52 m. Pamela atrodo lyg 21-erių - kokia jos jaunystės paslaptis

52–ejų metų moteris Pamela Jacobs, gyvenanti Jungtinėje Karalystėje Lidso mieste, savo jaunatviška išvaizda stebina visus aplinkinius. Nors ji turi 21–erių metų sūnų Marley, būdama su juo viešumoje dažnai yra palaikoma ne mama, o jo mergina.

- Kremliaus mada – nuo Stalino iki Gorbačiovo. Kas itin mėgo importinius apatinius?
- Geros naujienos iš M. Douglaso ir C. Zeta-Jones
- Eksperimentas: kaip aš laikiausi populiariosios sulčių dietos ir kodėl to nebekartosiu
- Grožio problemos, apie kurias gėdijamės kalbėti
- Pyragas su vyšniomis

Pasakiusi savo amžių Pamela dažnai yra kaltinama melu, tačiau tai moters nežeidžia. Anaiptol – ji didžiuojasi savo išvaizda ir puoselėja ją kiekvieną dieną. Pagrindines jaunatviškos išvaizdos priežastis moteris įvardija sveiką mitybą ir kokoso aliejaus teikiamus privalumus. Šį aliejų Pamela naudoja kone visur – ruošdama maistą, gardinama juo kasdieninę kavą, naudoja kaip makiažo valiklį, maitina plaukus ir tepa kūną du kartus per dieną, taip apsaugodama odą nuo išsausėjimo. Šiuos įpročius moteris perėmė iš savo motinos, ji taip pat buvo didžiulė kokoso aliejaus gerbėja.

Puoselėdama savo grožį Pamela kiekvieną savaitę lankosi garinėse pirtyse. Lietuvoje jos labiau žinomos kaip turkiškos pirtys. Reguliarus lankymasis pirtyje normalizuoja sutrikusią medžiagų apykaitą, padeda atsikratyti antsvorio, jaunina ir gaivina kūną, gerina kraujotaką. Negana to, garinės pirties seansai itin padeda kovoti su celiulitu ir yra puiki odos priežiūros priemonė: išvalo odą, ji tampa standi ir švelni kaip šilkas – dėl to turkiškos pirtys yra itin rekomenduojamos moterims.

Pamela mena, kad jos giminės linija visais laikais buvo giriama dėl jaunatviškos išvaizdos, tad genai šiuo atveju tikrai padėjo moteriai džiaugtis nuostabia išvaizda. Jos šeima netgi įgavo pravardę – Pharrell. Ši kilo dėl garsaus atlikėjo Pharrell Williams itin jaunatviškos išvaizdos, kuria stebisi visas pasaulis. Sveika ir pilnavertiška mityba, reguliarus fizinis aktyvumas taip pat yra neatsiejami puikios išvaizdos komponentai. Kad apsaugotų veidą nuo raukšlių, Pamela saugo ją nuo saulės spindulių ir neišeina iš namų nepasitepus kremu nuo saulės.

Visgi, nepaisant visų gaunamų komplimentų, dėl savo jaunatviškos išvaizdos Pamelai teko patirti ir keletą nemalonių, kartais - kiek komiškų situacijų. Neseniai vienas iš jos sūnaus pažįstamų palaikė ją jo mergina. Tai buvo nemalonu ne tik jai, bet ir jos sūnui. Moteris nekreipia dėmesio į jaunus vyrus – Pamela tvirtina, kad jai patinka tik jos amžiaus vyrai, o į jaunesnius dairytis ji tiesiog neturi noro.

O prieš kelerius metus pirkdama autobuso bilietą ji buvo paprašyta parodyti savo studento pažymėjimą. Kai vairuotojas sužinojo jos tikrąjį amžių, susigėdo ir išraudo. Kitas incidentas įvyko poliklinikoje sveikatos apžiūros metu. Seselė nepatikėjo moters amžiumi, kol nepamatė jos medicininės kortelės – ji buvo beprotiškai nustebusi dėl Pamelos išvaizdos, ypač dėl to, jog moteris būdama tokio amžiaus vis dar turi puikią taliją.

Kitą mėnesį Pamelai Jacobs sukanka 53–eji, ir visgi moteris pripažįsta, jog pradeda jausti savo kūno senėjimo požymius. Vienas iš labiausiai juntamų – tai vis didėjantis nuovargio jausmas po dienos darbų. Nepaisant to, moteris džiaugiasi turėdama puikią išvaizdą. Nors ji toli gražu nelaiko savęs tobulybe, yra dėkinga genams ir savo ryžtui visą gyvenimą puoselėti puikią išvaizdą.

Žiūrėkite, kaip atrodo 52-ejų Pamela.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis