Aromatai pagal charakterį: kaip meilės dieną išsirinkti tinkamus kvepalus

Rožių ir vanilės ar apelsinų ir bergamočių – pasirinkusios tinkamą aromatą, šv. Valentino vakarą spinduliuokite gyvybingumą ir energiją, romantizmą ar drąsą ir nuotykių troškimą.

Atskleisti asmenybę padeda ne tik drabužiai, aksesuarai ir makiažas, bet ir aromatas, kuriuo save apgaubiate. Pastarasis dažnai nepelnytai pamirštamas. Kokį aromatą rinktis, norint pabrėžti išskirtines savo savybes ar atskleisti mylimajam slaptąją savo pusę, pataria „Mary Kay“ grožio ekspertė Jelena Liaudinienė.

„Kvepalai – neatskiriama kiekvienos moters stiliaus ir saviraiškos dalis. Jais galite savo asmenybę pabrėžti, jais galite savo asmenybę kurti. Norėdama spinduliuoti moteriškumą, stilių, eleganciją ar energiją ir pasitikėjimą, moteris turi labai atidžiai pasirinkti aromatą, kad jis derėtų su bendra stiliaus perteikiama žinute. Nuo to, kokią savo asmenybės savybę norite pabrėžti šventinės vakarienės su mylimuoju metu, priklauso ir pasirenkamas aromatas“, – sako J. Liaudinienė.

Gaivūs aromatai – „Aktyvioms“

Gaivius kvapus dažnai renkasi aktyvios, vietoje nenustygstančios moterys. Tokį gyvenimo būdą gyvenančioms moterims gaivūs aromatai suteikia dar daugiau polėkio, kai pradeda grasinti kasdienybės rutina. Gaiviems kvapams dažniausiai yra priskiriami citrusiniai aromatai: laimų, citrinų, greipfrutų ar apelsinų, turintys tonizuojančių savybių. Pasipurškusios jų ryte, tapsite žvalesnėmis, o dieną pradėsite su gera nuotaika.

Citrusinių vaisių aromatai puikiai tiks toms, kurios šv. Valentino dieną su mylimuoju švęs energingai, aktyviai. Jeigu jūsų laukia jauki romantiška vakarienė, jai rinkitės kitą aromatą.

Gėlių aromatai – „Romantikėms“

Vieni iš populiariausių aromatų – įvairių gėlių kvapai: rožių, jazminų, pakalnučių, apelsinmedžių, orchidėjų ir daug kitų. Gėlių aromatą siūloma rinktis tuomet, jeigu norite išryškinti savo romantiškąją pusę. Tačiau gėlių aromatų yra labai daug ir įvairių, todėl svarbu pasirinkti jums patinkantį. Populiariausias – rožių aromatas, kuris yra gana saldus. Jeigu norite kažko subtilesnio, rinkitės jazminų aromatą. Jazminų kvapas atsiskleidžia iš lėto, o saldumas nėra toks intensyvus kaip rožių.

Rytietiški aromatai – „Drąsioms“

Rytietiški, arba kitaip vadinami orientalistiniai, aromatai yra skirti drąsioms, pasitikinčioms savimi moterims. Rytietiški kvapai, tokie kaip cinamono, muskato, gintaro, vanilės, spinduliuoja natūralumu bei aromatine harmonija. Nepaisant to, pasirinkti rytietiškų motyvų turinčius kvepalus yra drąsu – šie aromatai yra labai nutolę nuo tradiciniais laikomų gėlių ar citrusinių vaisių kvapų. Tačiau „rytietiško dvelksmo“ bijoti tikrai nereikia – tai kažkas kitokio, kažkas subtilaus, kažkas išskirtinio.

Šv. Valentino dieną apgaubti save drąsiais rytietiškais kvapais rekomenduojama toms, kurios nori spinduliuoti pasitikėjimą savimi arba dar neradusioms savojo Valentino ir įsimylėjėlių dieną ketinančioms pramogauti su draugėmis.

Medžio aromatai – „Subtilioms“

Medžio aromatai moterų dažnai yra pamirštami, tačiau, pasirinkusios tinkamus aromatinio medžio natų turinčius kvepalus, išryškinsite savo moterišką subtilumą. Pušis, ąžuolas, sandalmedis, kedras – iš visų šių medžių yra išgaunami ekstraktai, kurių aromatą sunku apibūdinti. Galima jausti tiek gaivias, tiek saldžias natas, o po kurio laiko išryškėja net ir rytietiški motyvai. „Subtilūs“ – šis žodis geriausiai apibūdina medžio aromatus.

Šie aromatai apgaus tarsi paslapties šydas, todėl puikiai tiks toms, kurios užburtį mylimąjį nori savo moterišku paslaptingumu ir elegancija.

Prieš rinkdamosios kvepalus, gerai pagalvokite, ką norite atskleisti: savo asmenybę, o gal tik kažkurią jos pusę. Tai padės ne tik išsirinkti tinkamą aromatą, bet ir sukurti vieningą bei labai aiškų stilių.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis