Naujausios priemonės, kurios transformuos ne tik jūsų odą, bet ir grožio rutiną

Jūsų grožio produktų lentyna pilna puikių serumų ir kokybiškų kremų, tačiau rezultatas vis vien nedžiugina? Tuomet vertėtų pasikliauti naujausiomis technologijomis ir savo grožio rutiną papildyti efektyviai grožį puoselėjančiomis priemonėmis.

Grožio srities profesionalai vis labiau domisi naujoviškais prietaisais, skirtais masažuoti veidą ar užtepti makiažo priemones. Šios jų pritarimo jau sulaukusios naujovės pavers grožio ritualus smagesniais, įdomesniais ir veiksmingesniais. Įdomu? Nesijaudinkite, nereikės studijuoti fizikos, norint suprasti, kaip naudotis naujais prietaisais. Jūsų dėmesiui – grožio prietaisų naudojimo instrukcija. Ar esate nusiteikusios būti dar gražesnės?


Gamintojo archyvas

Tikslas – tobula veido oda. Į pagalbą pasitelkite naujausius prietaisus

Savo odos priežiūrą perkelkite į kitą lygį. Tam neprireiks įspūdingų produktų tekstūrų ir komponentų, tinkamai paruošti odą ir efektyviai ją padengti priežiūros produktais padės naujausios technologijos.

Pamirškite maišelius po akimis

Sukurta naujoviškų masažo prietaisų, skirtų jautriai paakių odai. Jie per kelias sekundes suaktyvina kraujotaką ir paskaistina veidą. Masažuokliai veikia kaip masažas pirštų galiukais, švelniai stimuliuodami limfmazgius – švelnus pulsavimas ramina sudirgusią odą, skatina kolageno ir elastino gamybą. O po masažo oda kur kas geriau sugers tepamas priežiūros priemones.

Suteikite odai energijos

Visos tai išbandžiusios moterys žino, kad elektriniai šepetėliai puikiai valo veido odą. Specialistai sukūrė dar modernesnių priemonių – specialių masažinių galvučių, naudojamų vietoje šepetėlio. Jos ne tik gerina kraujotaką ir skatina kolageno gamybą, bet ir padeda giliau įmasažuoti į odą kremus ir serumus. Be to, mechaninis stimuliavimas ir vibravimas sustangrina raumenis, todėl oda atrodo lygesnė.

Sukurkite akivaizdų odos švytėjimą

Mikroadatų terapija – viena iš veiksmingiausių dermatologinių procedūrų. Odos priežiūros ekspertų nuomone, mikroadatų procedūromis galima panaikinti beveik bet kokius odos defektus ir senėjimo požymius. Džiugu, kad nuo šiol mikroadatų volelius bus galima naudoti ir namuose! Adatėlėmis (jos pagamintos iš nerūdijančio plieno arba titano), kurių ilgis – ne daugiau nei 0,3 mm, pabadoma oda. Nebijokite – visiškai neskauda, tiesiog nuo švelnių dūrių (žaizdelių nesimato) suaktyvinamos odos regeneracinės ypatybės. Rezultatas – švaresnė, lygesnė, jaunatviškai skaisti oda. Kad rezultatas būtų dar geresnis, ekspertai pataria: naudokite mikroadatų volelį vakare, užtepkite serumo, dar kartą jį panaudokite ir užtepkite antrą sluoksnį serumo.

Džiaukitės spa vertais pojūčiais

Tikros grožio priemonių mėgėjos arsenalas neįsivaizduojamas be šepetėlių. Tiesa, skirtų užtepti makiažo priemonėms. Su naujais silikoniniais šepetėliais ne tik kuo lygiausiai užtepsite makiažo priemones, kaukes, bet ir nušveisite veidą. Šiuose šepetėliuose ne tik nesikaupia bakterijos – jie nesugeriantys, todėl taupiau naudosite kremus ir kaukes!


Gamintojo archyvas

Vizažistų teigimu, tai – geriausios priemonės makiažui tepti

Ar kada pagalvojote, kiek „darbo įrankių“ slepiasi vizažisto lagaminėlyje? Šimtai kempinėlių ir teptukų, kurie atrodo beveik vienodi. Gera naujiena yra ta, kad jums norint susikurti dailų makiažą tiek jų neprireiks. Atrinkome geriausias ir reikalingiausias makiažo tepimo priemones:

Silikoninė kempinėlė

Nepamainomais grožio pagalbininkais tampa silikoninės kempinėlės. Su silikonine lašo formos kempinėle dailiai užtepsite makiažo pagrindą ant viso veido, taip pat ir po akimis bei nosies šonuose. Silikonas nesugeria, todėl tepti silikoninėmis kempinėlėmis taupiau, o panaudojus jas lengva išplauti. Galite net pavirinti vandenyje, kad neužsiliktų bakterijų.

Mini makiažo kempinėlės

Visos perfekcionistės žavisi mini kempinėlėmis, jos primena kiaušinio formos kempinėles, tik yra skirtos tepti sunkiau prieinamas vietas – akių kampučius, nosies šonus, skruostus ir po antakių lankais. Jų smailios viršūnėlės lengvai pasiekia visus kampelius. Be to, mini kempinėlėmis galima užtepti ir akių makiažą – smailia kempinėlės viršūnėle nubrėžite ploną liniją tamsiu šešėliu palei blakstienas. Kitu kempinėlės galu užtepsite pigmento (arba suliekite dvi spalvas).

Nepamainomas akių makiažo šepetėlių trio

1. Šešėlių pagrindo šepetėlis. Akių šešėlių pagrindui tepti išsirinkite apvalų šepetėlį, kurį rinktis reikėtų pagal jūsų akių dydį (idealiu atveju, šepetėlis turi būti pusės akies obuolio dydžio). Tvirti šereliai imituos tapšnojimą bevardžiu pirštu.

2. Šešėlių šepetėlis. Jei mėgstate padūmavusių akių makiažą, ar sumaišyti kelias spalvas, jums reikia tinkamo šepetėlio. Kiaušinio ar kūgio formos šepetėliu iš minkštų, natūralių šerelių išgausite kuo puikiausią rezultatą.

3. Plonas akių apvado šepetėlis. Plokščiu, plonu, bukų šerelių šepetėliu nubrėšite ploną gelinę akių apvado liniją, o ją užbaigsite plona strėliuke. Ir dar – tokie šepetėliai puikiai tinka antakių dažymui.

Blakstienų rietiklis

Puikių rezultatų duoda ne vien naujoviškos priemonės. Kartais verta atsigręžti į klasiką, taigi valio šauniesiems blakstienų rietikliams, kurie kaip niekas kitas užriečia blakstienas. Beje, pastaruoju metu blakstienų rietiklius kiek patobulino – jų yra mažesnių, priderintų prie įvairių akių formų ir dydžių, pasiekiančių visas blakstienas. Profesionalai pataria – prieš riesdama blakstienas, rietiklį pakaitinkite plaukų džiovintuvu, taip rezultatas džiugins dar labiau.


Gamintojo archyvas

Užsakymo nr.: PT_76557485

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis