Vlados Musvydaitės 3 minučių mankšta dailiai talijai. VIDEO

„Vos trys minutės per dieną ir turėsite dailią taliją“, – žada asmeninių trenerių portalo „Sporto birža“ įkūrėja Vlada Musvydaitė. Moteris pristato pratimus, kuriuos ji vadina mankštos karaliais. Jie ypač efektyviai stiprina liemenį, pilvo preso raumenis, dailina sėdmenis ir taliją.

Pirmas pratimas: lenta

Per alkūnes sulenktomis rankomis remkitės į žemę. Kojas, sėdmenis, nugarą ir galvą stenkitės laikyti vienoje linijoje. Įtraukite pilvo presą ir sėdmenis. Tokioje padėtyje išsilaikykite bent 30 sekundžių. Ilgainiui laiką turėtumėte ilginti bent iki minutės.

Antras pratimas: strėlė

Atsigulkite ant šono, kojas laikykite suglaustas viena ant kitos. Nuo žemės kilstelėkite dubenį ir taip, įsitempusi kaip styga, stenkitės išbūti apie 10-15 minučių. Jeigu pratimas per lengvas – vieną koją lėtai kelkite aukštyn ir vėl nuleiskite, o kitą stenkitės išlaikyti tokioje pat pozicijoje. Pratimą pakartokite abiems pusėms.

Trečias pratimas: stalelis

Atsigulkite ant nugaros ir sulenktomis alkūnėmis bei kojų kulnais remkitės į žemę. Kilstelėkite dubenį aukštyn taip, kad visas kūnas būtų vienoje linijoje. Tokioje pozicijoje laikykitės 10-15 sekundžių. Šis pratimas stiprina ne tik liemenį, pilvo preso raumenis, sėdmenis, bet ir rankas.

Iš pradžių pratimus galite atlikti po vieną kartą, bent tris kartus per savaitę, vėliau, kai sustiprėsite, padarykite 2 ar 3 serijas. Tai yra puikūs pratimai, kuriuos atlikdami galite pradėti dieną arba ją užbaigti prieš vakarienę.

Pratimus liemeniui stiprinti ir talijai dailinti galite pamatyti šiame video.



Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis