10 geriausių Kanų įvaizdžių: ko verta iš jų pasimokyti?

Šios moterys labiausiai sužibėjo šių metų Kanų kino festivalyje. Kuo jos patraukė dėmesį? Garsių moterų triukais galite pasinaudoti ir jūs!

Skaitomiausi šių dienų straipsniai:
- Geriausias visų laikų pratimas norintiems atsikratyti antsvorio
- A. Sabonis. Piršlybų nebuvo, sužadėtuvių žiedą Ingrida rado ant klozeto dangčio
- Savaitės ikona. M. Linkytė: „eurovizinis“ įvaizdis mums patiko, deja
- Ar tikrai vyrams reikia tik sekso?
- Vištienos kepsnys su sūriu ir pomidorais

Kendall Jenner


Ši mergina garsi ne tik tuo, kad yra Kim Kardashian sesuo – ji trokštamas dizainerių ir mados namų modelis. Kanuose ši mergina pademonstravo ne tik vieną populiariausių šio sezono šukuosenų – kuodelį, bet ir apskritai atsipalaidavusios merginos įvaizdį. Stilius, tarsi būtumėte ką tik pakilusi nuo gulto, vis dar labai madingas.

Ne paskutinis vaidmuo tenka ir itin madingam šį sezoną įvaizdžiui. Ir, žinoma, ryškioms lūpoms.

Kendall Jenner
Vida Press

Lara Stone


Modelis Kanuose virpino orą 10 dešimtmečio stiliaus makiažu (rausvai violetinėmis lūpomis) ir šukuosena – sutaršytu kuodeliu.
Lara Stone
Vida Press
Vida Press

Karlie Kloss


Supermodelių oda dažniausiai visada švyti, vis dėlto Karlie Kloss švytėjo ir iš vidaus, ir iš išorės. Jos paslaptis? Tobulai skaistalais išryškinti skruostikauliai, kuriantys vasarišką įvaizdį. Ir – vėlgi – ryškios lūpos bei tobulai veidą įrėminantys ne per ryškūs antakiai.
Karlie Kloss
Vida Press

Doutzen Kroes


Dar vienas vasariško įvaizdžio pavyzdys, tik D. Kroes pasirinko sodrios rožių spalvos lūpdažį ir kreminius skaistalus, taip sukurdama gaivų įvaizdį. Modelis taip pat demonstruoja, kaip puikiai galima paryškinti akis juodu kontūrų pieštuku, neliečiant apatinio voko. Taip neatrodote pernelyg dramatiškai, akis gražiai įrėminama, o į viršų užriesti linijos galiukai optiškai kilsteli akis – atrodote gyvybingesnė ir žvalesnė, lyg po gerų atostogų Rivjeroje.
Doutzen kroes
Vida Press

Atkreipkite dėmesį ir į gražuolės plaukus: tokią nerūpestingą šukuoseną nesunkiai pasidarysite ir pati: drėgnus plaukus įtrinkite plaukų putomis, susukite sruogas, padžiovinkite po vėsia džiovintuvo srove (arba palikite išdžiūti natūraliai) ir susekite. Verta pasinaudoti D. Kroes idėja ir susegti po dvigubą sruogą – atrodysite žaismingai vasariška.

Vida Press

Pagyrų pelnė ir D. Kroes šlapių plaukų efektą kurianti šukuosena: gražuolė plaukų želė išteptus plaukus sušukavo į viršų ir supurškė plaukų laku. Kiekviena galite atrodyti tarsi ką tik iš paplūdimio. Tai – madinga tendencija!

Vida Press

Cara Delevingne


Taip, jos antakiai vis dar populiarumo viršūnėje, tačiau šį kartą ne apie juos. Supermodelis C. Delevingne demonstruoja, koks turėtų būti vakarinis klubinėtojos įvaizdis. Tokios garbanos dabar valdo naktinius klubus.
Cara Delevingne
Vida Press

Mums taip pat labai patinka Caros idėja nešioti pakabutį ant nugaros ir elegantiškas vakarinis kuodas.

Vida Press

Emily Blunt


Aktorė ir jauna mamytė gerokai pasišviesino plaukus ir tapo vasarinio dieninio įvaizdžio ikona. Verta imti pavyzdį ir rinktis tokias pat natūraliai atrodančias garbanas, natūralų perregimą makiažo pagrindą ir, žinoma, aguonų raudonumo lūpas.
Emily Blunt
Vida Press

Sienna Miller


Vienas dramatiškiausių šių metų Kanų įvaizdžių. Tačiau... labai populiarus. Kitą sezoną būtent gotikinės tamsios slyvų spalvos lūpos bus pačios madingiausios.
Sienna Miller
Vida Press

Kaselės ir pynės taip pat niekur nesitraukia. O aktorės S. Miller šukuoseną nesunku atkartoti, jei tik mokate pinti klasikinę prancūzišką kasą (tą pačią seną gerą „eglutę“).

Lea Seydoux


Štai taip atrodo tipiška prancūzė. Lea atsainiai suregztas prancūziškas kuodelis, pasirodo, yra madingiausia ir trokštamiausia šio sezono nuotakų šukuosena!
Lea Seydoux
Vida Press
Vida Press

Charlize Theron


Aktorė atrodė Kanuose lyg tikra Holivudo karalienė. Žinoma, daug lemia Ch. Theron asmenybė, laikysena, stotas, įspūdinga „Christian Dior Couture“ suknia, deimantai, tačiau rankas prikišo ir aktorės plaukų stilistas Enzo Angileri. Jis norėjo sukurti įsimintiną glamūrinį kino žvaigždės įvaizdį, vertą Rivjeros raudonojo kilimo, ir jam pavyko – S formos retro stiliaus sruoga buvo kaip tik tas akcentas.
Charlize Theron
Vida Press

Dieną plaukus surišusi į paprastą uodegėlę Ch. Theron taip pat atrodė elegantiška. Ko gero, tai lengviausiai „įgyvendinama“ žvaigždžių verta šukuoseną šį sezoną...

Vida Press

Julianne Moore


Dramatiškai paryškintos lūpos ir akys bei porcelianinė aktorės Julianne Moore oda – šios moters arkliukas. O dar – per vidurį perskirti glotniai sušukuoti plaukai. Visai kitaip ji būtų atrodžiusi plaukus, tarkim, sukėlusi į kuodelį.
Julianne Moore
Vida Press

Tik pažvelkite, kokia ji puiki su natūraliu makiažu, tik išdžiovinusi plaukus ir perskyrusi juos šone!

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis