Kvepalai vyrams „Trussardi Riffleso“ – naujo gyvenimo aromatas

Pasauliui pristatyti nauji vyrams skirti mados namų „TrussardikvepalaiTrussardi Riflesso“ – tai būdas atrasti šiuolaikinį pasaulį pasitelkus šio prekių ženklo paveldą. Nežinomų teritorijų tyrinėjimas, bandymas suprasti modernumą analizuojant tradicijas – šie kvepalai sukurti niekada nepailstančiam ir teigiama energija spinduliuojančiam vyrui. Tai atpildas aktyviam vyrui už jo pasiekimus – tikslas, apibrėžiantis egzistencinį siekį nukreipti savo gyvenimą norima linkme.

Kvepalai „Trussardi Riflesso“ – tai vyro sielos atspindys. Vyro, kurio vertybių skalė apima modernumą, tradicijas, šeimą, darbą, kokybę ir jo natūralumą bei rafinuotą požiūrį į gyvenimą.

Šiame aprašyme atpažinai savo mylimąjį? Galbūt šie kvepalai taps išsieškota artėjančių švenčių dovana JAM?

FLAKONAS

Architektas ir dizaineris Carlo Colombo bendradarbiaudamas su Gaia Trussardi sukūrė švytintį, elegantišką ir prašmatnų kultinės formos flakoną. Novatorišku ne vieną apdovanojimą pelniusiu stiliumi garsėjančio Carlo Colombo sukurtas flakonas perteikia jame glūdintiems kvepalams būdingą tradicijų ir naujoviškumo dermę.

Briaunotas flakono stiklo paviršius primena automobilio radiatoriaus groteles – ryškų vyrišką simbolį, o prašmatni lydinio „Zamak“ apdaila ir dangtelis asocijuojasi su automobilio vairu. Rezultatas – vintažinio stiliaus, tačiau moderniai atrodantis flakonas, žadinantis vizualinius prisiminimus, savaip juos interpretuojantis ir kuriantis naują klasicizmo sampratą.


DĖŽUTĖ

Žvilgi kvepalų „Trussardi Riflesso“ dėžutė idealiai apibūdina joje slypinčius kvepalus ir flakoną. Dėl originalios išvaizdos ji iš karto traukia dėmesį. Tuo pačiu tikslu jos vidus dekoruotas deimanto motyvu sukurto mados namų „Trussardi“ simbolio – galvos kiekviename kampe.


AROMATAS

Parfumerės Véronique Nyberg sukurtas rytietiškas kvepalų „Trussardi Riflesso“ aromatas apibūdina vyrų pasaulį, kuriam būdingas sporto ir rafinuotos natūralios elegancijos derinys.

Įžanginis akordas
Bergamotės, rausvieji greipfrutai, žali obuoliai.

Vidurinysis akordas
Snapučiai, žibuoklių lapai, levandų žiedai.

Baigiamasis akordas
Itališka oda, kvapiųjų auksabarzdžių esencija, tongapupės.

Aromato rūšis: medienos, rytietiškas.

Užsakymo nr.: PT_76336623

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis