Auksinės žavios prancūzės taisyklės

žavesio paslaptį bando įminti visas pasaulis. Apie jas kalba, rašo, jas mėgdžioja. Prancūzėms patinka toks dėmesys, bet jos niekada to nerodo.

GERAS TONAS

Susireikšminti ir atvirai mėgautis komplimentais – blogas tonas. Kaip ir bandyti tapti kažkuo, užuot likus savimi. Galime mėginti tapti žavios kaip prancūzės, bet jokiu būdu neturėtume išsiduoti, kad tai mums kainavo pastangų.

PAPRASTUMAS

Prancūzės gražios natūraliai. Ir taškas. Jos privers visus manyti, kad tokią odą turi nuo gimimo, o plaukus ištaršė vėjas. Spalva? Žinoma, tokia, kokią davė gamta. Na, gal šiek tiek pablukusi nuo saulės spindulių ir jūros vandens. Tobulas tokio paprastumo ir rafinuotumo pavyzdys – prancūziškas manikiūras. Prancūzė dievina ir brangina savo netobulumus – strazdanėles ant skruostų, nedidelį dantų nelygumą, vešlius antakius ar išraiškingą nosies formą.

„20-ies turite veidą, kurį jums davė gamta. 30-ies – kurį suformulavo gyvenimas, 50-ies – kurio nusipelnėte.“Coco Chanel

NATŪRALUMAS

Nėra nieko baisiau, nei atrodyti kaip lėlei. Todėl nepamatysite prancūzės visą veidą patepusios vienoda maskuojamąja pudra. Ji patapšnos maskuojamuoju kremu nosį ir tamsesnius paakius, brūkštelės biria pudra per kaktą ar smakrą – kad neblizgėtų, o skruostai tegu būna natūraliai raustelėję.

IŠVAIZDA

Prancūzėms labai rūpi, ką tepti ant odos. Joms nekyla abejonių, į ką reikėtų investuoti daugiau – veido ir kūno priežiūrą ar dekoratyvinę kosmetiką. Nenuostabu, kad daugiau nei du trečdaliai prancūzių odos priežiūros priemones perka vaistinėse, ir tol konsultuojasi su specialistais, kol randa tobulai joms tinkantį variantą.

AMŽIUS

Prancūzės neretai apibūdinamos kaip nenusakomo amžiaus, ir tai yra tiesa. Net ir būdamos 70-ies, jos taip žaviai flirtuoja su jaunesniais vyrais, kad jų amžių tiesiog pamiršti.

AR ŽINOTE, KAD...

... prancūzams priklauso šie garsūs kosmetikos prekių ženklai – „Institut Esthederm Paris“, „Laboratoires Filorga“, „La Roche-Posay“, „Eau Thermale Avène“, „Vichy“, „Uriage“,, „Bioderma“, „Ellamé Paris“, „Coup d“Eclat“, „Lierac“, „A-Derma“.


Užsakymo nr.: PT_70936968

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis