui.
• Odos imuniteto, kraujagyslių stiprinimui.

Odos priežiūros priemonės su skystu auksu tinka bet kuriam odos tipui - riebi oda tampa matinė, vientisa, o sausa oda kaipmat atgauna prarastą drėgmę ir švelnumą. Ypač ši kosmetika yra rekomenduojama jautriai odai, nes skystas auksas turi stiprų priešuždegiminį poveikį, šalina dermatito sukeltus padarinius. Taip pat nepakeičiama priemonė kovojant tiek su paviršinėmis, tiek su giliau odoje esančiomis pigmentinėmis dėmemis. „Skin Spice“ priemonės yra hipoalergiškos, savo sudėtyje neturi alkoholio, naftos produktų, kvapiklų ir dažiklių.

Antioksidacinės skysto aukso savybės yra 25 kartus stipresnės už vitamino C ir 50 kartų už jonizuotos platinos!

Procedūra „Aukso kaukė“:

Daugiau informacijos: www.beza.lt

Užsakymo nr.: PT_66258590

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis