Eksperimentas: 5 dalyviai ryžosi kardinaliems grožio pokyčiams

Populiarūs stereotipai, kad reikia labai daug pastangų, pinigų ir laiko norint bent trumpam sustabdyti laiką ir kartu su juo lekiančią jaunystę, gniuždo pasitikėjimą savimi. O buitis ir kasdieniai rūpesčiai daugelį žmonių priverčia galutinai pamiršti savo išvaizdą bei savijautą.

Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ specialistai ryžosi sulaužyti šiuos stereotipus. Jie atrinko penkis dalyvius kurie pareiškė norą keistis „Didžiųjų grožio pokyčių“ projekte, ir sutiko, kad jiems būtų atlikta daugybė procedūrų, intensyviai dirbti sporto salėje, konsultuotis su gydytojais, dermatologais ar net atsiduoti į plastinės chirurgijos specialistų rankas.

Vienos iš projekto dalyvių Oksanos Ivanovienės (33 m.) pagrindinė problema – antsvoris ir su juo susijusios išvaizdos problemos. Jai šis projektas – ne tik gyvenimo nuotykis, bet ir galimybė išmokti pasirūpinti savo išvaizda.

„Dabar sveriu 90 kg, o prieš gimdymą svėriau vos 56 kilogramus. Vertinu šį projektą kaip netikėtą dovaną. Didžiausias šio projekto lūkestis – atsikratyti antsvorio, celiulito ir susigrąžinti buvusias formas. Tikiuosi, kad šiame projekte turėsiu progą išmokti ne tik rūpintis savimi, bet ir pradėsiu patikti pati sau. Tai yra pagrindinis mano siekis.“, – sakė projekto dalyvė iš Vilniaus.

Moteriai bus skirtos dietologės konsultacijos, sudaryti mitybos planai. Dalyvė sportuos kartu su asmenine trenere „Sugihara“ sporto klube, dalyvaus net 5 skirtinguose sporto užsiėmimuose, išbandys specialias liekninamąsias procedūras.


Oksana Ivanovienė

Antroji „Didžiųjų grožio pokyčių“ projekto dalyvė – 48-erių Alma Jagminienė iš Naujosios Akmenės. Moteris sunkiai dirba naktinėse ir dieninėse pamainose, todėl ją vargina veido problemos. Nepaisant to, ji trokšta atrodyti gražiai ir jaunatviškai. Be to, sensta ir glemba veido oda.

„Išbandžiau labai daug būdų, kurie turėjo padėti atsikratyti veide esančių išsiplėtusių kapiliarų, raukšlių, sustangrinti odą. Deja, niekas nepadėjo. Todėl ir ryžausi dalyvauti „Didžiųjų pokyčių“ projekte, vildamasi, kad specialistai man padės atsikratyti trūkumų, kurie trukdo pasitikėti savimi.“, – sprendimo priežastį atskleidė ponia Alma.

Moteriai, kenčiančiai nuo ryškaus veido raudonio, bus atlikta išsiplėtusių veido kraujagyslių šalinimo lazeriu procedūra. Nors tokio amžiaus moterims paprastai jau siūlomos plastinės veido operacijos, šį kartą manoma, jog pakaks grožio injekcijų, kad laiko žymės veide sumažėtų.


Alma Jagminienė

„Didžiuosiuose grožio pokyčiuose “ pasikeisti nepabijojo ir tituluota Lietuvos gražuolė Ilona Penkauskienė (38 m.). Moteris, praradusi viltį, kad kremai padės sustabdyti laiką, ryžosi paprastai ir greitai atliekamai plastinei operacijai. Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ plastikos chirurgas dr. Darius Radzevičius I. Penkauskienei atliks vokų kėlimo operaciją.

Ilona panoro patobulinti ir kūno linijas, todėl ji konsultuosis su dietologe, išbandys liekninamąsias procedūras bei sportuos kartu su asmenine trenere Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ sporto klube.


Ilona Penkauskienė

Natūraliam žmogaus grožiui pabrėžti užtenka ir mažesnių pokyčių. Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ grožio meistrai vilnietei Linai Prelgauskaitei (39 m.) pakeis šukuoseną, koreguos antakius: suteiks naują formą, spalvą – tai akimirksniu padailins moters bruožus, bei padės atrodyti jauniau.

„Projekte dalyvauti paskatino noras keistis, pamatyti save kitaip – profesionalų akimis. Tikiu, kad stilistai parinks pagal mano veido bruožus ir amžių tinkamą šukuoseną bei plaukų spalvą,“ – sakė projekto dalyvė.


Lina Prelgauskaitė

Keistis nori ne tik moterys, bet ir vyrai. Vilniečiui Robertui Pledui (23 m.) bus keičiama šukuosena bei modeliuojama barzda. Vaikinas tikisi, kad Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos „Sugihara“ grožio meistrai suteiks patikimo verslininko įvaizdį.


Robertas Pledas

Daugiau informacijos rasite ČIA.

Sekite naujienas portale Moteris.lt, mes pranešime, kaip projekto dalyviams sekasi, ir parodysime, kaip įmanoma pasikeisti.

Užsakymo nr.: PT_64221634

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis