Dienos horoskopas: Žuvis vilios romantika, Liūtai sulauks įdomaus pasiūlymo

Liepos vienuoliktoji, trečiadienis - 192-oji metų diena (trečioji 28-osios metų savaitės diena), iki Naujųjų metų lieka 173 dienos.

Liepos 11-oji - Pasaulio gyventojų diena.

Šią dieną paskelbti 1989 m. rekomendavo Jungtinės Tautos. Liepos 11-oji skirta susimąstyti apie žmonijos gimstamumo, mirtingumo, apgyvendinimo, migravimo, išsilavinimo ir kitokias problemas.

Savo vardadienius šiandien švenčia Benediktas, Pijus, Šarūnė, Vilma, Vilmantas, Vilmantė, Žutarta, Žutartas, Žutautas, Žutautė;

************

Dangaus kūnai:

Saulė šiandien teka 04.55, leidžiasi 21.53. Dienos ilgumas - 16.58.

Šiandien - šeštoji Mėnulio delčios diena.

Saulė Vėžio ženkle.

**************

Astrologinė prognozė liepos 11-ajai, trečiadieniui

AVINAS. Diena bus nebloga, jei per daug nesitikite. Tikėtina, kad daugiau bendrausite su draugais, giminaičiais, sugebėsite vieni kitiems pasitarnauti, pasikeisti paslaugomis. Turbūt būsite pakviesti pasisvečiuoti.

JAUTIS. Jei turite reikalų, susijusių su nuosavybe, statybomis, namų remontu, žemės ūkiu, tai suksitės gana sumaniai ir greitai. Iš aplinkinių galite gauti aibę naudingų žinių, ką ir kaip verta daryti, kokie veiksmai padėtų sutaupyti.

DVYNIAI. Šiandien būsite nusiteikę investuoti į gerovę, komfortą, verslą, savo grožį arba turiningas atostogas. Nenuskriausite ir šeimos narių, ypač jei jie bus solidarūs kasdieniuose darbuose, siekimuose.

VĖŽYS. Kad ir ką bedarytumėte, visiems neįtiksite. Aplink jus kunkuliuos ir aistros, ir pavydas. Tačiau jei plauksite pasroviui, apsiribosite rutina, nieko ypatingo nenutiks. Imkitės profilaktinių sveikatos ir grožio priemonių.

LIŪTAS. Geriau seksis, jei mokėsite darbuotis kolektyviai, sutelkti bendraminčius, derinti interesus. Galite sulaukti įdomių pasiūlymų. Nekamuokite savo pavydu, įtarimais mylimo žmogaus, jei nenorite rimtų problemų.

MERGELĖ. Šiandien teks būti pareigingiems, nes tik tokiu atveju galėsite ramia sąžine pasidžiaugti rezultatais. Tik nebūkite pernelyg įtarūs ir nedramatizuokite dėl kiekvieno menkniekio.

SVARSTYKLĖS. Norėsis išsiveržti iš kasdienės rutinos, kažką keisti savo aplinkoje ir užsiėmimuose. Venkite naujų meilės nuotykių - jie nebus tokie patrauklūs, kaip iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti.

SKORPIONAS. Bendri verslo projektai gali pareikalauti skubių investicijų. Jei reikia, susimokėkite mokesčius, grąžinkite skolas, apsidrauskite. Pasitikėkite savimi - kuo plačiau užsimosite, tuo daugiau pasieksite.

ŠAULYS. Aktualūs bus su tarpininkavimu, partneryste susiję reikalai. Jauskite moralinę atsakomybę už visa, ką tiesiogiai ir netiesiogiai veikiate ir ką planuojate nuveikti.

OŽIARAGIS. Teks kibti į darbus. Net jei atostogaujate, visokių darbų atsiras daugiau, nei norėtųsi. Jei skundžiatės sveikata, pravartu apsilankyti pas medikus. Geriausia būtų nepuoselėti naujų planų, jei dar neįvertinote savo bei partnerių galimybių.

VANDENIS. Mintys vis suksis apie keliones, atostogas, toli esančius žmones, nekasdienius dalykus, o gal ir apie būsimas studijas. Tikriausiai skaičiuosite, vertinsite, kiek galite sau leisti pagal finansinius pajėgumus.

ŽUVYS. Dėmesį prikaustys šeimos, giminės reikalai, buitis. Galbūt rūpės, kaip kažką pigiau įsigijus, susitvarkius. Vakare derėtų trumpam pakeisti aplinką ir romantiškai praleisti laisvalaikį.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis