5 gražiausios garsenybių šukuosenos ir makiažas

Apžvelkime gražiausią garsenybių makiažą ir šukuosenas. Į „Elle“ penketuką pateko Margot Robbie, Rihanna, Olivia Wilde, Anne Hathaway ir Camilla Belle.

Skaitomiausi straipsniai:
- I. Gelminauskienė: viskas, ko reikia moters spintai
- A. Gadžijevas: studijų nesu baigęs, virėju tapau išėjęs gyvenimo universitetą
- Kaip ištraukti sūnų iš religinės bendruomenės gniaužtų? Atsako psichologas
- Kristina Brazauskienė tiki: jos vyrą buvo galima išgelbėti
- Pyragas „Zebriukas“

Margot Robbie

Vida Press

Filmo „Volstrito vilkas“ žvaigždė M. Robbie galiausiai vėl tapo blondine. Ji atrodo tarsi angelas ir tuo pačiu neįmanoma nuslėpti jos seksualumo. Pastarąjį kartą ji pasirinko baltą suknelę su didele iškirpte, susipynė kasas, paryškino blakstienas tušu, skruostus – skaistalais, lūpas – blizgesiu. Paprasta ir elegantiška.

Camilla Belle

Vida Press

Charakteringiausiu jos veido bruožu laikomi antakiai, juos ji visada paryškina. Koralų spalvos suknelė, natūralus makiažas, natūralios spalvos lūpų dažai, sukelti plaukai – harmoninga, subtilu.

Anne Hathaway

Vida Press

Ji renkasi lakonišką makiažą ir šukuosenas. Nusikirpusi plaukus nustojo darytis įmantrias šukuosenas. Lengvos, natūralios bangos, kuklus makiažas – akių tušas, pieštukas, rožiniai lūpų dažai, balta suknelė nuogais pečiais – puikiai tiko spaudos konferencijai, skirtai jos naujam filmui.

Olivia Wilde

Vida Press

Olivia mėgsta dailų makiažą ir šukuosenas. Nerūpestingos garbanos suderintos su pilkais akių šešėliais ir persikinio atspalvio lūpų dažais atrodo dailiai ir labai seksualiai.

Rihanna

Vida Press

Rihannos makiažas ir šukuosena atrodo nepriekaištingai. Tankios blakstienos, padažytos juodu tušu, persikiniai ir perlamutriniai vokų šešėliai, ryškiai oranžiniai lūpų dažai, į kasą surišti plaukai atrodo iš tiesų stilingai.

Sužinokite portalo naujienas pirmieji ir skaitykite žurnalą "Moteris"! Trims portalo skaitytojams, užpildžiusiems anketą, dovanosime 3 mėn. žurnalo "Moteris" prenumeratą.


Skaitykite Moteris.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis