5 makiažo meistrų patarimai, į kuriuos turėtų įsiklausyti kiekviena moteris

Garsiausi pasaulio vizažistai ir grožio meistrai dalijasi savo patirtimi. Į kai kuriuos jų makiažo patarimus verta atkreipti dėmesį!

1.

Visos esame girdėjusios patarimą makiažo pagrindą sumaišyti su drėkinamuoju kremu ir juo tepti veidą – spalva atrodys natūralesnė, o makiažas ne per ryškus. O štai žvaigždžių dermatologas daktaras Davidas Colbertas turi kitą pasiūlymą – jis pataria į makiažo pagrindą įmaišyti ne kremo, o porą lašų arganų aliejaus.

Dr. Davidas Colbertas su Gretchen Mol
Vida Press

Tokiu „pagerintu“ makiažo pagrindu padengta oda atrodys labiau švytinti, natūraliai spindės ir dargi puikiai atrodys nuotraukose (nes gražiai atspindi šviesą)!

Aktorė Emily Blunt
Vida Press

2.

Kad makiažas atrodytų kuo natūralesnis, pagyvinkite jį skaistalais. Tačiau užtepti netinkamai, jie rizikuoja dar labiau apsunkinti veidą. Ką daryti? Makiažo meistrės Pat McGrath patarimas: kosmetine servetėle ties skruostais pavalykite veidą, tada tepkite skaistalus – jie neatrodys per ryškūs, bus natūralūs.

Pat McGrath (dešinėje) su modeliu, stiliaus ikona Alexa Chung
Vida Press

3.

Makiažo meistrė Gucci Westman tikina, kad rožiniai skaistalai su aukso spalvos priemaiša tinka absoliučiai kiekvienai moteriai. Ji pataria juos netgi įmaišyti į dieninį kremą ir patepti skruostus.

Gucci Westman (kairėje)
Vida Press nuotr.

4.

Šiuolaikinių moterų problema – tamsūs paakiai. Nuo jų oda atrodo pavargusi. Kaip juos tinkamai užmaskuoti, pataria kompanijos „Bobbi Brown“ įkūrėja Bobbi Brown: pirmiausia patepkite paakių sritį greit įsigeriančiu paakių kremu ar serumu (jis padės priemonėms greičiau įsigerti į odą), violetinius ir žalius atspalvius padės užmaskuoti korektorius, ant viršaus tepkite maskuoklį – jį rinkitės vienu dviem tonais šviesesnį už jūsų makiažo pagrindą. Užtvirtinkite gelsvo atspalvio biria pudra.

Bobbi Brown
Vida Press

5.

Kaip taisyklingai tepti blakstienų tušą, kad jis neapsunkintų blakstienų? „Chanel“ vizažistė Kara Yoshimoto Bua pirmiausia pataria atkreipti dėmesį į tušo galiojimo laiką: idealiausias tušas būna pirmąjį mėnesį nuo naudojimo, kuo senesnis – tuo sudėtingiau jį naudoti, ilgainiui priemonė ima trupėti, lipina blakstienas, sušoka į gumulėlius.

Aktorė Rooney Mara
Vida Press

Tušą ji pataria tepti ne visai tolygiais, nutrūkstamais judesiais, pradedant nuo blakstienų pagrindo (kuo arčiau šaknų), braukiant link galiukų – visas „svoris“ turi susitelkti į blakstienų pagrindą, ne galus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis