Aktorės Diane Kruger grožio patarimai: mažiau yra daugiau

Diane Kruger (41 m.) yra viena tų žymių aktorių, kurios, atrodo, nesensta. Moteris žavi ne tik jaunatvišku stiliumi, bet ir visada švytinčia oda bei liekna, grakščia figūra. Kokia jos grožio paslaptis?

D. Kruger grožio pavydėti gali tiek dvidešimtmetės, tiek keturiasdešimtmetės. Ji visada atrodo nepriekaištingai, vis dėlto niekada nesudaro įspūdžio, lyg per daug stengtųsi. Aktorė geria kavą, organizmo valymą sultimis laiko kvailyste ir nekreipia dėmesio į vis atsirandančias sveiko gyvenimo būdo madas. „Nieko sau nedrauskite, bet tai darykite su saiku,“ – toks yra vienintelis jos patarimas, kurį ji davė skaitytojoms interviu su grožio temomis rašančio portalo coveteur.com metu. Ką ji daro, kad išliktų tokia jaunatviška?

RINKTIS LAIKO PATIKRINTAS GROŽIO PRIEMONES

Nors yra mados namų „Chanel“ veido odos priežiūros linijos veidas, D. Kruger nemėgsta eksperimentuoti su vis naujomis grožio priemonėmis. Jos oda jautri, lengvai suerzinama, todėl radusi sau tinkančią priemonę, moteris ją naudoja ilgą laiką. Ji netgi nesilanko pas kosmetologą! D. Kruger grožio rutina nėra sudėtinga: pirmiausiai veidą nuprausia švelniu prausikliu, tuomet nuvalo „Chanel“ toniku, galiausiai veido odą sudrėkina: žiemą tirštesniu, sunkesniu kremu, vasarą – kažkuo lengvesniu.

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on Jun 20, 2017 at 12:10pm PDT

NESINAUDOTI VIZAŽISTO PASLAUGOMIS

Nors D. Kruger gyvenime netrūksta filmų premjerų, oficialių renginių bei pristatymų, aktorė nesinaudoja vizažisto paslaugomis. „Man dažnai atlieka makiažą darbui ar fotosesijoms. Raudonojo kilimo pasirodymai – šis tas kito. Aš manau, kad ten mažiau yra daugiau“. Įkvėpimo makiažui bei šukuosenoms aktorė semiasi stebėdama mados pristatymus.

REGULIARIAI SPORTUOTI

Ankstyvoje jaunystėje D. Kruger šoko baletą, vėliau – pramoginius šokius. Tačiau įsisiūbavus modelio, o vėliau – ir aktorės karjerai, ji nustojo sportuoti. Treniruotes teko prisiminti prieš keletą metų, kuomet dėl vaidmens filme reikėjo priaugti svorio, kuris vėliau niekaip nekrito. „Viduje turiu poreikį konkuruoti, turbūt todėl taip pamėgau sportą. Dabar sportuoju keturis-penkis kartus per savaitę: einu į „Pilates“, „Xtend“, „Barre“ treniruotes,“ – pasakoja aktorė.

SVEIKAI GYVENTI, TAČIAU MĖGAUTIS MAISTU

Maistas aktorei yra ne tik vienas gyvenimo malonumų, bet ir hobis. „Man patinka eiti į turgų, kolekcijonuoju kulinarines knygas, taigi mėgstu išbandyti naujus, sudėtingus receptus,“ – pasakoja ji. D. Kruger gamina ne tik sau, bet ir draugams bei artimiesiems – netgi būna atsakinga už Padėkos dienos bei Kalėdų vakarienės ruošimą. „Kai pati ruoši maistą, pasitenkinimą suteikia vien žinojimas, kad valgai sveiką, namuose ruoštą maistą.“

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger) on May 24, 2017 at 7:29am PDT

RŪPINTIS SAVO POILSIU

Kai kurie žmonės puikiai jaučiasi nepriklausomai nuo jų miego trukmės. D. Kruger nėra vienas tų žmonių. „Geriausiai jaučiuosi tuomet, kai gaunu pakankamai miego. Jei miegu trumpiau, nei devynias valandas, būna blogai. Man svarbu skirti laiko poilsiui bei mėgstamai veiklai, kuri nėra susijusi su darbu,“ – pasakoja aktorė. D. Kruger mėgsta skirti dieną tik sau, tuomet ji atsisako kompanijos, mėgaujasi manikiūru bei pedikiūru, viena eina į kiną. Taip pat aktorei labai patinka tailandietiškas masažas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis