Veiksmingiausi būdai sudrėkinti išsausėjusią odą (+geriausi drėkinantys kremų komponentai)

Drėgmės prisotinta oda atrodo stangri, jaunatviška, skaisti. Štai keli patarimai, kaip ją iš pagrindų sudrėkinti ir dar šis tas apie veiksmingiausią hialurono rūgšties komponentą, kitus drėkiklius ir naujausias tendencijas!

Vanduo – gyvenimo pagrindas, taigi nieko stebėtino, kad ir grožiui jo svarba yra didžiulė. Norint turėti stangrią, jaunatvišką, sveiką ir spindinčią odą, subalansuotas drėgmės lygis – tikras šventasis gralis. Geriausia yra tai, kad norint turėti pavyzdinę odą, jums nereikės pilnos spintelės grožio pagalbininkų. Žemiau skaitykite apie maksimalų odos drėkinimą, veiksmingus komponentus, naujas produktų formules ir naujoviškus metodus.

Vanduo reikalingas tiek odai, tiek visam organizmui

Vanduo būtinas, kad organizmas būtų sveikas ir tinkamai funkcionuotų. Nieko stebėtino, juk 50–70 proc. mūsų kūno – įskaitant ir odą – sudaro vanduo. Jis ne tik skatina medžiagų apykaitą, bet ir šalina toksinus. Vanduo perneša į odą vitaminus, pamaitina odos audinį, skatina nuolatinį ląstelių atsinaujinimą, o tai didina elastingumą ir stiprina odos tekstūrą. Dėl kasdienio aplinkos poveikio ir išorinių agresorių kūnas ir oda kasdien praranda 20 procentų drėgmės. Kai organizmui nepakanka vandens gyvybinėms funkcijoms, prasideda dehidratacija, oda išsausėja, atsiranda raukšlelių. Laimė, daugybė veiksmingų priemonių padės to išvengti. Visų pirma, gerkite užtektinai vandens, žolelių arbatos ar nesaldintų sulčių – reikėtų išgerti nuo 2 iki 3 litrų per dieną. Taip pat yra daug puikių grožio pagalbininkų, kurie padės išsaugoti pridrėkintą, stangrią, gaiviai atrodančią ir švytinčią odą.

Gamintojo archyvas

Nauja iš Azijos atkeliavusi tendencija – kosmetinis vanduo

Visos naujos odos priežiūros tendencijos atkeliauja iš Azijos. Šį kartą tai – priemonė, kuri žada maksimalų, gilų, odos drėkinimą. Kosmetiniame skystyje yra didelis kiekis vandens, todėl ši nauja grožio priemonė veiksmingiau susigeria į giluminius odos sluoksnius. Šia technologija praturtinti ir suskystinti ne tik tonikai ar dulksnos, bet ir kremai, serumai.

Veiksmingiausias drėkinamasis kosmetikos komponentas – hialurono rūgštis

Odos priežiūrai hialurono rūgštis yra veiksmingas ginklas. Šis ingredientas naudojamas dažniausiai, nes bet kokio amžiaus odai suteikia sveiką, gaivią, jaunatvišką išvaizdą.

Hialurono rūgštis – tai medžiaga, kuri natūraliai gaminasi mūsų organizme. Hialuronas suteikia odos ląstelėms struktūrą, tai nuostabus komponentas, juk vandenyje jis gali išlaikyti 1 000 kartų už save didesnį svorį. Bėgant metams natūrali hialurono rūgšties gamyba organizme mažėja, todėl oda tampa sausesnė, praranda stangrumą. Į grožio produktus dedama įvairių hialurono rūgšties rūšių. Jos gali būti sudarytos iš įvairaus dydžio molekulių, todėl įsiskverbia į skirtingus odos sluoksnius (vienos – į paviršinius, kitos patenka į gilius odos sluoksnius).

Hialurono rūgštys turi daugybę privalumų. Visų pirma, jos lygina negilias raukšleles, kurių atsiranda pasausėjus odai. Užtepus serumo ar kremo su hialurono rūgštimi, oda jaučiasi ir atrodo gaiviau. Be to, hialurono rūgštis skatina fibroblastų gamybą, todėl oda tampa stangresnė, tvirtesnė. Užtektinai drėgmės turinti oda geriau atlieka apsauginę funkciją. Būtent dėl hialurono rūgšties ji darosi atsparesnė laisviesiems radikalams ir aplinkos poveikiui. Na ir kuo daugiau odoje drėgmės, tuo veiksmingiau vyksta aprūpinimas naudingomis medžiagomis, oda atsinaujina, pagerėja jos tekstūra.

Yra ne tik hialurono rūgštis, bet ir daugiau nuostabių drėkinamųjų priemonių:

GLICERINAS. Dar viena organizmo gaminama medžiaga, garsėjanti drėkinamuoju, vandenį sulaikančiu poveikiu. Glicerinas puikiai tinka visiems odos tipams, todėl jo dedama į veido ir kūno priežiūros priemones. Jis skatina ląstelių atsinaujinimą, tad yra dažnas senėjimą stabdančių kremų komponentas.

KERAMIDAI daugiausia gaminasi raginiame epidermio sluoksnyje, saugo natūralų barjerą, neleidžia pasišalinti drėgmei. Būtent todėl jie saugo odą nuo bakterijų, aplinkos teršalų, išlaiko ją švelnią ir stangrią.

TERMINIS VANDUO iš kalnų veiksmingai ramina odą, tai ypač juntama, jei oda sudirgusi. Terminis vanduo ne tik drėkina – jame gausu mineralų ir antioksidantų, kurie maitina ir švelnina odą.

LEDYNŲ VANDUO ilgai keliavo giliais lavos sluoksniais žemyn, todėl jame prisikaupė mineralų iš vulkaninių uolienų. Kadangi ilgai keliauja kalnais, ledynų vanduo yra ypač švari ir švelni odos priežiūros priemonė. Jame esantys mineralai subalansuoja odos pH, gydo uždegimus, ramina jautrią odą.

Itin išsausėjusiai odai – hidrogelinės ir guminės kaukės

Dabar jau galima įsigyti ne tik įprastų kremo konsistencijos ar nulupamų veido kaukių. Nauja tendencija grožio srityje – guminės ir hidrogelinės kaukės, atkeliavusios iš Korėjos. Šios gelio konsistencijos kaukės sudaro barjerą, po kuriuo vertingi ingredientai susigeria į odą. Be to, kaukė geriau nei kitos priemonės sulaiko drėgmę, neleidžia jai (ir kitiems vertingiems komponentams) išgaruoti.

Gamintojo archyvas

Hidrogelines kaukės yra gana plonos, panašios į nulupamas kaukes, jos laikomos apie 10 min. Guminės kaukės kiek storesnės, su jomis reikia pabūti 30–40 min. Užtat po tokios kaukės atrodysite lyg iš grožio salono – oda bus lygi, glotni, užtektinai pridrėkinta.

Pats metas aprūpinti odą drėgme – ji atsidėkos gražia, sveika išvaizda ir spindesiu!

Užsakymo nr.: PT_75878895

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis