Teisinga riebios ir spuoguotos odos priežiūra – tik 2 žingsniai. Laimėtojai

Riebios, spuoguotos odos priežiūrą. Juodi inkštiriukai ar pūlingi spuogai kamuoja neretą moterį. Yra įvairiausių priemonių, siekiant spuogelius panaikinti. Deja, panaudojus priemonę tik tada, kai prisimenama, nereikia ikėtis, kad rezultatai bus įspūdingi.

Odos riebumas priklauso nuo riebalinių liaukų, gaminančių sebumą. Jei liaukos neaktyvios, veido oda sausėja, jei pernelyg aktyvios – oda tampa riebi.

Turint riebią veido odą iškyla įvairios problemos, dažniausiai – spuogai. Jie atsiranda užsikimšus poroms. Aktyvią veido odos riebalinių liaukų veiklą gali lemti daugybė priežasčių. Tai: paveldimumas, netinkama mityba, kosmetika bei kontraceptikai. Išsibalansavusi hormonų sistema – dažna riebios odos priežastis. Riebią odą dažniausiai turi paaugliai, besilaukiančios ir menopauzę išgyvenančios moterys. Dėl hormoninių organizmo pokyčių su šia problema dažnai susiduria ir 30-ies sulaukusios moterys.

Kokias problemas sukelia riebi veido oda

Aknė, spuogai, inkštirai, pūliniai, išsiplėtusios ir užsikimšusios veido odos poros, netolygus veido odos tonas ir blizgesys – tai visa puokštė nemalonių pasekmių. Tinkamai prižiūrint odą šių problemų galima išvengti arba jas sušvelninti.

Kaip prižiūrėti riebią odą

Riebią odą reikia dažniau valyti ir šveisti, kad neužsikimštų poros. Kosmetika gali būti porų užsikimšimo priežastis, todėl atėjus vakarui reikėtų ją kruopščiai nuvalyti.

Kad oda per daug neišsausėtų, būtina naudoti jos riebumą mažinančias priemones.

Vertėtų sveikiau maitintis, gerti pakankamai vandens. Geriausia valgyti baltymų turinčius maisto produktus ir daug lapinių vaisių bei daržovių, vartoti vitaminą B2, daigintus kviečius, pupeles, riešutus.

Riebiai odai kenkia cukrus, įvairūs vaisvandeniai, alkoholiniai gėrimai, šokoladas, riebūs maisto produktai.

2 kasdienės odos priežiūros žingsniai

* Riebios odos priežiūra reikalauja kantrybės ir kasdienės priežiūros. Pirmiausia savo odos priežiūros krepšelyje, jeigu jūsų oda riebi arba mišri, būtinai turite turėti PHARMACERIS valomąjį 3 proc. migdolų rūgšties bakteriostatinį tirpalą „Sebo - Almond Claris“, kuris yra skirtas valyti linkusią blizgėti arba jau spuoguotą odą, taip pat po spuogų išnykimo linkusią į hiperpigmentaciją ar randėjimą odą.


Šis tirpalas nuslopina bakterijų dauginimąsi ir neleidžia atsirasti naujiems uždegimų židiniams ne tik ant veido, bet ir dekoltė srityje bei ant nugaros, kur dažniausiai vargina spuogai. Odą valyti šiuo preparatu patariama du kartus per dieną – ryte ir vakare prieš miegą.

Tirpale esanti migdolų rūgštis giliai valo odą ir normalizuoja riebalų sekreciją, nušveičia negyvas odos ląsteles ir padeda atverti poras. Taip pat šviesina atsiradusias dėmes, suteikia odai tolygų atspalvį, skatina odos atsinaujinimą.

Preparatas nesausina odos ir yra saugus naudoti, nes sudėtyje nėra alkoholio, parabenų, alergenų, natrio laurilsulfato, natrio laureto sulfato, muilo, dažiklių ir kvapiklių.

* Nuvalius odą, labai svarbus sekantis žingsnis – tinkamas jos maitinimas. Todėl kartu su valomuoju 3 proc. migdolų rūgšties bakteriostatiniu tirpalu „Sebo - Almond Claris“, siekiant dvigubo šveičiamojo poveikio, specialistai rekomenduoja naudoti PHARMACERIS 10 proc. migdolų rūgšties naktinį kremą „Sebo – Almond peel“.


Jeigu jūsų oda yra riebi, linkusi į spuoguotumą, netolygaus atspalvio arba jau atsirado senėjimo požymių, šį kremą patariama naudoti 2 mėnesius. Po pertraukos naudojimą galima pratęsti, o siekiant ilgalaikio poveikio – po pertraukos pakaitomis naudoti abi priemones.

***

Dalyvaukite konkurse ir laimėkite vieną iš šios serijos PHARMACERIS produktų. Apdovanosime 3 konkurso dalyvius. Jiems produktai bus išsiųsti į namus.

Laimėtojai

A|lia Pasaulienė
Laura Navikaitė
Edita Kundrotaitė

Prizai bus išsiųsti Jums į namus.

Užsakymo nr.: PT_73656288

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis