5 savybės, kurias turi atitikti tobulas blakstienų tušas

Kokios blakstienos madingos šį sezoną? Kokias jas norime matyti?

Turbūt visos moterys svajoja apie ilgas stulbinančias blakstienas. Ir turbūt todėl kai kurios moterys renkasi grožio salonuose klijuojamas blakstienas. Tačiau šis būdas brangus, be to, gali pakenkti blakstienoms, o geidžiamas rezultatas bus gana trumpalaikis.

Atlikus moterų apklausą išsiaiškinome, kokius reikalavimus blakstienų tušui kelia mūsų moterys.

1. Tušo šepetėlis turi tolygiai paskirstyti tušą ir nesulipinti blakstienų.

2. Tušas turi ilginti, tankinti ir storinti blakstienas.

3. Tušo konsistencija neturi būti per tiršta, kad nesušoktų į gumulėlius.

4. Tušas neturi dirginti paakių odos, nekelti alergijos.

5. Nenubėgtų ir netrupėtų - tušas turi būti kokybiškas.

„Naująjį blakstienų tušą gavau prieš pat išvažiuodama į komandiruotę. Surizikavau ir įsidėjau jį į lagaminą. Likau patenkinta 100% - akys vakare po susirinkimo, vakarienės, ir "after party" - atrodė įspūdingai. Dar svarbu - tušas yra geros konsistencijos (be burbuliukų), tolygiai padengia, prailgina ir užriečia blakstienas. Akys vizualiai atrodo didesnės, o blakstienos – storos ir ilgos“, - pasakoja 33 metų Jurgita iš Vilniaus.

O štai ką sako Živilė (27 m.): „Man patiko naujas lenktas šepetėlis, kuriuo lengva dažyti tiek viršutines, tiek apatines blakstienas. Nerimavau, kad šis tušas gali dirginti mano itin jautrias akis - dauguma tušų dėl šios priežasties man netinka ir tenka juos atiduoti sesėms. Tačiau šis tušas man tikrai tinka, negraužia, nedirgina akių. Tušas gerai laikosi, neištepa odos aplink akis“.

Visa tai - apie naująjį „Maybelline New York“ blakstienų tušą „Lash Sensational“.

Tai sensacingas blakstienų tušas inovatyviu lenktu šepetėliu, padėsiantis pasiekti įspūdingų rezultatų: lyg vėduoklė maksimaliai išskleistų 100% blakstienų.

Pasiruošk atrasti blakstienas, kokių niekada neįtarei turėjusi.

Revoliucinis šepetėlis su šešių tipų šereliais padengia jas tušu. Vidiniai mikrošereliai pasiekia net ir smulkiausias blakstienas, o išoriniai šereliai tušu padengia ilgesnes, storesnes blakstienas bei jas atskiria.

Dėl akies kontūrą atkartojančios lenktos šepetėlio formos blakstienos nuo vidinio iki išorinio akies kampučio išskleidžiamos taip, kad kiekviena blakstiena būtų maksimaliai pastebima.

Lengvos, kone besvorės tekstūros, kurios sudėtyje nėra didelio kiekio vaško, tušu padengtos blakstienos atrodo gaivios, lygios, bet ne apsunkintos ar šiurkščios.

Patarimai, padėsiantys turėti išsvajotas bakstienas:

* Išryškinkite kampučiuose augančias blakstienas, tada Jūsų akys taps išties įspūdingos.

* Dažydama viršutines blakstienas, plačiai atsimerkite, smakrą kilstelėkite į viršų, o teptuką priglauskite prie pat blakstienų šaknų ir braukite per visą jų ilgį – taip nudažysite geriausiai. Jei teptuku negalite pasiekti blakstienų šaknų, šiek tiek jas padažykite minkštu juodu akių pieštuku.

* Prieš dažydami apatines blakstienas, leiskite tušui ant viršutinių blakstienų gerai išdžiūti – taip išvengsite "tepliojimų" ant vokų. Apatines blakstienas dažykite žiūrėdamos į viršų ir braukite nuo šaknų žemyn.

* Jei norisi "sodresnių" blakstienų, tepkite kelis tušo sluoksnius. Vos išdžiūna vienas sluoksnis, tepkite kitą.

* Norinčioms riestų blakstienų patariama rinktis lenktą šepetėlį. Jo vidine puse, braukiant nuo šaknų ir šiek tiek užlaikant ties galiukais, puikiai užriesite blakstienas. Atrodysite lyg ką tik iš grožio salono.

* Nors juodas blakstienų tušas neabejotinai populiariausias, vyresnėms moterims labiau tiks juodai rudas arba rudas, nes su amžiumi kinta odos atspalvis.

Pažiūrėkite video:

Užsakymo nr.: PT_67429172

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis