8 žingsniai, kaip tobulai padažyti blakstienas + naujausi tušai

Atrodo neįmanoma, kad blakstienų tušas suteiktų dar daugiau apimties. Visgi gamintojų pristatoma daugybė naujų blakstienų tušų ir kelios praktinės gudrybės padės išskleisti savo juodąsias vėduokles dar plačiau.

Blakstienų tušas – dar ne viskas. Yra kelios gudrybės, kad blakstienos atrodytų ilgos, tankios, nepriekaištingai padengtos tušu.

1.

Kaip ir galvos plaukus, blakstienas reikia drėkinti, nes jos taip pat gali (o dažnai taip ir nutinka) išsausėti. Tam tinka ir vazelinas.

2.

Nors blakstienų rietiklis atrodo ne pati reikalingiausia priemonė, iš tiesų tinkamai juo užriestos blakstienos jau yra pusė darbo. Joks blakstienų tušas negali sukurti tokio efekto. Jei atrodo, kad rytais neturite tam laiko, klystate: užriesti blakstienoms pakanka kelių sekundžių. O atrodo, kad net akys atsivėrė.

3.

Jei jūsų blakstienos retos ir silpnos, pabandykite blakstienų gruntą prieš tepdamos jas tušu – atrodys tankesnės, be to, tušas ilgiau laikysis.

4.

Nesistenkite pakabinti šepetėliu kuo daugiau tušo – priešingai, švelniai nuvalykite bet kokį perteklių. Taip užtikrinsite, kad ant blakstienų neliks jokių gumulėlių ir netolygumų.

5.

Neištraukinėkite šepetėlio iš tūbelės ir nekaišiokite jo atgal begalę kartų – taip tik greičiau išdžiovinsite tušą. Šepetėlį traukite švelniai sukamaisiais judesiais – taip ir reikiamą kiekį tušo „pasemsite“, ir priemonę tausosite.

6.

Dažydamos blakstienas, sukiokite šepetėlį – nudažysite net trumpiausias blakstienas kampučiuose.

7.

Geriausia blakstienas dažyti taip: pirmiausia – blakstienų pagrindą iš kairės į dešinę (nuo vidinio link išorinio akies kampo), tada – galus (kryptis – į viršų), geriausia – sukamaisiais judesiais.

8.

Šukuokite blakstienas. Po kiekvieno sluoksnio blakstienas iššukuokite specialiu šepetėliu – tuomet jos atrodys nesulipusios ir išsiskleis lyg vėduoklės.

Iš žurnalo „Moteris“ (kosmetikos platintojų) archyvo

O dabar laikas rinkti(s) naują blakstienų tušą. Beje, naujas blakstienų tušas galėtų būti puiki kalėdinė dovana – mamai, sesei, draugei...

Apimtį didinantis galiukas, tris kartus blakstienų vaizdą didinantis veidrodėlis, vizualiai 2 mm ilgesnės blakstienos, – tai tik kelios užuominos, ką gali naujieji blakstienų tušai.

Sesei

Kolekcijos „Le Rouge Collection No.1“ blakstienų tušas „Dimensions de Chanel Mascara“ („Chanel“) su keturių rūšių elastingu vašku ir nailono mikrodalelėmis kuria puikų balansą tarp apimties, ilgio ir riestumo. Lubinų ekstraktas maitina plaukelius. Ilgai išlieka, nenubėga

Pluoštinis blakstienų tušas „Lash Sculpting Fibre Mascara“ („Gosh“) su jūrų dumblių ekstraktu suteikia blakstienoms ypač juodą spalvą, vizualiai pailgina kiekvieną plaukelį maždaug 2 mm. Kuria itin natūralių, ilgų, atskirų ir žvilgančių blakstienų efektą

Itin juodas blakstienų tušas „Volume Reveal Ultra Black Mascara“ („Bourjois“) nesulipina blakstienų, šepetėlio šereliai pagauna net pačias trumpiausias. Su veidrodėliu, kuris padidina blakstienų vaizdą net 3 kartus


Mamai

Kolekcijos „Violet Garden“ blakstienų tušas „Mascara Vamp!“ („Pupa Milano“) įspūdingai storina ir suteikia intriguojamą spalvą.

Hercogienė Catherine blakstienas retkarčiais pagyvina mėlyna spalva. Šį sezoną kampučius galite brūkštelėti madinga violetine
Vida Press
Blakstienų tušas „False Lash Epic“ („Max Factor“) turi naują dirbtinių blakstienų įspūdį kuriantį teptuką su keturių rūšių šereliais ir apimtį didinančiu galiuku. Gerai iššukuoja blakstienas

Modelis Coco Rocha – „Max Factor“ tušų gerbėja
Vida Press

Blakstienų tušas „Mascara Supra Volume“ („Clarins“) kuria itin tankių blakstienų įspūdį. Smailėjanti šepetėlio forma padeda lengvai nudažyti net pačius trumpiausius plaukelius nuo vidinio iki išorinio akies kampučio.

Draugei





Blakstienų tušas „Water Proof Real Volume Mascara“ („Prestige“) tinka sportuojant, plaukiojant ar tiesiog norint, kad makiažas ilgai išsilaikytų
Blakstienų tušas „Scandaleyes Reloaded Mascara“ („Rimmel“) su kolagenu ir elastinu pastebimai padidina blakstienų apimtį

Supermodelis Cara Delevingne – naujojo „Rimmel“ tušo „Scandaleyes Reloaded Mascara“ ambasadorė
Vida Press

Stiprinamasis blakstienų tušas „Surpreyes“ („deBBY“) su nailono mikrosferomis veikia trejopai: suteikia apimties, ilgina ir užriečia. Be to, nesulipina blakstienų, tad galima tepti kelis kartus. Polipeptidai stiprina plaukelius. Trikampio formos šepetėlio šereliai puikiai užpildo tarpelius tarp blakstienų ir taip suteikia joms nepakartojamos apimties.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis