4 vaikų mama Jurgita (39 m.) apie pokyčius: tai man padėjo geriau save pažinti

Pristatome dvyliktąją, paskutiniąją pokyčių projekto „Pasikeitimai su Bogomolov’ Image School“ laimėtoją Jurgitą (39 m.).

Jurgita - 39-ių metų kaunietė, turinti daugiau nei dešimties metų patirtį įmonių finansų valdymo ir kontrolės srityje. Šiuo metu studijuoja vaikų psichologiją. Vedybinis gyvenimas siekia beveik dvidešimt metų. Ji yra keturių vaikų mama, mėgsta daug keliauti, skaityti knygas, domisi mada ir istorija. Jurgitos spintoje vyrauja dalykinis stilius, tačiau trūksta laisvalaikio stiliaus drabužių.

Organizatorių nuotr.

Moterį į šį projektą atvedė smalsumas ir pozityvumas. Jurgitos motyvacija įvaizdžio pasikeitimui yra noras nudžiuginti save, atrasti įdomesnį, savitesnį aprangos stilių.

Šukuosena

Plaukai nudažyti vario spalva, pereinančia į šviesesnę, šiltesnę. Panaudotos šiltos, sodrios spalvos suteikia energingumo pojūtį. Po plaukų dažymo atlikta plaukų drėkinimo procedūra, kuri suteikia plaukams drėgmės ir natūralaus blizgesio.

Organizatorių nuotr.

Jurgitai pritaikytas gradacinis kirpimas, taip siekiama paryškinti veido formą. Plaukų ilgis pasiriktas norint atskleisti kaklo grakštumą. Plaukų linija ilgėja link veido, tai suteikia modeliui laisvumo, kūrybiškumo bei paslaptingumo.

Makiažas

Veido odai parinktas natūralios spalvos toninis kremas. Antakiai koreguoti, padažyti tamsiai ruda spalva. Didelės ovalios akys akcentuojamos šviesiomis spalvomis, blakstienas padažant tamsiai pilkos spalvos tušu. Sodraus pigmento iš prigimties turinčioms lūpoms suteiktas artimas natūralus atspalvis. Šiltu tonu modeliuojami skruostikauliai. Makiažas klientei suteikia švelnumo ir moteriškumo.

Organizatorių nuotr.

JURGITOS ATSILIEPIMAS

„Kadangi šiuo metu studijuoju psichologiją, šis projektas buvo vertingas ne tik dėl išorinių pokyčių, bet ir dėl geresnio savęs pažinimo. Turėjau galimybę stebėti save, kiek lanksčiai priimu pokyčius, kiek išvaizdos pokyčiai daro įtakos savijautai, kiek pasitikiu specialistais, kaip jaučiuosi prieš fotoobjektyvą. Esu dėkinga stilistėms už praplėstą man patinkančių mėlynų, pastelinių ir baltų spalvų drabužių gamą. Sulaukiu daug komplimentų vilkėdama bordo, gilios žalios ar garstyčių spalvos aprangą. Juk drabužiai, jų spalvos yra viena iš saviraiškos formų, atspindinčių asmenybę, taip pat ir galimas energijos resursas ypač apniukusiomis dienomis.

Organizatorių nuotr.

Artimieji ir draugės pastebėjo ryškesnę ir žaismingesnę plaukų spalvą, kuri labiau išryškino veido bruožus.

Stebėdama šį pokyčių projektą, suvokiau, koks sudėtingas stilistų darbas. Kiek svarbu jiems pažinti ne tik kliento išorines savybes, bet ir jo lūkesčius, charakterio bruožus, gyvenimo būdą tam, kad padėtų susikurti harmoningą, asmenybę atskleidžiantį stilių. Patirtis projekte nepakeitė mano stiliaus kardinaliai, tačiau įnešė daugiau spalvų, elegantiškesnių drabužių derinių, suteikė žinių, kaip formuoti spintą, kad drabužiai tarpusavyje derėtų. Visa tai kasdieniniam gyvenimui suteikė dar daugiau smagumo, žaismingumo ir grožio. O to nebūna per daug!“

Garderobas

Drabužiai parinkti pagal klientės pageidavimus - laisvalaikiui ir neoficialiems renginiams. Asociatyviniam įvaizdžiui panaudota „Michael Kors“ 2017 m. resort kolekcijos idėjos. Siekiama, kad garderobas atspindėtų paskutines mados tendencijas. Komplektuose vyrauja šiltos spalvos.

Organizatorių nuotr.

1 komplektas

Komplektą sudaro smulkiai languoti, kelių rusvų atspalvių kiulotai, liemenė, bordo marškiniai, melanžinis bordo paltas, ilgaauliai batai, bordo rankinė ir saulės akiniai. Paltas – tiesaus silueto, užsegamas viena saga. Liemenė – prigludusi su įleidžiamomis kišenėmis. Kiulotai suteikia šiuolaikiškumo, saulės akiniai –­ stilingumo, paslaptingumo. Bordo marškiniai įleisti į kiulotus, siekiant figūrai vientisumo, aukštakulniai batai pailgina kojas. Komplektas skirtas vykti į neoficialius renginius.

Organizatorių nuotr.

Languota liemenė – Mango, 29.99 €
Languotos kelnės – Mango, 49.99 €
Melanžinis bordo paltas – Bershka, 35.99 €
Ilgaauliai batai – Danija, 349.00 €
Bordo rankinė – Zara,19.95 €
Saulės akiniai – Pilies Optika, 279.00 €

2 komplektas

Sluoksniai - bordo švarkas, žalias džemperis, balti marškiniai. Smulkaus rašto klostuotas sijonas suteikia energijos bei dinamiškumo. Pagrindinis akcentas – vyraujanti bordo spalva. Komplektą užbaigia ilgaauliai batai, bordo rankinė ir vėrinys.

Organizatorių nuotr.

Bordo švarkas – Mango, 69.99 €
Klostuotas sijonas – Zara, 49.95 €
Žalias džemperis – Zara, 19.95 €
Ilgaauliai batai – Danija, 349.00 €
Bordo rankinė – Zara,19.95 €
Vėrinys – Ivo Nikkolo, 79.50 €

3 komplektas

Moteriškumu alsuojantis derinys: žalios spalvos smulkaus rašto, romantinio stiliaus suknelė, stabilumo suteikia švarkas, odinis diržas paryškina liemenį. Puošnumo suteikia rubino auskarai bei žiedai su bordo ir geltonos spalvos akmenimis. Midi suknelės ilgis ir gofruota suknelės apatinė dalis atspindi 2017 m. madą.

Organizatorių nuotr.

Žalia suknelė – City, 259.00 €
Bordo švarkas – Mango, 69.99 €
Ilgaauliai batai – Danija, 349.00 €

4 komplektas

Pasirinktame komplekte puikiai dera mėlynos cigaretės formos patrumpintos kelnės ir gelsvos spalvos palaidinė. Liemeniui išryškinti pasirinktas bordo spalvos, odinis diržas. Melanžinis, tamsiai vyšninės spalvos paltas derinamas su vyšninės spalvos, zomšiniai batais.
Šis komplektas atskleidžia moters kūrybiškumą, žaismingumą, drąsumą, o akiniai nuo saulės suteikia paslaptingumo.

Organizatorių nuotr.

Mėlynos kelnės – A&J, 110.00 €
Melanžinis bordo paltas – Bershka, 35.99 €
Gelsvos spalvos palaidinė - stilisto nuosavybė
Vyšninės spalvos, zomšiniai batai – Alikante, 170.00 €
Saulės akiniai – Pilies Optika, 279.00 €

5 komplektas

Derinys puikiai tinkantis laisvalaikiui, jį sudaro mėlynos cigaretės formos patrumpintos kelnės, megztas, kelių spalvų juostuotas džemperis bei gelsvos spalvos palaidinė. Pasirinktas derinys išryškina figūrą, o spalvų deriniai atskleidžia Jurgitos pozityvumą. Komplektą papildo bordo spalvos zomšiniai batai, rankinė ir saulės akiniai.

Organizatorių nuotr.

Mėlynos kelnės – A&J, 110.00 €
Juostuotas džemperis – Bershka, 19.99 €
Gelsvos spalvos palaidinė - stilisto nuosavybė
Bordo zomšiniai batai – Alikante, 170.00 €
Saulės akiniai – Pilies Optika, 279.00 €
Bordo rankinė – Zara,19.95 €

Organizatorių nuotr.

Įvaizdžio dizainas: Rūta Urbelienė, Edita Birgiolienė ("Bogomolov’ Image School Lithuania", Kaunas)
Šukuosena: Edita Birgiolienė (salonas ʺAtidė", Kaunas)
Makiažas: Daiva Jurevičienė (salonas "Beauty Lab Junora", Kaunas)
Foto: Monika Požerskytė (studija "Pix", Vilnius)
Darbo vadovė: Evita Ormane (Ryga)
Projekto partneris: PC "Akropolis" (Kaunas)


Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis